Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ 2-0 : Έπαιξε στα ίσα την πρωταθλήτρια !!


Αναγέννηση-Απόλλων Εγλυκάδας 2-0 (63′ Φραντζής, 78′ Ανδρικόπουλος)
Αποβολή : 30' Κατεργάρης

Όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Ζαρουχλείκων, στο οποίο η Αναγέννηση έπαιξε στο β' μέρος σαν πρωταθλήτρια και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Απόλλων Εγλυκάδας, ο οποίος αγωνιζόταν από το 30' με ποδοσφαιριστή λιγότερο.

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία αλλά έπεσαν επάνω σε έναν εξαιρετικά στημένο Απόλλωνα, ο οποίος δεν απειλήθηκε πλήν μιας κεφαλιάς του Σπανού στο 20'. Οι Εγλυκαδιώτες είχαν και αυτοί 1-2 καλές στιγμές με τον Σουγλέρη αλλά η φάση που άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι έγινε στο 30', όπου ο Κατεργάρης είδε 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Χρονά και αποβλήθηκε, κάνοντας πλέον δύσκολο το έργο της ομάδας της Εγλυκάδας. Μια φάση που οι ανθρώποι του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν, καθώς θεώρησαν ότι ήταν υπερβολική η 1η κάρτα που είχε δεχτεί ο ποδοσφαιριστής, με αποτέλεσμα να φτάσει στην αποβολή.

Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τον αέρα αλλά και την αριθμητική τους υπεροχή, έπαιξαν σαν "πρωταθλητές" και έφτασαν στην νίκη. Στο 63' ο Φραντζής δέχτηκε ωραία σέντρα από τα αριστερά και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα του ανήμπορου να αντιδράσει Κ. Αγοράκη.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι για το 2-0, ενώ στο 73' και ο Τσίφας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα. Η απάντηση για τους Εγλυκαδιώτες ήρθε με ένα καλό φάουλ του Σουγλέρη και σταθερή απόκρουση του Σπυρόπουλου, ενώ στο 76' είχαμε το τετ α τετ του Φραντζή με τον Αγοράκη, με τον τελευταία να κερδίζει την μάχη και να κρατάει το 1-0.

Το παιχνίδι "τελείωσε" ο Ανδρικόπουλος στο 78', ο οποίος με σούτ έξω από την περιοχή (η μπάλα κόντραρε και σε σώμα ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα), έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η τελευταία καλή φάση ανήκει στους Εγλυκαδιώτες, οι οποίοι δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και έδειξαν ένα καλό και αξιόμαχο σύνολο που αδικείται από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται, με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο να μην μπορεί να πλασάρει τον Σπυρόπουλο για το γκόλ της τιμής.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ : Σπυρόπουλος, Δημόπουλος, Παναγόπουλος, Σπανός, Αλποχωρίτης, Φωτόπουλος (85’ Σιούφης), Τσίφας, Γασπαρινάτος, Τζελέπης (56’ Ανδρικόπουλος), Τσάλτας (80’ Τσίμπιτσης), Φραντζής
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛYKAΔΑΣ : Αγοράκης, Γελάσιος, Νικολόπουλος, Τσίτσαρης, Χριστόπουλος, Φωτακόπουλος, Κουραχάνης (72’Γιαννόπουλος), Κατεργάρης, Σ. Βανάκας (57’ Οικονόμου), Σουγλέρης, Ι. Βανάκας (53’ Ανδριακόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: