Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ-ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 2-0 : Έχει ακόμα "σφυγμό"....



Απόλλων Εγλυκάδας-Δαβουρλής 2-0
(44' πεν. Σουγλέρης, 69' Ραμόπουλος)
Διαιτητής : Λάμπρου
Βοηθοί : Ασημακόπουλος, Ζούλης

Τον αγώνα της χρονιάς....μέχρι τον επόμενο έδινε σήμερα ο Απόλλων Εγλυκάδας, αφού αντιμετώπιζε τον Δαβουρλή με μοναδικό στόχο μόνο την νίκη και τους 3 βαθμούς, έτσι ώστε να συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία. Ο στόχος επετεύχθη, παρά το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε αγχωμένη και πιεσμένη για το αποτέλεσμα, και πλέον μπορεί να είναι αισιόδοξη για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εξάλλου χρειαζόταν μια νίκη ψυχολογίας και σήμερα κατάφερε να την πετύχει, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που αδικείται και αυτή από την δική της θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, ο Δαβουρλής ήταν καλύτερος των γηπεδούχων που έδειχναν αρκετά αγχωμένοι. Στο 10' είχαμε το σούτ του Τρίγκα και την απόκρουση σε κόρνερ του Αγοράκη, ενώ στο 15' ο Μπαράκος εκμεταλλέυτηκε την ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων, αλλά δεν κατάφερε και πάλι να κερδίσει τον πορτιέρο του Απόλλωνα, ο οποίος έστειλε την μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ.

Η απάντηση της ομάδας της Εγλυκάδας ήρθε με τον Χριστόπουλο στο 25' να μην μπορεί να κερδίσει τον Καλέντζη, ο οποίος προς στιγμή έχασε την μπάλα στην σέντρα του Γελάσιου αλλά διόρθωσε στην συνέχεια το αρχικό του λάθος.

Νέα καλή στιγμή για τον Δαβουρλή στο 35', με τον Βάρρα να βγάζει εξαιρετική μπαλιά στον Τρίγκα, αυτός να περνάει τον Αγοράκη αλλά να τον προλαβαίνει ο Τσίτσαρης, στέλνοντας την μπάλα μακριά.
Στο 44' έγινε η φάση που "αναψε φωτιές", με τον Χριστόπουλο να ανατρέπεται από τον Μικέ και τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει παράβαση. Στην εκτέλεση του ο Σουγλέρης άνοιξε το σκόρ και έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε πιο όμορφο, με τον Δαβουρλή να ψάχνει την ισοφάριση και τους Εγλυκαδιώτες να παίζουν την κόντρα. Στο 50' είχαμε την καλή στιγμή με το σούτ του Ραμόπουλου, ενώ στο 65' ο Δαβουρλής σε μια περίεργη φάση από κόρνερ, σημάδεψε το δοκάρι του Αγοράκη.

Φτάνουμε στο 69', όπου ο Χριστόπουλος με όμορφη αριστερή σέντρα βρήκε τον Ραμόπουλο και αυτός με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλων Εγλυκάδας, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 80' είχαμε νέο δοκάρι σε κεφαλιά του Μικέ για τον Δαβουρλή, ενώ στο 85' ο Απόλλων έχασε καλή ευκαιρία με τον Οικονόμου για το 3-0.

Η τελευταία καλή στιγμή έγινε στο 90', με το φάουλ του Θοδωρή να μπλοκάρει εύκολα ο Αγοράκης και το παιχνίδι να τελειώνει με νικητές τους Εγλυκαδιώτες.

Η νίκη ήρθε λοιπόν και θα γίνει ακόμα πιο σπουδαία αν το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα της Εγλυκάδας φύγει με το διπλό από τον επόμενο τελικό που ακολουθεί κόντρα στον Πανιώνιο/Αχιλλέα. Ένα παιχνίδι που και αυτό είναι δίχως αύριο, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 9 βαθμούς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γελάσιος, Νικολόπουλος, Τσίτσαρης, Γιαννόπουλος, Φωτακόπουλος, Κουραχάνης, Ανδριακόπουλος (71' Βασιλακόπουλος), Χριστόπουλος (82' Οικονόμου), Σουγλέρης (61' Ι. Βανάκας), Ραμόπουλος
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ92 : Καλέντζης, Μπούρσαλης, Μπαράκος, Αποστόλου, Μικές, Βάρρας (73' Α. Γεράνιος), Λαζαρίδης, Π. Γεράνιος (46' Δ. Κόκας), Βασιλόπουλος (46' Σ. Γεράνιος), Α. Τρίγκας, Θοδωρής



Δεν υπάρχουν σχόλια: