Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΄΄ΜΑΥΡΗ'' ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.....ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΑΡΟΗ


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 16.00
Απόλλων Εγλυκάδας-ΑΠΟ Αρόης 7-0
(25', 50' Ραμμόπουλος, 62' Ν. Κυριτόπουλος, 69' Τσιντώνης, 75' Παναγόπουλος, 78' Γ. Αβραμόπουλος, 82' Σ. Κυριτόπουλος)
Αποβολή : 72' Σ. Δεπούντης
Διαιτητής : Ρηγόπουλος (Τσαγκαράκης-Παπαδήμας)
Φωτογραφική επιμέλεια : Χρήστος Σπανός

''Αστραπές και βροντές'' έριχνε ο Απόλλων το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο των Πετεινών. Μια ολοκληρωτική ''ποδοσφαιρική παράσταση'' απέναντι στην ΑΠΟ Αρόης, που έζησε έναν εφιάλτη, δεχόμενη 7 τερματα. Ένας Απόλλων που ''πετάει'' και όλοι στην ομάδα έυχονται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.
Το πρώτο μέρος ουσιαστικά δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε στον αγώνα. Μπορεί ο Απόλλων να προηγήθηκε με το καταπληκτικό γκόλ του Βασίλη Ραμμόπουλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι κράταγαν το σκόρ, στηριζόμενοι περισσότερο στην άμυνα τους. Εκτός από το τέρμα του Ραμμόπουλου στο 25', ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι σε κεφαλιά στο 18'. Ο Απόλλων είχε καλές ευκαιρίες με τους Σ. Κυριτόπουλο στο 15', Κατεργάρη στο 30' και Χριστόπουλο στο 35' για να πάει με ένα πιο ασφαλές σκόρ στα αποδυτήρια. Από την άλλη πλευρά, η ΑΠΟ Αρόης απείλησε μια και μοναδική φορά στον αγώνα σε φάουλ του Σουλελέ και κεφαλιά του Σακκάτου που κατέληξε άουτ. Παρά το γεγονός ότι το σκόρ έμεινε στο 1-0, ο Απόλλων ήταν πολύ καλύτερος από τους φιλοξενούμενους και έδειχνε ότι θα έπαιρνε έυκολα αυτό το παιχνίδι. Κάτι που έγινε κιόλας.
Το δέυτερο μέρος ήταν μια ''ποδοσφαιρική παράσταση'' για τους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Ακαρέπη, που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 50' ο Βασίλης Ραμμόπουλος εκμεταλλέυτηκε την καταπληκτική ασίστ του Χριστόπουλου και πλάσαρε τον Κουτροκόη, διπλασιάζοντας τα τέρματα του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στο 55' δικαιολογημένα για πεντακάθαρη ανατροπή του Σουγλέρη μέσα στην περιοχή, ο οποίος δέχτηκε μάλιστα και κίτρινη κάρτα για θέατρο! Στο 62' ο Νίκος Κυριτόπουλος έγραψε το 3-0, ενώ στο 69' ο Τσιντώνης ανέβασε με κεφαλιά τον δείκτη του σκόρ στο 4-0. Η ΑΠΟ Αρόης έχει καταρρέυσει και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Σ. Δεπούντης για εξύβριση ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα. Με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να αντισταθούν στις ''ορέξεις'' των γηπεδούχων, οι οποίοι συνεχίζουν να πολιορκούν την άμυνα τους. Το 5-0 σημειώνει με πλασέ ο Παναγόπουλος στο 75'. Ο ''χορός'' των γκόλ δεν έχει σταματημό καθώς η άμυνα της ΑΠΟ Αρόης μπάζει και ο Γ. Αβραμόπουλος με κεραυνό μέσα από την περιοχή κάνει το 6-0. Το τελευταίο γκόλ στον αγώνα σημείωσε ο Σ. Κυριτόπουλος με αριστερό πλασέ, διαμορφώνοντας το 7-0 και δίνοντας διαστάσεις μεγάλου θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
Ο Απόλλων είναι πολύ φορμαρισμένος και το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τις τελευταίες 3 αγωνιστικές στις οποίες έχει 3 νίκες με 13-1 τέρματα. Η ομάδα δείχνει να έχει βρεί απόλυτα την χημεία που δεν είχε στα πρώτα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει σε κάθε αγώνα και καλύτερο πρόσωπο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κατεργάρης, Σπαθής, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (62' Β. Νικολόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (64' Παναγόπουλος), Ραμμόπουλος (75' Γ. Αβραμόπουλος)
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ : Κουτροκόης, Μάνος, Α. Δεπούντης (51' Μητσόπουλος), Σακκάτος, Καραίσκος (66' Φουντούκης), Παπαχαραλάμπους, Μπακόπουλος, Ξυλιάς, Κοκκίνης, Σουλελές, Σ. Δεπούντης

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :

** Έντονες αψιμαχίες είχαμε στο 75' έξω από το γήπεδο μεταξύ ενός προκλητικού φιλάθλου που συνεχώς εβριζε και ανθρώπων της Εγλυκάδας. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, αποφέυχθησαν τα χειρότερα.
** Με τον επόπτη τα είχαν οι ανθρώποι της ΑΠΟ Αρόης, οι οποίοι είχαν στηθεί πίσω του και συνεχώς φώναζαν, για δήθεν λανθασμένες αποφάσεις. Πάντως όσοι ήταν στο γήπεδο τα μόνα λάθη που είδαν από τον συγκεκριμένο επόπτη ήταν τα δύο ανύπαρκτα οφσάιντ που σφύριξε εις βάρος των γηπεδούχων. Για να μην αναφερθούμε καθόλου στην φάση της ανατροπής του Σουγλέρη που ήταν στην πλευρά του.
** 7 γκόλ πέτυχε ο Απόλλων, αλλά ο Παναγιώτης Χριστόπουλος δεν πέτυχε ούτε ένα. Αυτά είναι τα περίεργα του ποδοσφαίρου. Ξέρει όμως ο Τάκης, τα κρατάει για πιο δύσκολα παιχνίδια.
** Πανέμορφο το πρώτο τέρμα του Βασίλη Ραμμόπουλου. Έξοχη εκτέλεση και σεφτέ στα γκόλ στο φετινό πρωτάθλημα.


Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέρασε και πάλι ο Ολυμπιακός Πατρών μετά την δύσκολη νίκη του με 1-0 απέναντι στον Άγιο Δημήτριο, περιμένοντας πλέον να δεί τι θα κάνουν σήμερα οι διώκτες του. Αναλυτικά στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής είχαμε τα εξής αποτελέσματα :

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα : 16.00
Λιμνοχώρι-Αμπελόκηποι 1-0
(79' Δημητρόπουλος)
Διαιτητής : Α. Γκοτσόπουλος
Ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Δύσκολα το Λιμνοχώρι κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης κόντρα στους Αμπελόκηπους, νικώντας τους με 1-0 στο γήπεδο Λιμνοχωρίου. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 79΄ο Δημητρόπουλος (είχε μπει ως αλλαγή) με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι και το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, που «φωνάζουν» για επιθετικό φάουλ στον Χρ. Λαγκαδινό πριν φθάσει η μπάλα στον σκόρερ. Οι Αμπελόκηποι είχαν πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Αντώνη Γκοτσόπουλο, ωστόσο πλήρωσαν ακριβά και τις χαμένες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Αποκορύφωμα ήταν αυτή του Μπαλασκέρη στο 78΄, μισό λεπτό πριν σκοράρουν οι γηπεδούχοι (απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδημητρίου), ενώ μοναδική ευκαιρία έχασε και ο Ραμαντάνης, σουτάροντας άουτ σε κενή εστία στο 44΄. Οι γηπεδούχοι, που εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα, είχαν καλές στιγμές με τους Δελδήμο 46΄ και Μητρόπουλο στο 61΄, ενώ κοντά στο γκολ έφθασαν και για τους Αμπελόκηπους οι Βασιλόπουλος 16΄, Α. Λαγκαδινός 39΄, 67΄.
Δεν τα πήγε καλά ο διαιτητής Α. Γκοτσόπουλος, σε αντίθεση με τους βοηθούς Κονιδάρη και Κολόι, που ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους.  

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Π. Γερασιμόπουλος (64΄ Πιπέρης), Μιχαλόπουλος, Π. Αλεξανδρόπουλος, Αγγελόπουλος, Θ. Γερασιμόπουλος (71΄ Γκιατάρι), Α. Αλεξανδρόπουλος, Γκιώνης, Δελδήμος, Μητρόπουλος, Μπακούλιας (50΄ Δημητρόπουλος).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Περδικάρης, Βασιλόπουλος (30 λ.τ. Μπάτραλης), Ραμαντάνης, Γεωργαντόπουλος (78΄ λ.τ. Τρυπαναγνωστόπουλος), Χρ. Λαγκαδινός, Σπαλιάρας, Νάτσης, Χαμουζάς (66΄ Κουνάδης), Μπαλασκέρης, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος. 

  • Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Γιώργου Βασιλόπουλου (Αμπελόκηποι), που υπέστη κάκωση μηνίσκου και διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου.
  • Πέτρα, που πέταξε «ανεγκέφαλος» οπαδός μετά την λήξη του αγώνα, χτύπησε στο κεφάλι τον νεαρό Ηρακλή Νάτση των Αμπελόκηπων, ο οποίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό και ποδοσφαιριστή του Λιμνοχωρίου, Χρήστο Δελδήμο


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα : 16.00
Ολυμπιακός-Άγιος Δημήτριος 1-0
(5' Κοβάτσι)
Αποβολή : Α. Δημητρόπουλος
Διαιτητής : Χ. Παπαδόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκαδόλος, Γιαχαλής, Φραγκούλιας, Σταματακόπουλος, Τζόλας, Χρονάς (75' Κωνσταντινόπουλος), Ράφτης (70' Παπανίκος), Αραπάκος, Τσιχλιάς, Ρουμελιώτης (85' Βγενόπουλος), Κοβάτσι.
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Νάτσης, Αντωνόπουλος, Μπαττάς, Γ. Δημητρόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Καρδάρας, Κρόγκος (46' Σούμπασης), Ράπτης, Αποστολόπουλος, Χαριτωνίδης, Κατσιμίγας (60' Ρηγόπουλος).



Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα : 16.00
Θύελλα Αιγίου-Αιγέας/Άρης 0-0
Διαιτητής : Καμζόλας

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Σωτηρόπουλος, Αρβανίτης (86' Χριστοδουλόπουλος), Παπαχριστόπουλος (62' Σταματόπουλος),  Ι. Παξιμάδης, Α. Παξιμάδης, Βλάχος, Ντάλας, Δορλής (75' Γκινάι) Κουκουμαφτσής, Σαλάι.
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Μονοκρούσος, Κολύβρας, Στεφανάτος, Σ. Τσακάι, Ψυμούλης, Τ. Τσακάι (65' Μάνε), Γκοτσόπουλος, Βάκρινος, Ανδριώτης (57' Παπαχριστόπουλος), Φούκης (78' Γ. Οικονομόπουλος).



Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Κ. Αχαίας, Ώρα : 16.00
Λέων Αλισσού-Ρωμανός 0-0
Χαμ. Πέναλντι : 72' Σολωμός
Αποβολή : 72' Οικονόμου
Διαιτητής :Αλεξανδρόπουλος

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Μπούνιας, Ρηγόπουλος, Δημητριάδης (80' Γαλάνης), Λάζαρης, Χρηστιάς, Δημακόπουλος, Ντούμας (70' Πετρόπουλος), Καραμανλής (60' Δρακόπουλος), Γεωργακόπουλος, Σολωμός, Νικολάου.
ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Τριανταφύλλου, Βανταράκης, Κατριβέσης, Οικονόμου, Αλεξόπουλος (68' Πανίτσας), Σουγλέρης, Σαλποτάς, Ανδρικόπουλος, Βοσνάκης (89' Ντούσιας), Ντουράκου.



Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο ''Ντα Λούζ'', Ώρα : 16.00
Θύελλα Σκιαδά-Πετεινοί 2-0
(6' Κοντάρης, 62' Λαμπρόπουλος)
Διαιτητής : Γραμματικόπουλος

Φωτογραφικό υλικό :  www.podosfairo-achaia.blogspot.com

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Δριβήλας, Γ. Νταφογιάννης, Χ. Νταφογιάννης, Κοντάρης (80' Κανελλακόπουλος), Πλούμπης, Καραμπινάς, Στούπας, Θεοδωρακόπουλος (71' λ.τ. Παπαδιονυσίου), Κουλογιάννης (85' Β.Γ. Μπότης), Λαμπρόπουλος.
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Ξανθάκης, Κατριβέσης, Αλεξόπουλος, Φούφουλας, Φραγκούλης, Ανδρονικίδης, Στέλλας, Κατριμπούζας (60' Παναγιωτόπουλος), Κίτσος (72' Καλιανέζος), Κλεισούρας, Αγγιούς (70' Ψημάδας).

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Προαστίου, Ώρα : 16.00
Πανιώνιος/Αχιλλέας-Άρης Πατρών 1-2
(79' Δημητρακόπουλος / 40' Φερμελής, 76' Καταρντζόπουλος)
Αποβολή : 73' Νταγιούκλας
Διαιτητής : Πολυγένης


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Η. Δίπλας, Βάλσαμος (46' Γεωργόπουλος), Ρουμελιώτης, Νταγιούκλας, Καϊμακάς, Σαβολίδης, Πιλαβάς, Κολλάρος (64' Δημητρακόπουλος), Δέδος, Κρίθης.
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Καλέντζης, Ν. Ασημακόπουλος, Μπαζάρογλου, Κ. Ασημακόπουλος, Π. Ασημακόπουλος, Ναστούλης, Μπαντούνας, Χριστόπουλος (90' Γουρδομιχάλης), Φερμελής (75' Μούγκουλης), Οικονόμου, Καταρντζόπουλος.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Παραλίας, Ώρα : 16.00
Δόξα Παραλίας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 4-2
(90' Νικολόπουλος, 92' Σπανός, 7', 82' Δούπας / 10' Μπούρδος, 40' Καραμπούλας
Διαιτητής : Θ. Σπανός

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Σπυρόπουλος, Καραπίτσος (46' λ.τ. Σιδέρης), Τοσκάι, Μαρκόπουλος, Γραμματσούλιας (60' Α. Σπανός), Βακτριτζόγλου, Κοκοτάκης (30' Τογιόπουλος), Μπινιέρης, Μαντούκας, Νικολόπουλος, Δούπας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ.: Έρδας, Καραμάνος, Ζάγκλας, Ιωαννίδης, Μητρούλιας, Αντωνόπουλος, Καραμπούλας, Κυδωνιάτης, Κωστόπουλος (85' Πιτουράς), Τόλιας (70' Σακελλαρόπουλος), Μπούρδος (60' Πολυχρονόπουλος).

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Φαραικού, Ώρα : 16.00
Φαραικός-Πείρος Ισώματος 1-0
(27' Δημητρόπουλος)
Αποβολές : 42' Γ. Σωτηρακόπουλος / Αθανασόπουλος
Διαιτητής : Δ. Λεβεντάκος

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Κοσμάτος, Γραμματικόπουλος (64' Γεωργόπουλος), Γ. Κοσμόπουλος, Κολυπέρας, Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δημητρόπουλος, Δ. Κοσμόπουλος (80' Βασιλείου), Α. Σωτηρακόπουλος (76' Γιαννιώτης), Μούτσα, Γ. Σωτηρακόπουλος.
ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ: Μπαρμπέρης, Γκοτσούλιας, Νικολακόπουλος, Αθανασόπουλος, Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος (75' Μοραΐτης), Β. Καραβίας, Δελδήμος (83' Κακαφώνης), Κυριακόπουλος (46' Σταματόπουλος), Α. Καραβίας, Μ. Βαγγελάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: