Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ''ΔΑΓΚΩΝΕΙ''.....ΤΡΟΜΕΡΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Πετεινών Ώρα : 16.30
Απόλλων Εγλυκάδας-Πανιώνιος/Αχιλλεάς 4-1
(5', 10' Σουγλέρης, 42' , 82' Χριστόπουλος / 70' πεν. Τσαλπατούρος)
Διαιτητής : Θ. Σπανός

Τα καλά σημάδια είχαν φανεί από την καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με το Λιμνοχώρι στην Εγλυκάδα. Στο Αίγιο την προηγούμενη Τετάρτη, ο Απόλλων κατάφερε να πάρει εύκολα το διπλό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα απλά επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, κάνοντας ουσιαστικά περίπατο σε ένα μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής. Κέρδισε τον Πανιώνιο/Αχιλλέα με 4-1, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλες τις γραμμές του. Ας δούμε τι έγινε στο παιχνίδι :
Ο Απόλλων κατάφερε ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι πριν καλά αρχίσει, σκοράροντας δύο τέρματα με τον Σουγλέρη στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στο 5' ο Χριστόπουλος από αρίστερα σέντραρε και ο Σουγλέρης με σούτ έγραψε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα με ένα καταπληκτικό σούτ-πλασέ έξω από την περιοχή, κρέμασε τον Δίπλα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Πανιώνιος έδειχνε να τα έχει χαμένα και ο Απόλλων έχανε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στο 20' ο Χριστόπουλος χάνει μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά μέσα από την περιοχή, καθώς ο Δίπλας με εξαιρετική απέκρουση του είπε ''όχι''. Στο 25' νέα άριστη συνεργασία από την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων με τον Ν. Κυριτόπουλο να σεντράρει, τον Χριστόπουλο να πιάνει τρομερό αριστερό σούτ αλλά τον Δίπλα να πραγματοποιεί μια ακόμα καλή απέκρουση. Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 30' και ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς με τον Δημητρακόπουλο να στέλνει εξ επαφής την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα. Και φτάνουμε στο 42' όπου ο Χριστόπουλος παίρνει την πάσα από τον Σουγλέρη και με πλασέ πάνω από τον Δίπλα ανεβάζει το σκόρ στο 3-0 και στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια έχοντας ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα νίκης.
Στο 2ο μέρος ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς ξεκινάει καλύτερα, αφού δεν έχει και πολλά περιθώρια στο παιχνίδι. Χάνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες με κεφαλιά του Δημητρακόπουλου στο 55' αλλά και πλασέ εξ επαφής του Κρίθη στο 59'. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να συνέρχονται από το μουδιασμένο πρώτο εικοσάλεπτο του 2ου μέρους και ξανανεβάζουν στροφές. Στο 60' ο Σουγλέρης σουτάρει και ο Δίπλας απεκρούει ξανά σωτήρια. Στο 70' ο Κ. Αβραμόπουλος ανατρέπει τον Γεωργόπουλο και ο Τσαλπατούρος που αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλντι μειώνει σε 3-1. Στο 75' τεράστια ευκαιρία με τον Μάγκο να μειώσει σε 3-2 με πλασέ μέσα από την περιοχή και να ξαναβάλει φωτιά στο παιχνίδι. Καλές χαμένες ευκαιρίες όμως είχε και ο Απόλλωνας σε τετ α τετ των Ραμόπουλου στο 78' και Χριστόπουλου στο 80' να κάνει το 4-1. Τελικά στο 82', ο Χριστόπουλος σκόραρε με πλασέ και ''τελείωσε'' το παιχνίδι, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
Ο Απόλλων γίνεται παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερος, βγάζοντας πολύ τρέξιμο μέσα στο γήπεδο και δείχνοντας ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλεία την περίοδο της προετοιμασίας. 
Ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς διαθέτει μια ομάδα με πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και είναι απλά θέμα ψυχολογίας και χρόνου να συνέλθει και να δείξει το πρόσωπο που του αξίζει στο πρωτάθλημα.
Διαιτήτευσε ο κ. Θ. Σπανός με βοηθούς  τον κ. Γεωργόπουλο και την κ. Τζόλα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Σπαθής, Κουλούρης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος (86' Γ. Αβραμόπουλος), Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (73' Κατεργάρης), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (62' Παναγόπουλος), Ραμόπουλος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ : Δίπλας, Ρουμελιώτης, Βάλσαμος, Β. Μάγκος (78' Ανδρούτσος), Νταγιούκλας, Καιμακάς, Σταμπολίτης (30' Ν. Μάγκος), Γεωργόπουλος, Δημητρακόπουλος (60' Κολλάρος), Τσαλπατούρος, Κρίθης

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :

** Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο των Πετεινών, παρακολούθησε τον αγώνα.
** Σύσσωμη και η ομάδα των Πετεινών με τον προπονητή της Μπάμπη Παπαγιάννη, βρήκε την ευκαιρία αφού αγωνιζόταν στις 19.00 να παρακολουθήσει αρκετό μέρος του αγώνα.
** Με το ''αριστερό'' η πρώτη του Πέτρου Λεβεντάκου στον πάγκο του Πανιώνιου/Αχιλλεά.
** Και ο Δημήτρης Σαρρής με την φωτογραφική του μηχανή, βρέθηκε στο γήπεδο.
** Στους θεατές του αγώνα η οικογένεια Βασίλη Σπαθή, η οποία κάθε αγωνιστική καμαρώνει τον Αντρέα.
** Για μια ακόμα φορά επόπτης σε αγώνα του Απόλλωνα μια γυναικεία παρουσία. Μιλάμε για την κ. Τζόλα που σφύριξε για 2η φορά αγώνα της ομάδας της Εγλυκάδας.

Φωτογραφική επιμέλεια του αγώνα : Δημήτρης Σαρρής-Χρήστος Σπανός

Στους υπόλοιπους αγώνες της αγωνιστικής είχαμε τα εξής αποτελέσματα :

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο ''Μ. Ηλιόπουλου'' Ώρα : 16.30
Ρωμανός-Δόξα Παραλίας 3-2
(15', 80' Ανδρικόπουλος, 70' Ντουράκου / 63' Δούμπας, 92' Τογιόπουλος)
Διαιτητής : Τσαγκαράκης

ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Τριανταφύλλου (36' Νικολόπουλος), Βανταράκης, Μοσχονάς, Οικονόμου, Θεοφανόπουλος, Σουγλέρης, Σαλμποτάς, Ανδρικόπουλος, Βοσνάκης (88' Πανίτσας), Ντουράκου.
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Σπυρόπουλος, Καραπίτσος (35' Τοσκάι), Γεωργικόπουλος, Γιαννόπουλος, Μαρκόπουλος, Τογιόπουλος, Μπινιέρης, Νικολόπουλος, Μαντούκας, Σπανός (71' Δούπας), Βακτριτζόγλου.


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Ψαθοπύργου Ώρα : 16.30
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Φαραικός 0-0
Διαιτητής : Τσιρίνης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Έρδας, Αγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Καραμπούλας, Φράγκος, Ιωαννίδης, Κυδωνιάτης, Μητρούλιας (60' Πολυχρονόπουλος), Μπούρδος, Χίνκου, Τόλιας (80' Καραμάνος).
ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Γαλαριώτης, Γ. Κοσμόπουλος, Γεωργόπουλος, Κ. Γραμματικόπουλος (74' Γιαννιώτης), Η. Βέρρας, Κολυπέρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δ. Κοσμόπουλος, Μούτσα, Δημητρόπουλος, Γ. Σωτηρακόπουλος (65' Βασιλείου).

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Προσφυγικών Ώρα : 16.30
Άρης Πατρών-Θύελλα Αιγίου 0-0
Διαιτητής : Αλεξανδρόπουλος



  Φωτογραφικό Υλικό : Δημήτρης Σαρρής

ΑΡΗΣ: Καλέντζης, Ν. Ασημακόπουλος (80' Φερμελής), Ναστούλης, Κ. Ασημακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Μπαντούνας, Κανταρτζόπουλος, Χριστόπουλος (65' Παπαζαφείρης), Μούγκουλης, Οικονόμου, Μητρόπουλος (65' Μοίραλης).
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Παπαχριστόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Ζήσης, Α. Παξιμάδης, Ντάλλας, Δορλής, Αρβανίτης (70' Σταματόπουλος), Σωτηρόπουλος, Σαλάι (89' Αγγελόπουλος), Βλάχος (81' Γκινάι).

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'' Ώρα : 19.00
Άγιος Δημήτριος-Πετεινοί 1-3
(30' Χαριτωνίδης / 95' Κίτσος, 70' πεν., 76' Κλεισούρας) 
Αποβολές : 70' Σαλίχος / 74' Πολυζωγόπουλος
Διαιτητής : Σικελιανός

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ασημακόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπατάς, Γ. Δημητρόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Σαλίχος, Κατσιμίγας, Ράπτης, Χαριτωνίδης, Αποστολόπουλος (80' Παπακωνσταντινόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος (76' Τζελέπης).
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λάγιος, Αλεξόπουλος, Ρόσης (68' Κίτσος), Κατριβέσης, Φραγκούλης, Ανδρονικίδης  (89' Καλλιανέζος), Πολυζωγόπουλος, Τ. Στέλλας, Κλεισούρας, Αγγιούς (80' Κατριμπούζας), Φούφουλας.


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Ζαρoυχλείκων Ώρα : 16.30
ΑΠΟ Αρόης-Λέων Αλισσού 2-3
(27', 40' Σ. Δεπούντης / 10' Σολωμός, 62' Δημακόπουλος, 77' Δρακόπουλος)
Διαιτητής : Σπηλιωτόπουλος

Φωτογραφικό Υλικό : Δημήτρης Σαρρής

AΠO ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Θεοφανόπουλο (80' Παρασκευόπουλος), Φουντούκης (66' Μαρκόπουλος), Μάνος, Α. Δεπούντης, Καραίσκος, Σουλελές, Ματζαβίνος (75' Μητρόπουλος), Κοκκίνης, Σ. Δεπούντης, Σακάτος.
ΛΕΩΝ: Μπούνιας, Ρηγόπουλος, Δημητριάδης (89' Αργυρόπουλος), Ντούμας (85' Μπρακατσέλος), Χρηστιάς, Δημακόπουλος, Καραμάνος (60' Δρακόπουλος), Λάζαρης, Γεωργακόπουλος, Σολωμός, Νικολάου.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Ισώματος Ώρα : 16.30
Πειρός Ισώματος-Ολυμπιακός Π. 2-0
17' Α. Καραβίας, 21' αυτ. Τζόλας
Διαιτητής : Γκοτσόπουλος

ΠΕΙΡΟΣ: Τζιμίκος, Γκοτσούλιας, Νικολακόπουλος (86' Μωραίτης), Αθανασόπουλος, Παπαστεργίου (30' λ.τ.' Κρουστάλης), Α. Βαγγελάτος (80' Αθανασίου), Β. Καραβίας, Δελδήμος, Κυριακόπουλος, Α. Καραβίας, Χ. Βαγγελάτος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεροντίδης, Γιαχαλής, Φραγκούλιας, Σταματακόπουλος, Τζόλας, Χρονάς (64' Μαρτζάκλης), Παπανίκος, Αραπάκος, Τσιχλιάς, Ρουμελιώτης (46' Κοβάτσι), Βγενόπουλος (46' Ράφτης).

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Νικολείκων Ώρα : 16.30
Αιγέας/Άρης-Λιμνοχώρι 1-2 
(68' Μονοκρούσος / 18' Θ. Γερασιμόπουλος, 67' Μητρόπουλος)
Διαιτητής : Χόρτης

ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκαμήλης, Μονοκρούσος, Τσακάι, Κολύβρας, Στεφανάτος (80' Παπαχριστόπουλος), Ψιμούλης, Κουτρουμάνης, Γκοτσόπουλος, Φούκης (60' Μουρ), Βάκρινος, Ανδριώτης (80' Κωσταρίδης).
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Θ.Γ. Γερασιμόπουλος, Θ.Γ.Α. Γερασιμόπουλος, Π. Αλεξανδρόπουλος, Αγγελόπουλος, Μιχαλόπουλος, Γκιατάρι (73' Μπεκίρης), Δημητρόπουλος (70' Κ. Γιαννόπουλος), Μητρόπουλος (85' Στ. Μπακούλιας), Δελδήμος, Γκιώνης.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Προαστίου Ώρα : 19.00
Αμπελόκηποι-Θύελλα Σκιαδά 4-4
(27' πεν. Α. Λαγκαδινός, 38' Ρηγόπουλος, 58', 63' Μπαλασκέρης  / 8' Θεοδωρακόπουλος, 49', 76 πεν. Λαμπρόπουλος, 92' Κοντάρης )
Αποβολές : 78' Καρέλας / Χ. Νταφογιάννης 27'
Διαιτητής :Χρ. Παπαδόπουλος
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Εσπασαν καρδιές την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο Προαστείου, όπου Αμπελόκηποι και Θύελλα Σκιαδά αναδείχτηκαν ισόπαλοι 4-4 (!) σε ένα συγκλονιστικό ματς, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις. Ηταν ένα ματς πραγματική διαφήμιση για το τοπικό ποδόσφαιρο και το οποίο τα είχε όλα (8 γκολ, δύο αποβολές, δύο πέναλτι και 300 περίπου φιλάθλους).
Η Θύελλα ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ, μόλις στο 8΄, με έξυπνο σουτ έξω από την περιοχή του Θεοδωρακόπουλου, που νίκησε τον Κατσουράνη (0-1), ενώ οι Αμπελόκηποι αντέδρασαν και έφθασαν στην ισοφάριση (1-1) στο 27΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Α. Λαγκαδινού (ανατροπή του ίδιου από τον Χ. Νταφογιάννη, που αποβλήθηκε). Οι Αμπελόκηποι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στο 38΄ με σκόρερ τον Ρηγόπουλο (2-1) μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Α. Λαγκαδινού. Η ομάδα του Σκιαδά έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 43΄, όταν ο Κατσουράνης υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή απόκρουση σε εξ επαφής κεφαλιά του Κοντάρη.
Στο 49΄ η ομάδα του Σάκη Γεωργόπουλου έφερε το ματς στα ίσα, όταν Θεοδωρακόπουλος και Λαμπρόπουλος «έκρυψαν» την μπάλα, με τον τελευταίο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ (2-2). Η Θύελλα μπορεί να ήταν «φωτιά» από την μέση και μπροστά, όμως η κακή αμυντική της λειτουργία την πρόδωσε στο διάστημα 58΄ - 62΄, όταν οι Αμπελόκηποι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα ακόμα δύο φορές. Στο 57΄ ο Δημόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Α. Λαγκαδινού και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπαλασκέρης επωφελήθηκε την ασθενή απόκρουση του Δημόπουλου σε σουτ του Κουνάδη, σημειώνοντας το 3-2 με κοντινό πλασέ.
Ο Μπαλασκέρης ήταν αυτός που πέτυχε και το 4-2 στο 62΄ με κοντινό σουτ, ενώ οι Αμπελόκηποι είχαν την ευκαιρία στο 71΄ να καθαρίσουν το ματς με τον Ρηγόπουλο (απέκρουσε ο Δημόπουλος). Η Θύελλα ξαναμπήκε στο ματς στο 76΄ με πέναλτι του Λαμπρόπουλου (4-3), ενώ αποκαταστάθηκε και η αριθμητική ισορροπία, καθώς αποβλήθηκε ο Καρέλας, που ανέτρεψε τον Θεοδωρακόπουλο. Το τελικό 4-4 διαμόρφωσε ο Κοντάρης στο 92΄ με κεφαλιά «λόμπα» μετά από φάουλ του Στούπα.
Σωστή ήταν η διαιτησία του Χρ. Παπαδόπουλου (Διονυσόπουλος – Καθαράκης).


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσουράνης, Βασιλόπουλος (60' Μπάτραλης), Ραμαντάνης, Καρέλας, Μπαλασκέρης, Σπαλιάρας, Νάτσης, Χαμουζάς (52' Κουνάδης), Γεωργαντόπουλος (68' Πήττας), Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος .
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Β.Γ. Μπότης (65' Δριβήλας), Κοντάρης, Χ. Νταφογιάννης, Στούπας, Καραμπινάς, Πλούμπης, Παπαδιονυσίου (70' Κουραχάνης), Θεοδωρακόπουλος, Λαμπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: