Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΛΑΜΠΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η επιστροφή του Λάμπη Κανταρτζόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι γεγονός. Πέρασαν σχεδόν τρείς  μήνες από την στιγμή που ο Κανταρτζόπουλος είχε δηλώσει την παραιτησή του στον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μανέτα, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Θύελλα Αιγίου, η οποία είχε γίνει αποδεκτή. Καμιά φορά όμως, η συνταγή της επιτυχίας δεν πρέπει να χαλάει. Η αλήθεια είναι ότι Απόλλων και Κανταρτζόπουλος είχαν αυτή την χημεία που χρειάζεται μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει. Κάποιοι προσωπικοί λόγοι του Κανταρτζόπουλου τον οδήγησαν στην προσωρινή όπως αποδείχτηκε φυγή από την ομάδα. Αυτή την συνταγή της επιτυχίας θέλησε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μανέτας να επαναφέρει, ξαναπροσλαμβάνοντας τον έμπειρο τεχνικό που έκανε χτές και την ''πρώτη'' προπόνηση με την ομάδα.
Το διάστημα των τριών μηνών που πέρασε, η ομάδα πορεύτηκε με προπονητή τον Λεωνίδα Κολλυρόπουλο. Ένας κύριος με τα όλα του. Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι φυσικά και δεν ήταν ο Λεωνίδας ο μοναδικός υπέυθυνος για τον αγωνιστικό κατήφορο που έχει πάρει η ομάδα από την 20η αγωνιστική και έπειτα. Μάλιστα όταν ανέλαβε την ομάδα, είχε 4 συνεχόμενες νίκες και αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Φαραικό στην Εγλυκάδα, ο Απόλλων βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Γεγονός που ήταν και δικό του επίτευγμα. Δυστυχώς για τον Λεωνίδα και για την ομάδα, οι πολλοί τραυματισμοί, η μεγάλη ατυχία που είχε η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές, οι τρείς συνεχόμενες απώλειες βαθμών στην έδρα της που δεν ήταν συνηθές φαινόμενο, την οδήγησαν να είναι πολύ μακριά από τις δύο απευθείας θέσεις ανόδου, αλλά και να θέτει σε κίνδυνο την σχεδόν σίγουρη όπως έδειχνε συμμετοχή της στα μπαράζ.
Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται κάτι να αλλάξει, ο πρόεδρος της ομάδας αποφάσισε την αντικατάσταση του Λεωνίδα Κολλυρόπουλου.
Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι φίλοι της ομάδας, έυχονται ότι καλύτερο στον Λεωνίδα για την συνέχεια και τον ευχαριστούν για τους τρείς μήνες που συνεργάστηκαν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: