Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ 3-1 : Αν παίζει έτσι, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα...


Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Απόλλων Εγλυκάδας 3-1
(40' πεν. Παπαζαφείρης, 65', 83' Ζαφειρόπουλος / 5' Σουγλέρης)
Διαιτητής : Λάμπρου
Βοηθοί : Γκαβέρας, Νούλας

Ακόμα μια καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου ο Απόλλων Εγλυκάδας, παρά την ήττα με 3-1 από την εξαιρετική και ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα του Κεραυνού. Το τελικό 3-1 ακούγεται «βαρύ» για τους Εγλυκαδιώτες, αφού μέχρι το 65’ ήταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά ακόμα και μετά το 2-1 θα μπορούσαν να πάρουν κάτι. Όπως και να έχει, το τελικό αποτέλεσμα έγραψε και στο τέλος έμεινε η καλή εμφάνιση για την ομάδα του Απόλλωνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων ήταν εξαιρετικός στο α’ μέρος και θα μπορούσε χωρίς υπερβολή στα πρώτα 20’ λεπτά του αγώνα να προηγείται ακόμα και με 0-2. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εξαιρετικό σούτ έξω από την περιοχή του Σουγλέρη και να αρχίζει να βάζει δύσκολα στην ομάδα του Κεραυνού. Στο 10’ και 18’ ακολούθησαν δύο απίστευτες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Χριστόπουλο, με την πρώτη να χάνει μόνος του απέναντι από τον Κουτρουμπή το τετ α τετ και στην δεύτερη προσπάθεια στο 20’ ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας να του αποκρούει εντυπωσιακά το δυνατό αριστερό σούτ που επιχείρησε.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι αρχίζαν να ανεβάζουν τις δικές τους «στροφές» και στο 30’ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Νάτση. Στο 40’ ο Κεραυνός κέρδισε πέναλντυ, με την μπάλα σε σούτ του Πήλιουρα να χτυπάει στο χέρι του Γιάννη Βανάκα και τον Παπαζαφείρη στην εκτέλεση του να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η τελευταία καλή φάση έγινε στο 45’, όταν το φάουλ του Νάτση απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αγοράκης, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, ο Κεραυνός έγινε περισσότερο επιθετικός και προσπάθησε να γυρίσει ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Αυτό το κατάφερε στο 65’ με τον Ζαφειρόπουλο να σουτάρει και να νικάει τον Αγοράκη, αλλά τους Εγλυκαδιώτες να διαμαρτύρονται για καθαρό φάουλ επάνω στον Φωτακόπουλο, πριν η μπάλα φτάσει στον έμπειρο επιθετικό του Κεραυνού.

Έτσι ο Κεραυνός πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-1, με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να αντιδράσει έχοντας 1-2 καλές στιγμές αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το τελικό 3-1 έκανε στο 83’ και πάλι ο Ζαφειρόπουλος, όταν βρέθηκε σε τετ α τετ απέναντι από τον Αγοράκη, σε μια φάση που ο έμπειρος επιθετικός χτύπησε. Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι έσπασε το πόδι του αλλά ευτυχώς υπέστη ένα βαρύ διάστρεμμα.

Ο Απόλλων προσπάθησε για το καλύτερο, έπαιξε στα ίσα την ομάδα που πιθανόν να διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και στο τέλος φεύγει απλά με την ικανοποίηση της καλής εμφάνισης. Πλέον μεσολαβούν οι γιορτές και με την έναρξη του β’ γύρου είναι κομβικό το παιχνίδι στο «Α. Κάνιστρας» με το Λιμνοχώρι.

Το ΔΣ του Απόλλων Εγλυκάδας εύχεται σε όλους καλές γιορτές και καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Κεραυνού Δ. Ζαφειρόπουλο, για το ατυχές συμβάν που είχε στο παιχνίδι.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ : Κουτρουμπής, Στάμος, Καραχανίδης, Μηλάτος, Μπουρνάκας, Αγγελόπουλος, Νάτσης (59’ Καρβούνης), Μπερτσιάς, Ζαφειρόπουλος (86’ Γαρουφαλής), Παρίσης, Παπαζαφείρης (69’ Μαντζουράκης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γελάσιος, Νικολόπουλος, Βασιλακόπουλος (85’ Γ. Βανάκας), Γιαννόπουλος, Φωτακόπουλος, Ι. Βανάκας (46’ Οικονόμου), Κουραχάνης, Χριστόπουλος, Σουγλέρης (71’ Σ. Βανάκας), Ραμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: