Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ.....ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ


Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα 16.00
Άρης Πατρών-Απόλλων Εγλυκάδας 2-0
(13' Μπαντούνας, 18' Οικονόμου)
Διαιτητής : Τζουανόπουλος

Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλων, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Άρη Πατρών στο γήπεδο των Προσφυγικών. Οι ''κόκκινοι'' της Πλατείας Ελευθερίας ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήραν μια δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν Απόλλωνα που δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα των τελευταίων αγώνων.
Ο Αρης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απειλούσε συνέχεια τον Απόλλωνα που έδειχνε ''χαμένος'' μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με κεφαλιά του Μπαντούνα στο 13' αλλά και να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 18' με τον Οικονόμου. Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε για τον Απόλλωνα που με βάση την εικόνα που έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν ικανός να γυρίσει αυτό το παιχνίδι. Ίσως εάν μέτραγε ένα γκόλ του Χριστόπουλου στο 35' (ο κ. Τζουανόπουλος θεώρησε ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Τσιντώνη), τα πράγματα να είχαν διαφορετική τροπή. 
Στο δευτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία και να δείχνουν πιο ορεξάτοι στο γήπεδο. Την μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκόρ και να ξαναβάλει τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, είχε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος ο οποίος μόνος του απέναντι από τον Καλέντζη, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Καλές στιγμές είχε στην συνέχεια ο Άρης, με αποκορύφωμα το δοκάρι με τον Μούγκουλη στο 70' αλλά και χαμένο πέναλντυ στο 89'. Ένα πέναλντυ που σφύριξε με μεγάλη ευκολία ο κ. Τζουανόπουλος, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τσιντώνη. Η εκτέλεση ήταν ανεπιτυχής με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Αυτά έγιναν στο γήπεδο των Προσφυγικών, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί ''δάφνες ποιότητας'', αλλά που ο Άρης το κέρδισε δίκαια γιατί έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο.

ΑΡΗΣ: Καλέντζης, Ν. Ασημακόπουλος, Μπαζάρογλου, Κ. Ασημακόπουλος, Π. Ασημακόπουλος (81’ Γουρδομιχάλης), Ναστούλης, Μπαντούνας (78’ Σπηλιωτόπουλος), Χριστόπουλος, Μούνγκουλης, Οικονόμου, Κανταρτζόπουλος (59’ Μοίραλης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κατεργάρης, Σπαθής, Τσιντώνης. Γιαννόπουλος, Κουλούρης (75' Βάρελης), Ραμόπουλος (65' Β. Νικολόπουλος), Ν. Κυριτόπουλος (30' Σ. Κυριτόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Παναγόπουλος

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :

** Απουσίες τελευταίας στιγμής για τον Απόλλωνα καθώς δεν αγωνίστηκε λόγω ωτίτιδας ο Ανδριακόπουλος, ενώ ώς αλλαγή αγωνίστηκε ο Σ. Κυριτόπουλος που είχε πυρετό.
** Αρκετοί φίλοι του Άρη δημιούργησαν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι κοντά στην ομάδα τους.


Στους υπόλοιπους αγώνες της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπυ κόντρα στην Θύελλα Σκιαδά και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναλυτικά είχαμε τα εξής αποτελέσματα : 

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 18.30
Αμπελόκηποι-Θύελλα Αιγίου 1-2
93' Πήττας / 37' Γ. Παξιμάδης, 46' αυτ. Καρέλας.
Διαιτητής : Τσιρίνης
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής
Η Θύελλα Αιγίου επέστρεψε στις επιτυχίες (είχε να κερδίσει από την 2η αγωνιστική), νικώντας 2-1 τους Αμπελόκηπους στο γήπεδο Προαστείου. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, σε αντίθεση με την ομάδα των Συχαινών (δεν έχει γευθεί ακόμα την χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα), η οποία πλήρωσε ακριβά την επιθετική δυστοκία των παικτών της. Στο 31΄ οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ με τον Σπαλιάρα, όμως η Θύελλα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ (0-1) στο 37΄ με υπέροχο γυριστό σουτ του Γιάννη Παξιμάδη από το ύψος της περιοχής, μετά από μπαλιά του Σωτηρόπουλου. Μάλιστα, οι Αιγιώτες είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 40΄ με τον Σωτηρόπουλο, ο οποίος υποχρέωσε τον Κατσουράνη σε σωτήρια απόκρουση. Στο 42΄ οι Αμπελόκηποι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, κερδίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Α. Λαγκαδινού από τον Ντάλλα. Ο Α. Λαγκαδινός ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο γκολκίπερ Λέσης απέκρουσε σωτήρια. Νέα απίστευτη διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 45΄, όταν ο Λέσης είπε αρχικά «όχι» στον Χ. Λαγκαδινό και στην συνέχεια ο Α. Λαγκαδινός σούταρε απελπιστικά άουτ σε κενή εστία. Η νεανική ομάδα του Αιγίου «τιμώρησε» τους Αμπελόκηπους στο 46΄, όταν ο Καρέλας έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του (0-2 με αυτογκόλ) μετά από σέντρα του Βλάχου. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Ρηγόπουλο (51΄, 57΄) και Α. Λαγκαδινό 54΄, 69΄, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το γκολ της τιμής για τους «πράσινους» σημείωσε ο Κώστας Πήττας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στο 93΄ με κοντινή προβολή στο πρώτο δοκάρι, μετά από σέντρα του Μπάτραλη. Διαιτήτευσε ο Γιάννης Τσιρίνης (Ζούλης – Διονυσόπουλος).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσουράνης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός (77΄ Χαμουζάς), Σπαλιάρας (61΄ Τρυπαναγνωστόπουλος), Νάτσης (46΄ Πήττας), Γεωργαντόπουλος, Μπαλασκέρης, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσης, Παπαχριστόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Ντάλλας, Α. Παξιμάδης, Ζήσης (54΄ Σταματόπουλος), Σωτηρόπουλος, Δορλής, Σαλάι, Βλάχος (74΄ Κουκουμαφτσής), Αρβανίτης (80΄ Αγγελόπουλος). 


Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Ψαθοπύργου, Ώρα 16.00
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Λέων Αλισσού 5-0
(30' Τόλιας, 65' Αντωνόπουλος, 71' πεν. Ι. Καραμπούλας, 15', 60' Κωστόπουλος)
Αποβολή : 71' Δημακόπουλος
Διαιτητής : Α. Γιαννόπουλος
ρεπορτάζ : psathopurgosfc.blogspot.com
Εκανε το καθήκον της η Αναγέννηση Ψαθοπύργου και με το παραπάνω καθώς πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη επικρατώντας με σχετική ευκολία του Λέων Αλισσού με το ευρύ 5-0!!!Οι γηπεδούχοι απο το πρώτο λεπτο μπήκαν δυνατά στο παιχνίδικατάφεραν με το καλημέρα να προηγηθούν  ,μόλις στο 7' ο Κωστόπουλος με πλασέ στην κίνηση απο την σέντρα του Τόλια άνοιξε το σκόρ για την Αναγέννηση και έκανε το έργο των συμπαικτών του ακόμα πιο εύκολο,ενώ στο 14' ο Μπούρδος έχασε ακόμα μια μονάδικη ευκαιρία να γράψει το 2-0 ,καθώς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον  Μπούνια  αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε αουτ.Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν μια σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 18' όταν το σουτ του Σολωμού λίγο έξω απο την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ερδα που μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε απειληθεί.Οτι δεν κατάφερε ο Μπούρδος λίγο νωρίτερα το πέτυχε ο Τόλιας στο 26' ,μετά από όμορφη σέντρα του πρώτου απο αριστερά ,ο νεαρός επιθετικός δεν δυσκολευτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή στο δευτερο δοκάρι.Στην επανάληψη ο επιθετικός μονόλογος της Αναγέννησης συνεχίστηκε και στο 60' ο Κωστόπουλος με ένα φοωερό σούτ έξω απο την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Μπούνια γράφωντας το 3-0 για την ομάδα του.Κάπου εκεί έσβησαν και οι όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενωνγια κάτι θετικό.Απο ελει και πέρα στο 68' μετά απο ωραία ενέργεια του Κυδωνιάτη ο οποίος βρήκε με κλειστά τα μάτια στο ύψος  της μεγάλης περιοχής τον Αντωνόπουλο , ο τελευταίος με έξυπνο πλασέ κρέμασε τον Μπούνια ανεβάζωντας τον δείκτη του σκόρ στο 4-0.Το τελικό 5-0 έγραψε ο Καραμπούλας στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι,που κέρδισε ο Κωστόπουλος σε χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ.: Έρδας, Σακελλαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζάγκλας, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος, Τόλιας (60' Πιτουράς), Καραμπούλας, Κυδωνιάτης (80' Παπασπηλιόπουλος), Μπούρδος (70' Τσιμπούκης), Καραμάνος.
ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Μπούνιας, Ρηγόπουλος (46' Καραμανλής), Δημητριάδης, Νικολάου, Χρηστιάς (75' Μπρακατσέλος), Δημακόπουλος, Σολωμός, Ντούμας (80' Βεσκούκης), Γεωργακόπουλος, Αργυρόπουλος, Δρακόπουλος.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 18.30
Άγιος Δημήτριος-Φαραικός 0-2
(1' Α. Σωτηρακόπουλος, 85' Μούτσα) 
Αποβολή : 82' Μπαττάς
Διαιτητής : Τσιμπούκης

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ασημακόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπαττάς, Δημητρόπουλος, Κουβαράς, Ρηγόπουλος, Κρόγκος (46' Μπετιχαβάς), Ράπτης, Σούμπασης (70' Μαυρομάτης), Χαριτωνίδης, Κατσιμήγας (80' Παπακωνσταντινόπουλος).
ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Κοσμάτος, Γεωργόπουλος, Κοσμόπουλος, Γραμματικόπουλος (65' Γιαννιώτης), Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δημητρόπουλος (80' Βασιλείου), Κολυπέρας, Α. Σωτηρακόπουλος (76' Παλούμπης), Μούτσα, Δ. Κοσμόπουλος.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 16.00
Πετεινοί-Λιμνοχώρι 1-2
(60' Κίτσος / 10, 21' Χ. Δελδήμος)

Διαιτητής : Πολυγένης

ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Ξανθάκης, Αλεξόπουλος, Ρόσης (30' Γρουζής), Φραγκούλης, Κατριβέσης, Ανδρονικίδης, Στέλλας, Πολυζωγόπουλος (46' Κίτσος), Φούφουλας, Αγγιούς (65' Ψημάδας), Κλεισούρας 
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Δημητρόπουλος, Π. Αλεξανδρόπουλος, Χ. Αγγελόπουλος, Θ. Γερασιμόπουλος, Α. Αλεξανδρόπουλος, (68' Π. Γερασιμόπουλος) Γκιώνης (20' λ.τ. Μ. Μπεκίρης), Χ. Δελδήμος, Μητρόπουλος, Γκιατάρι (75' Πιπέρης).

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα 16.00
Αιγέας/Άρης-Πανιώνιος/Αχιλλεάς 3-2
(82' Βάκρινος, 70', 76' Χ. Τσακάι  / 30' Ν. Μάγκος, 55' Δημητρακόπουλος)

Διαιτητής : Κ. Γιαννόπουλος

ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Μονοκρούσος, Στεφανάτος, Κολύβρας, Χ. Τσακάι, Τ. Τσακάι (35' Παπαχριστόπουλος), Ψυμούλης, Γκοτσόπουλος, Φούκης (43' Μάνε), Ανδριώτης (60' Μητρόπουλος), Βάκρινος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κληρόπουλος, Αμαντέους (46' Ανδρούτσος), Γκλαβάς, Καϊμακάς, Ρουμελιώτης, Τ. Κρίθης, Γεωργόπουλος, Μητρόπουλος (30' λ.τ. Δημητρακόπουλος), Μάργαρης, Ν. Μάγκος, Βάλσαμος (76' Δέδος).


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Ντα Λούζ, Ώρα 16.00
Θύελλα Σκιαδά-Ολυμπιακός Πατρών 1-2
(25' Παπαδιονυσίου / 60', 85' Τσιχλιάς)
Διαιτητής : Αλεξανδρόπουλος



ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Χ. Νταφογιάννης, Κουλογιάννης (87' Κουραχάνης), Πλούμπης, Στούπας (80' Χ. Μπαρδάκης), Δριβήλας, Λαμπρόπουλος, Κοντάρης, Ι. Νταφογιάννης, Παπαδιονυσίου (57' Θεοδωρακόπουλος), Καραμπινάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεροντίδης, Γιαχαλής, Κοβάτσι (71' Κωνσταντινόπουλος), Σταματακόπουλος, Τζόλας, Χρονάς, Ράφτης (56' Βγενόπουλος), Αραπάκος, Τσιχλιάς, Ρουμελιώτης (46' Παπανίκος), Φραγκούλιας.

 

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Ισώματος, Ώρα 16.00
Πείρος Ισώματος-Δόξα Παραλίας 2-0
(32' Χ. Βαγγελάτος, 83' Ν.Δελδήμος)
Χαμένο Πέναλντυ : 40' Νικολόπουλος
Διαιτητής : Αυγέρης

ΠΕΙΡΟΣ: Μπαρμπέρης, Γκοτσούλιας, Νικολακόπουλος, Κρουστάλλης, Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος (69' Αθανασίου), Β. Καραβίας, Δελδήμος, Κυριακόπουλος (84' Ντάτσικας), Α. Καραβίας (85' Κακαφώνης), Χ. Βαγγελάτος.
ΔΟΞΑ: Σπυρόπουλος, Τοσκάι, Πολίτης, Μαρκόπουλος (46' Σπανός), Τογιόπουλος, Βακτριτζόγλου, Ζέρης, Μπινιέρης, Μαντούκας (82' Στεφανόπουλος), Νικολόπουλος, Δούπας.


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, Γήπεδο Ζαρουχλείκων, Ώρα 16.00
ΑΠΟ Αρόης-Ρωμανός 0-3
(40' Σαλποτάς, 31', 60' Βοσνάκης)
Διαιτητής : Φ. Οικονόμου

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Ραμολάρι, Ξυλιάς (60' Καραΐσκος), Μάνος, Σακάτος, Παπαχαραλάμπους, Σουλελές (60' Ματζαβίνος), Παρασκευόπουλος, Μητσόπουλος, Κοκκίνης.
ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Τριανταφύλλου, Βανταράκης, Γκρεκιώτης, Θεοφανόπουλος, Μοσχονάς (65' Παναγόπουλος), Ντούσιας, Σαλποτάς, Ανδρικόπουλος (86' Κατριβέσης), Βοσνάκης (84' Τριαντόπουλος), Ντουράκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: