Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ....ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΚΟΡ!


Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 16.00
Απόλλων Εγλυκάδας-Αιγέας/Άρης 4-1
(12', 20' Ραμόπουλος, 87' Παναγόπουλος, 90' Β. Νικολόπουλος / 30' Γκοτσόπουλος)
Διαιτητής : Διονυσόπουλος
Φωτογραφική Επιμέλεια : Χρήστος Σπανός

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα και μάλιστα με το αγαπημένο του σκόρ. Σε τέσσερα παιχνίδια στην Εγλυκάδα, ο Απόλλων έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία, με τις τρείς νίκες του να είναι με σκόρ 4-1. Έτσι και σήμερα, η ομάδα της Εγλυκάδας επιβλήθηκε με το ίδιο σκόρ, το οποίο όμως δεν αντικατοπτρίζει και την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς ο Απόλλων βρήκε απέναντι του έναν αξιόμαχο Αιγέα/Άρη.
Την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 8' με τον Γκοτσόπουλο, όταν το ψιλοκρέμαστο σούτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αγοράκης. Αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει ο Αιγέας/Άρης, το κατόρθωσε στο 12' ο Απόλλων με τον Ραμόπουλο, όταν απέναντι από τον Γκολφίνο και έπειτα από καταπληκτική πάσα του Χριστόπουλου, άνοιξε το σκόρ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 20' με άλλο ένα έξοχο πλασέ μέσα από την περιοχή και όλα έδειχναν ότι ο Απόλλων θα πέρναγε ένα έυκολο απόγευμα. Κάτι όμως που δεν έγινε καθώς ο Αιγέας/Άρης δεν άφησε το παιχνίδι, ανέβηκε ψηλά, πίεσε και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Μάλιστα στο 30' κατάφερε να μειώσει με τον Γκοτσόπουλο σε 2-1 και να βάλει φωτιά στον αγώνα. Στο 35' έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Τσακάι να ισοφαρίσει όταν το σούτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων συνέχισε να μην είναι καλός, ιδιαίτερα στα αμυντικά του καθήκοντα. Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα ο Αιγέας/Άρης να ανεβαίνει, να παίρνει τις πρώτες μπαλες και να απειλεί συνεχώς με ισοφάριση τους γηπεδούχους. Την πολύ μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα την έχασε ο Ανδριώτης στο 60' όταν μόνος του απέναντι από τον Αγοράκη, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος κράτησε σωτήρια το 2-1. Καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Σουγλέρη στο 70' και έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Γκολφίνου. Η φάση όμως που ξεσήκωσε τους ανθρώπους του Αιγέα/Άρη έγινε στο 80' όταν ο επόπτης Θανόπουλος σήκωσε σε αντικανονική θέση οφσάιντ τον Βάκρινο και ενώ αυτός έμπαινε μόνος του στην περιοχή, θεωρόντας ότι υπήρχε οφσάιντ ο ποδοσφαιριστής Οικονομόπουλος, ο οποίος δεν κινήθηκε πρός την μπάλα. Μια φάση που οι ανθρώποι του Αιγέα/Άρη πιθανόν να έχουν δίκιο που φωνάζουν και η οποία θα μπορούσε να φέρει την ισοφάριση. Δεν έχουν όμως καθόλου δίκιο στο 3ο γκόλ του Απόλλωνα, στο οποίο διαμαρτυρήθηκαν ότι ο σκόρερ Παναγόπουλος είναι οφσάιντ, κάτι το οποίο δεν ισχύει καθώς ο ποδοσφαιριστής βγήκε καθαρά από πίσω. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90' ο Β. Νικολόπουλος με όμορφο πλασέ πάνω από τον Γκολφίνο. 
Ο Απόλλων ήταν μέτριος και θα μπορούσε να είχε απωλέσει βαθμούς από τον σημερινό αγώνα. Καθοριστική ήταν για μια ακόμη φορά η απουσία του Ανδριακόπουλου ο οποίος είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τον Χρήστο Ακαρέπη και την αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Ο Αιγέας/Άρης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και αδικείται με βάση τα όσα έδειξε στην Εγλυκάδα από την βαθμολογική του θέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κουλούρης (84' Γ. Αβραμόπουλος), Σπαθής, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Κατεργάρης (67' Παναγόπουλος), Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (75' Β. Νικολόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος
ΑΙΓΕΑΣ/ΑΡΗΣ : Γκολφίνος, Μονοκρούσος, Τσακάι Ρ., Κολύβρας, Στεφανάτος, Ψιμούλης, Τσακάι Χ. (46' Μανέ), Φουκής (78' Μητρόπουλος), Βάκρινος, Γκοτσόπουλος, Ανδριώτης (75' Οικονομόπουλος)

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :

** Πρόβλημα δημιούργησαν για μια κόμα φορά τα παιδιά ''ΡΟΜΑ'' που υπήρχαν πίσω από το τέρμα του Γκολφίνου, τα οποία στα πρώτα λεπτά του αγώνα πετούσαν πέτρες και δημιουργούσαν πρόβλημα στην διεξαγωγή του αγώνα. Ένα πρόβλημα που υπάρχει και στις προπονήσεις του Απόλλωνα και των Πετεινών και στο οποίο θα πρέπει να βρεθεί άμεση λύση.
** Με τον διαιτητή Διονυσόπουλο και τους επόπτες του τα είχαν οι ανθρώποι του Αιγέα/Άρη μετά το τέλος του αγώνα, για την φάση του 80' στην οποία θεωρήθηκε οφσάιντ ο Βάκρινος.
** Και πάλι δεν αγωνίστηκε ο Αποστόλης Ανδριακόπουλος λόγω τραυματισμού. Την θέση του ώς αμυντικό χάφ κάλυψε ο Σπύρος Κυριτόπουλος.
** Παρθενικό γκόλ και για τον Βαγγέλη Νικολόπουλο στην Α1 κατηγορία.
** Εκπληκτικός και σήμερα ο Βασίλης Ραμόπουλος, βοήθησε στα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα του στην νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, το Λιμνοχώρι έβαλε φωτιά στην κορυφή μετά την νίκη του με 1-0 επί του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Η Θύελλα Σκιαδά πήρε το ντέρμπυ στο Φαραί, ενώ εντυπωσιακό πέρασμα έκανε ο Πείρος από τον Αλισσό με 4-0. Σούπερ διπλά για Πετεινούς και Άγιο Δημήτριο. Διπλό ''ανάσας'' για τους Αμπελόκηπους επί του Πανιώνιου/Αχιλλεα, που συνεχίζει να κατρακυλά. Αναλυτικά :

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Αλισσού, Ώρα 16.00
Λέων Αλισσού-Πείρος Ισώματος 0-4
(20', 25' Βαγγελάτος, 40' Νικολακόπουλος, 85' Α. Καραβίας)
Διαιτητής : Τσιμπούκης

ΛΕΩΝ: Γκρέκος, Δημητριάδης, Ρηγόπουλος, Μπρακατσέλος, Χρηστιάς (46' Μαντζουράκης), Τραχάνης (55' Βεσκούκης), Καραμανλής (75' Σολωμός), Ντούμας, Γεωργακόπουλος, Αργυρόπουλος, Δρακόπουλος
ΠΕΙΡΟΣ: Μπαρμπέρης, Γκοτσούλιας (60' Φ. Καραβίας), Νικολακόπουλος (75' Γιαννόπουλος), Κρουστάλης, Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος, Β. Καραβίας (85' Κακαφώνης), Δελδήμος, Κυριακόπουλος, Α. Καραβίας, Χ. Βαγγελάτος.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα 16.00
Λιμνοχώρι-Ολυμπιακός Πατρών 1-0
(75' Δημητρόπουλος)
Διαιτητής : Χόρτης

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Μιχαλόπουλος, Μπεκίρης (78' Π. Αλεξανδρόπουλος), Γκιώνης, Θ. Γερασιμόπουλος, Στ. Μπακούλιας (55' Π. Δημητρόπουλος), Μητρόπουλος, Πιπέρης (82' Γκιατάρι), Δελδήμος, Α. Αλεξανδρόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεροντίδης, Γιαχαλής, Κοβάτσι (80' Β. Τσιχλιάς), Φραγκούλιας, Τζόλας, Χρονάς (87' Μπαρμπούνης), Ράφτης, Αραπάκος, Ν. Τσιχλιάς, Ρουμελιώτης (74' Βγενόπουλος), Παπανίκος.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα 16.00
Άρης Πατρών-ΑΠΟ Αρόης 1-1
(83' Μητρόπουλος / 60' Μητσόπουλος)
Αποβολή : 70' Α. Δεπούντης
Διαιτητής : Γραββάνης

ΑΡΗΣ: Φινομένος, Ν. Ασημακόπουλος, Μπαζάρογλου, Π. Ασημακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Ναστούλης (71' Μητρόπουλος), Μπαντούνας, Χριστόπουλος, Μούγκουλης, Οικονόμου, Κανταρτζόπουλος (84' Μοίραλης). 
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Θεοφανόπουλος, Α. Δεπούντης, Ξυλιάς, Καραΐσκος, Παπαχαραλάμπους, Μαντζαβίνος, Μάνος, Μητσόπουλος (75’ Σακκάτος), Σουλελές (89’ Σπάτα), Κοκκίνης (84’ Μπακόπουλος).

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 15.00
Πανιώνιος/Αχιλλέας-Αμπελόκηποι 0-2
(6' Ρηγόπουλος, 47' Α. Λαγκαδινός)
Διαιτητής : Πασχάκης
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Εσπασε το ρόδι για τους Αμπελόκηπους, που πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, επικρατώντας 2-0 στο γήπεδο Προαστείου. Η ομάδα των Συχαινών πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και κυριάρχησε κατά κράτος του αντιπάλου της, που προβλημάτισε και πάλι. Μόλις στο 6΄ οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια (κούρσα 30 μέτρων) και άψογο τελείωμα του Ρηγόπουλου (0-1), ενώ στο 20΄ ο Κληρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Α. Λαγκαδινού. Η ομάδα της Αγυιάς δημιούργησε την πρώτη της καλή στιγμή στο 24΄ με κεφαλιά του Ν. Μάγκου (μπλόκαρε ο Περδικάρης), ενώ ευκαιρία έχασε και ο Νταγιούκλας στο 43΄, μετά από κόρνερ του Μάργαρη. Με το … καλημέρα στο β’ ημίχρονο οι Αμπελόκηποι διπλασίασαν τα τέρματά τους, ένα γκολ που «έκοψε» τα πόδια των αντιπάλων. Υπέροχος συνδυασμός Τρυπαναγνωστόπουλου – Ρηγόπουλου – Α. Λαγκαδινού στο 47΄ και ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ σημείωσε το 0-2. Οι Αμπελόκηποι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Α. Λαγκαδινού στο 68΄, ενώ έφθασαν κοντά και σε τρίτο γκολ με τους Γεωργαντόπουλο 87΄ (απέκρουσε σωτήρια ο Κληρόπουλος) και Ρηγόπουλο 92΄. Μοναδική καλή στιγμή στην επανάληψη για την ομάδα του Πέτρου Λεβεντάκου ήταν ένα μακρινό φάουλ του Π.Ν Κρίθη που εξουδετέρωσε ο Κατσουράνης. Διαιτήτευσε ο Πασχάκης (Χόρτης – Τζουανόπουλος).   

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κληρόπουλος, Ρουμελιώτης, Μητρόπουλος, Π.Α. Κρίθης, Νταγιούκλας (46΄ Π.Ν. Κρίθης), Καϊμακάς, Βάλσαμος, Χυσεσάνι, Ν. Μάγκος (68΄ Δημητρακόπουλος), Γεωργόπουλος (58’ Τσαλπατούρος), Μάργαρης.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Περδικάρης (77΄ λ.τ. Κατσουράνης), Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Χ. Λαγκαδινός, Σπαλιάρας, Τρυπαναγνωστόπουλος, Γεωργαντόπουλος (93΄ Πήττας), Μπαλασκέρης (81΄ Νάτσης), Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.



Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Φαραικού, Ώρα 15.00
Φαραικός-Θύελλα Σκιαδά 0-1
(3' Θεοδωρακόπουλος)
Διαιτητής : Καλύβας

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Γαλαριώτης, Γεωργόπουλος (65’ Χ. Βασιλείου), Ι. Κοσμόπουλος, Γραμματικόπουλος (60’ Παλούμπης), Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δημητρόπουλος, Κολυπέρας, Α. Σωτηρακόπουλος, Μούτσα, Δ. Κοσμόπουλος (70’ Γιαννιώτης).
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Δριβήλας, Κοντάρης, Χ. Νταφογιάννης, Στούπας, Καραμπινάς (80’ λ.τ. Π. Μπαρδάκης), Θεοδωρακόπουλος, Χ. Μπαρδάκης (70’ λ.τ. Κανελλακόπουλος), Λαμπρόπουλος, Κουραχάνης (60’ Κουλογιάννης).

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Παραλίας, Ώρα 15.00
Δόξα Παραλίας-Άγιος Δημήτριος 1-2
(22' Μαντούκας / 60' Χαριτωνίδης, 80' Ράπτης)
Διαιτητής : Κ. Γιαννόπουλος

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Κατσαφλιάκας, Γεωργικόπουλος (70’ Τοσκάι), Πολίτης, Μαρκόπουλος, Δούπας, Βακτριτζόγλου, Ζέρης, Μαντούκας, Παλούμπης, Νικολόπουλος (60’ Μπινιέρης), Παπαχαραλάμπους (65’ Σπανός).
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Τσαμπάς, Κατσιμίγας (60’ Τσελέπης), Τριανταφυλλόπουλος, Γ. Δημητρόπουλος, Κουβαράς, Ρηγόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Σούμπασης (82’ Παπακωνσταντινόπουλος), Χαριτωνίδης, Ράπτης, Αντωνόπουλος (46’ Αποστολόπουλος).

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα 15.00
Θύελλα Αιγίου-Πετεινοί 1-2
(36' Βλάχος / 18' Κλεισούρας, 70' Χαλκιόπουλος)
Διαιτητής : Φ. Οικονόμου

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσης, Παπαχριστόπουλος (75’ Σταματόπουλος), Ι. Παξιμάδης (85’ Χριστοδουλόπουλος), Ντάλας, Α. Παξιμάδης, Δανιήλ (70’ Γκινάι), Σωτηρόπουλος, Κουκουμαφτσής, Σαλάι, Βλάχος, Αρβανίτης.
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λάγιος, Πολυζωγόπουλος, Ρόσης, Φραγκούλης, Κατριβέσης, Φούφουλας, Ψιμάδας (90’ Γρουζής), Τ. Στέλλας, Κλεισούρας, Χαλκιόπουλος (75’ Αγγιούς), Κίτσος (85’ Καλλιανέζος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: