Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ-ΠΕΡΙΒΟΛΑ 1-1 : Αποτέλεσμα που δεν ήθελε...


Απόλλων Εγλυκάδας-ΑΕ Περιβόλας 1-1 (62' Ραμόπουλος / 71' Μ. Κυριτόπουλος)

Αποτέλεσμα που ουσιαστικά δεν βολέυει καμία ομάδα στην μάχη της παραμονής, έφεραν στο "Α. Κάνιστρας" ο Απόλλων Εγλυκάδας και η Περιβόλα. Όπως και να έχει, η μοιρασιά θεωρείται δίκαιη, με τις δύο ομάδες να έχουν χάσει σπουδαίες ευκαιρίες για γκόλ.

Στο α' μέρος, ο Απόλλων διαμαρτύρεται για τον καταλογισμό επιθετικού φάουλ στον νεαρό Σ. Βανάκα, σε μια φάση που παίρνει την μπάλα "πεντακάθαρα" από τον Κολλιούκο και βρίσκεται απέναντι στην κενή εστία. Προς έκπληξη όλων, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι και έκοψε την φάση ώς φάουλ, προκαλώντας και δικαιολογημένα τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο 30' είχαμε μια καλή στιγμή με τον Σουγλέρη για την ομάδα της Εγλυκάδας, αλλά η μεγάλη φάση του ημιχρόνου έγινε στο 44' για λογαριασμό της Περιβόλας. Πιο συγκεκριμένα, η Περιβόλα εκτέλεσε φάουλ  λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, ο Ξυπολιάς έδωσε στον Κιούλο, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να ολιγωρούν, τον τελευταίο να σουτάρει μπροστά σε πολλά σώματα, με τον Αγοράκη να πετάγεται εκπληκτικά στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει. Φάση που ο έμπειρος πορτιέρο χτύπησε το δάχτυλο του αριστερού του χεριού και συνέχισε στο παιχνίδι με κάκωση βαριάς μορφής.

Στο β' μέρος, ο Απόλλων προηγήθηκε στο 62' με κεφαλιά του Β. Ραμόπουλο και έπειτα από εκπληκτική σέντρα του Σουγλέρη, ενώ στην αμέσως προηγούμενη φάση ο Μπουρλάκης είχε χάσει εκπληκτικό τετ α τετ για να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό της Περιβόλας.

Τα πανηγύρια όμως του Απόλλωνα δεν κράτησαν πολλά λεπτά και για άλλη μια φορά η ομάδα της Εγλυκάδας δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκόρ. Στο 71' η Περιβόλα κέρδισε κόρνερ, ο Χαικάλης το εκτέλεσε και με την βοήθεια του δυνατού αέρα η μπάλα κατευθύνθηκε στο πρώτο δοκάρι, όπου πετάχτηκε ο Μ. Κυριτόπουλος και ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

Την τελευταία μεγάλη φάση στον αγώνα την είχε ο Σουγλέρης, ο οποίος από καλή θέση πλάσαρε τον Κολλιούκο, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από την αριστερή του γωνία.

Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν είναι αυτό που περίμεναν οι γηπεδούχοι, αφού έμειναν στους 6 βαθμούς και στην προτελευταία θέση, ενώ δεν είναι και το καλύτερο για την Περιβόλα που ήθελε την νίκη για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.

Στα υπέρ είναι ότι ο Απόλλων βελτιώνεται αγώνα με αγώνα και βγάζει ψυχή και πάθος, στοιχεία που του έλλειπαν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Αγοράκης, Γελάσιος, Νικολόπουλος, Τσίτσαρης, Χριστόπουλος, Φωτακόπουλος, Κουραχάνης (70’ Γιαννόπουλος), Κατεργάρης (79’ Ανδριακόπουλος), Ραμόπουλος, Σουγλέρης, Σ. Βανάκας (86’ Διονυσακόπουλος)
ΑΕ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ: Κολλιούκος, Αντωνόπουλος (78’ Κατριμπούζας), Χαϊκάλης (85’ Καλλιβωκάς), Μ. Κυριτόπουλος, Παπαστεργίου, Κατριβέσης, Μιχαλιτσάνος, Κιούλος, Μπουρλάκης (72’ Γκουρνέλος), Ξυπολιάς, Καλύβας

Δεν υπάρχουν σχόλια: