Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.......3-0 ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!


Όταν ο Ίβιτσα Όσιμ είχε πει ότι η μπάλα είναι ''πόρνη'', κάτι θα ήξερε. Στο σημερινό παιχνίδι στο Προάστιο μεταξύ του Πανιώνιου/Αχιλλέα και του Απόλλωνα, φρόντισε να μας το επιβεβαιώσει, με θύμα τους φιλοξενούμενους. Με 3 γκόλ στις καθυστερήσεις!!!, και ενώ το παιχνίδι κύλαγε προς την ισοπαλία, ο Πανιώνιος/Αχιλλέας θριάμβευσε με 3-0 και πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας τους Εγλυκαδιώτες.
Ο Απόλλων έχοντας και πάλι στο πάγκο τον Λάμπη Κανταρτζόπουλο, παρά τις ελλέιψεις που είχε από τις αποβολές και τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κρατώντας εύκολα τον βαθμό μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Μπήκε αποφασισμένος, δείχνωντας ότι κάτι άλλαξε στην ομάδα και παρουσίασε ένα συμπαγές σύνολο που ήξερε τι ήθελε και τι ζητούσε στο γήπεδο. Στο πρώτο μέρος έχασε δύο καλές ευκαιρίες, με τους Παναγόπουλο στο 10', και με ένα όμορφο σούτ του Χριστόπουλου στο 35', να απεκρούει ο Δίπλας. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος/Αχιλλέας είχε καλές στιγμές με τον Κολλάρο στο 20' και τον Παπαχαραλάμπους στο 25' λεπτό. Με την λευκή ισοπαλία πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν το ίδιο. Σφιχτό παιχνίδι με λίγες καλές ευκαιρίες και τον Απόλλωνα να αμύνεται καλά. Η φάση που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του αγώνα έγινε στο 65' λεπτό όπου ο διαιτητής κ. Γραμματικόπουλος χαρίστηκε στην δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κρίθη, σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα που έκανε στον Κ. Αβραμόπουλο. Πραγματικά μας προξενεί μεγάλη εντύπωση πως δεν είδε ότι αυτό το μαρκάρισμα ήταν δεύτερη κάρτα και αποβολή, την στιγμή που το είδαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Προαστίου. Φαίνεται ότι στα ντέρμπυ απαγορεύεται οι αντίπαλοι του Απόλλωνα να παίζουν με δέκα παίκτες. Δυστυχώς η ομάδα της Εγλυκάδας δεν έχει τον σεβασμό στα μεγάλα παιχνίδια που θα έπρεπε από την διαιτησία, και με όση ευκολία την άφησαν άδικα να παίξει με δέκα παίκτες στα ντέρμπυ με τον Αίαντα, με τόση ευκολία χαρίζονται σε κάρτες και αποβολές στους αντιπάλους της. Ένα λάθος έκανε ο κ. Γραμματικόπουλος, ο οποίος στα υπόλοιπα σφυρίγματα ήταν τέλειος, αλλά αυτό το λάθος ίσως να άλλαζε την ροή του αγώνα. Τέλος πάντων....βαρεθήκαμε πλέον.
Αγωνιστικά, ο Απόλλων είχε καλές ευκαιρίες με τον Κ. Αβραμόπουλο στο 75' και τον Χριστόπουλο στο 78' λεπτό, ενώ ο Πανιώνιος/Αχιλλέας είχε ένα δοκάρι σε σούτ του Κρίθη στο 80' λεπτό. Και φτάσαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα όπου ο Απόλλωνας δέχτηκε τρία γκόλ και έχασε τον αγώνα. Στο 90' λεπτό ο Παπαχαραλάμπους πήρε την κόντρα από τον Σ. Κυριτόπουλο, πάσαρε στον αμαρκάριστο Κοντογεωργόπουλο ο οποίος πλάσαρε τον Αγοράκη και έκανε το 1-0. Στο 92' λεπτό και ενώ ο Απόλλωνας έχει ανέβει για να ισοφαρίσει, σε αντεπίθεση ο Χαρίτος σέντραρε, ο Κοντογεωργόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά χτύπησε στο σώμα του Αγοράκη και κατέληξε γκόλ. Τα τερτίπια της μπάλας.....Το 3-0 έγινε στο 94' λεπτό με όμορφο σούτ του Κρίθη, και ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
Αυτά έγιναν στο Προάστιο, σε ένα παιχνίδι που το σκόρ είναι τελείως πλασματικό. Είπαμε, η μπάλα είναι...πόρνη!!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Η. Δίπλας, Χαρίτος (77' Μάργαρης), Θ. Δίπλας (46' Κωνσταντίνου), Καρελάς, Μάγκος, Κρίθης, Μητρόπουλος, Πασαγιάννης, Μάγκος, Κολλάρος (60' Κοντογεωργόπουλος), Ππαχαραλάμπους

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Κουλούρης (27' λ.τ. Νικολόπουλος), Σ. Κυριτόπουλος, Γ. Αβραμόπουλος, Ανδριακόπουλος, Χρονάς, Φωτάκιας, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

** Πετεινοί-Αίας Πατρών 0-0 **

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ των Πετεινών και του Αίαντα Πατρών. Στο πρώτο μέρος οι Πετεινοί παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο, ενώ στην επανάληψη ο Αίαντας ήταν καλύτερος και θα μπορούσε αν φύγει με το τρίποντο. Η άμυνα του Αίαντα έκλεισε πολύ καλά τον Κώστα Κλεισούρα ο οποίος δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον Χρανιώτη. Σημαντικές απεκρούσεις είχε και ο Ξανθάκης για λογαριασμό των Πετεινών, κρατώντας το μηδέν για την εστία του.


ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Ξανθάκης, Κατριβέσης, Αλεξόπουλος, Φραγκούλης, Γουλιούμης, Νικολόπουλος (85' Κατσάκος), Στέλλας, Ανδρονικίδης (30' λ.τ. Φωτόπουλος), Δημόπουλος, Μαρκεζίνης (55' Πολυζωγόπουλος), Κλεισούρας.
ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Χρανιώτης, Μπάτσικας, Σπύρου, Κακούρης, Κωνσταντινίδης, Μαραγκός, Ν. Μπαλής, Μητρόπουλος, Φλωράτος, Κουντουργιώτης, Κολέσης (89' Παπαδημητρίου).


 ** Λιμνοχώρι-Ολυμπιακός Π. 0-0 **


Ο Ολυμπιακός του Κώστα Καλπουζάνη χτύπησε ξανά με νέο θύμα αυτή τη φορά το Λιμνοχώρι. Έχοντας αποσπάσει λευκές ισοπαλίες μέσα στις έδρες των Αίαντα και Απόλλωνα, κατάφερε και πάλι να πάρει 0-0 στα Νιφορέικα από το Λιμνοχώρι, που έχασε τεράστια ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την πεντάδα. Η καλύτερη ευκαιρία για λογαριασμό των γηπεδούχων ήταν το δικάρι στο 35' του Αλεξόπουλου.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Μπούνιας, Μπακούλιας (60' Κυριακόπουλος), Μιχαλόπουλος, Γκιώνης, Αλεξανδρόπουλος, Αλεξόπουλος, Θ. Γερασιμόπουλος, Πιπέρης (60' Π. Γερασιμόπουλος), Πετρόπουλος, Δημητρόπουλος, Γιαννόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσουράνης, Γιαχαλάς, Κοβάτσι, Καννάς, Σταματακόπουλος, Ράφτης, Αραπάκος, Τσιχλιάς, Σπυρόπουλος (76' Μάνος), Παπούλας, Δημόπουλος (65' Χρονάς).

** ΑΟ Πάτραι 2008-Αστέρας Μιντιλογλίου 4-1 **
(30' Ζέρης, 38' Τσίφας, 70, 82' Παπουτσής / 55' Καράμπελας)

Καλπάζει...προς την άνοδο η ομάδα του Πάτραι, η οποία επιβλήθηκε έυκολα με 4-1 του ουραγού Αστέρα. Με αυτή την νίκη το Πάτραι έφτασε τους 64 βαθμούς και είναι 8 ολόκληρους βαθμούς πάνω από τον Αίαντα, γεγονός που κατά μεγάλο βαθμό του χαρίζει την απευθείας άνοδο στην Α' Κατηγορία

ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ 2008: Βούλγαρης, Ζαφείρας, Κάτσενος (70' Γιαννόπουλος), Τσίφας, Ζέρης, Β. Παπαγεωργακόπουλος, Κούντας, Ξυπολιάς (50' Παπουτσής), Σιώλος, Φωτόπουλος (77' Βακτριτζόγλου), Κογκόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ: Χριστόπουλος, Μαυροκέφαλος (65' Παρασκευόπουλος), Βγενόπουλος, Ντάρας, Θεοφανόπουλος (46' Καράμπελας), Λάγκης, Βέργης (80' Τσιρογιάννης), Λιάκος, Φατούρος, Μπάλας, Παναγόπουλος. 


**  Αμπελόκηποι-Θύελλα Σκιαδά  1-0  ** 
(68' Ρηγόπουλος)
ρεπορτάζ: Δημήτρης Σαρρής

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήραν οι Αμπελόκηποι οι οποίοι επικράτησαν με 1-0 της Θύελλας Σκιαδάς στο γήπεδο Προαστίου. Το μοναδικό γκόλ που χάρισε το ''τρίποντο'' στην ομάδα του Νίκου Σταθόπουλου, σημείωσε ο Γιώργος Ρηγόπουλος στο 68' λεπτό, με διαγώνιο σούτ μετά από όμορφο συνδυασμό Ρουτζαμάνη-Ραμαντάνη. Οι νικητές μάλιστα είχαν τρία δοκάρια με τον Ρουτζαμάνη (28', 40', 46'), ενώ δοκάρι είχε και η Θύελλα με τον Χ. Μπαρδάκη στο 63'. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Γεωργαντόπουλος (Αμπελόκηποι) και Λαμπρόπουλος (Θύελλα). Διαιτήτευσε ο Τσαγκαράκης (Σικελιανός-Σπανός).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Π. Σπαλιάρας, Μπάτραλης, Ραμαντάνης (86' Ροδόπουλος), Τζουμάκας, Χρηστακόπουλος, Ρηγόπουλος, Ρουντζαμάνης, Κουνάδης, Γεωργαντόπουλος, Τσαλπατούρος (90' Λιάγκος), Μπαλασκέρης (88' Μούκας)
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Ν. Δελδήμος, Χ. Νταφογιάννης, Β. Μπότης (85' Γκοσιμίδας), Ι. Νταφογιάννης, Καραμπινάς, Πλούμπης (77' Μπαρής), Λαμπρόπουλος, Χ. Δελδήμος, Γ. Μπαρδάκης, Αλευρής (55' Χ. Μπαρδάκης)

 Φωτογραφικό Υλικό από τον αγώνα Αμπελόκηποι-Θύελλα Σκιαδά 1-0























**  Δόξα Χαλανδρίτσας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου  1-5  **
(28' Μητρούλιας, 29', 34', 56' Παπαδόπουλος, 68' Κωστόπουλος/50' Μπινιέρης)
Ρεπορτάζ: www.psathopurgosfc.blogspot.com
Ξέσπασε η Αναγέννηση μετά απο ενα αρνητικό σερί άτυχων αποτελεσμάτων,κερδίζοντας εκτός έδρας την Δόξα Χαλανδρίτσας με το ευρύ 1-5!Το σκόρ για την ομάδα του Ψαθοπύργου άνοιξε στο 28' ο Μητρούλιας με σούτ έξω απο την περιοχή,ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από καταπληκτική πάσα του Μπάρα στην πλάτη της άμυνας έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του.Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης με πλασέ μέσα απο την μικρή περιοχή,έπειτα απο όμορφη σέντρα απο δεξιά του Ζάγκλα έκανε το 0-3.Με το σκόρ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.Στην επανάληψη η Δόξα κατάφερε να μειώσει σε 1-3 στο 50'με τον Μπινιέρη.Γρήγορη ήταν η απάντηση της Αναγέννησης και στο 56' με σκόρερ και πάλι τον Παπαδόπουλο έγραψε το 1-4.Το σκόρ έκλεισε ο Κωστόπουλος στο 68',με κοντινό πλασέ μέσα απο την περιοχή πέρνωντας το "ριμπάουντ", αφού προηγούμενως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά απο το πλασέ που επιχείρησε ο Κυδωνιάτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Ψαριάδης, Ζάγκλας (57' λ.τ. Μανιάτης), Μανιάς (68' Παπασπηλιόπουλος), Σακελλαρόπουλος, Καραμπούλας, Μητρούλιας, Μπάρας, Κυδωνιάτης (70' Τσιμπούκης Σ.Ηλίας), Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Καραμάνος.


**  Άρης Πατρών-Ωλενιακός  0-0  ** 

**  Φαραικός-Θύελλα Αιγείρας  1-1  **

**  ΑΠΟ Αρόης-Θύελλα Αιγίου  3-0  **

Δεν υπάρχουν σχόλια: