Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ''ΑΛΩΣΕ''.....ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα 15.00
Ολυμπιακός Πατρών-Απόλλων Εγλυκάδας 1-2
(70' Αραπάκος / 25' Γιαννόπουλος, 57' Ραμόπουλος)
Διαιτητής : Ι. Τσιρίνης (Τσακίρης-Κολόι)

Μεγάλη νίκη μέσα στα Προσφυγικά επί του Ολυμπιακού, πέτυχε ο Απόλλων Εγλυκάδας, στο ντέρμπυ της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Η ομάδα του Χρήστου Ακαρέπη έδειξε και πάλι μεγάλο πάθος για την νίκη και παρά το γεγονός ότι και πάλι αγωνίστηκε με τεράστιες ελλείψεις (Σουγλέρης, Χριστόπουλος, Τσιντώνης, Κ. Αβραμόπουλος, Γ. Αβραμόπουλος, Σπαθής), κατάφερε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη.
Με το καλημέρα...η ομάδα της Εγλυκάδας έδειξε το πόσο ήθελε αυτό το παιχνίδι. Ακριβώς στο 1' λεπτό ο Ραμόπουλος έχασε τεράστια ευκαιρία αφού μετά από σέντρα του Σπύρου Κυριτόπουλου από αριστερά, δεν κατάφερε εξ επαφής να ανοίξει το σκόρ. Στο 3' ο Σπύρος Κυριτόπουλος χάνει νέα καλή ευκαιρία όταν το σούτ που επιχειρεί μπλοκάρει ο Γεροντίδης. Στο 10' είναι η σειρά του Ολυμπιακού να χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Παπούλα να πιάνει ένα δυνατό συρτό σούτ έξω από την περιοχή, αλλά τον Αγοράκη να απεκρούει σωτήρια. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 15' για τους γηπεδούχους με τον Ράφτη από πλεονεκτική θέση να σουτάρει άουτ. Στο 25' ο Απόλλων έχει κερδίσει κόρνερ με τον Σπύρο Κυριτόπουλο να εκτελεί και τον Γιαννόπουλο μέσα από την μικρή περιοχή με πλασέ να ανοίγει το σκόρ υπέρ της ομάδας της Εγλυκάδας. Ο Απόλλων είναι αυτός που συνεχίζει να ελέγχει το παιχνίδι και έχει την κατοχή της μπάλας, με τον Ολυμπιακό να είναι περισσότερο σε παθητικό ρόλο. Με το σκόρ υπέρ της ομάδας της Εγλυκάδας, οι δύο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 50', ο Απόλλων χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Παναγόπουλο να μην πλασάρει σωστά και τον Γεροντίδη να μπλοκάρει. Στο 57' όμως, ο Ραμόπουλος δεν συγχωρεί και με έξοχο πλασέ πάνω από τον Γεροντίδη, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας ένα μεγάλο αβαντάζ νίκης σε αυτήν. Ένα παιχνίδι που θα είχε τελειώσε και νωρίτερα εάν ο Παναγόπουλος στο 67' δεν έχανε τεράστια ευκαιρία για το 0-3, αφού το σούτ του από την μικρή περιοχή πέρασε ψηλά άουτ. Και από την στιγμή που δεν έγινε το 0-3, η μπάλα... τιμωρεί. Στο 70', ο Αραπάκος εκμεταλλέυτηκε την αμυντική αδράνεια των Κουλούρη και Αγοράκη, όταν από σέντρα του Ράφτη δεν συνενοήθηκαν σωστά, πετάχτηκε και με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και προσπαθεί να ισοφαρίσει το παιχνίδι, πιέζοντας την άμυνα του Απόλλωνα, περισσότερο με στημένες φάσεις και με σέντρες στην άμυνα της ομάδας της Εγλυκάδας. Παρά την πίεση που ασκεί, δεν καταφέρνει να χάσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα και το τέλος τού βρίσκει την ομάδα της Εγλυκάδας να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό σε μια δύσκολη έδρα. Ένα αποτέλεσμα που και πάλι γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν υπολογίσει κανείς τις ελλείψεις που είχε η ομάδα της Εγλυκάδας, Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Απόλλωνα, που καταφέρνουν να βρίκουν αγωνιστικές λύσεις, και μάλιστα σε πολύ δύσκολους αγώνες. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ : Γεροντίδης, Γιαχαλής, Κοβάτσι, Σταματακόπουλος, Τζόλας, Φραγκούλιας (46' Κερέτσης), Κωνσταντινόπουλος, Αραπάκος, Ράφτης, Παπούλας, Βγενόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κουλούρης (88' Σπανός), Κατεργάρης, Θεοδωρακόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (89' Βάρελης), Β. Νικολόπουλος (61' Α. Νικολόπουλος), Παναγόπουλος, Ραμόπουλος
 Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα, διάρκειας 15 λεπτών, τα οποία περιλαμβάνουν και τα 2 τέρματα του Απόλλων Εγλυκάδας


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :

**  Δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα μετά από εκείνο επί της Θύελλας Αιγίου στο Αίγιο.
**  Πρώτη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα για τον Μιχάλη Θεωδορακόπουλο, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στην θέση του στόπερ.
**  Αρκετό πάθος για την νίκη έβγαλαν και οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.
**  Πολύ καλή η διαιτησία του Ι. Τσιρίνη και των βοηθών του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, το Λιμνοχώρι συνέχισε την ξέφρενη πορεία του πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη και κέρδισε 6-0 τον Λέων Αλισσού. Μεγάλο διπλό για τον Άρη επί των Πετεινών με 1-2, ενώ οι Αμπελόκηποι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα με την νίκη που πέτυχαν απέναντι στον Αιγέα/Άρη. Αναλυτικά : 

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010, Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 17.30
Αμπελόκηποι-Αιγέας/Άρης 2-0
(16' Τρυπαναγνωστόπουλος, 71' Σπαλιάρας)
Διαιτητής : Πολυγένης (Σαρρής-Σιδέρης)
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Βαθμολογική ανάσα πήραν το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο Προαστείου οι Αμπελόκηποι, οι οποίοι σημείωσαν την δεύτερη φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 του Αιγιέα / Αρη. Η ομάδα των Συχαινών έφθασε δίκαια στην πολυπόθητη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρέθηκε σε κακή βραδιά, μην μπορώντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.
Οι Αμπελόκηποι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 16΄ με κοντινό σουτ τον Τρυπαναγνωστόπουλου (ήταν το πρώτο του φετινό γκολ) μετά από ασίστ του Ρηγόπουλου. Σημειωτέον, ότι οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 1-0 με 10 παίκτες, καθώς είχε τραυματιστεί λίγο νωρίτερα ο Α. Λαγκαδινός, ο οποίος αντικαταστάθηκε μετά το γκολ. Μοναδική ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα έχασε ο Τρυπαναγνωστόπουλος στο 21΄, ενώ σπουδαία ευκαιρία έχασε και ο Σπαλιάρας στο 32΄ (κεφαλιά που μπλόκαρε ο Γκολφίνος).
Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι απείλησαν και πάλι με κεφαλιά του Τρυπαναγνωστόπουλου, που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 71΄ σφράγισαν το «τρίποντο», διπλασιάζοντας τα τέρματά τους. Η ασίστ του Μπαλασκέρη έβγαλε μόνο του τον Σπαλιάρα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0. Οι Αιγιώτες απείλησαν με τον Βάκρινο στο 77΄, οι Αμπελόκηποι «απάντησαν» με ευκαιρία του Σπαλιάρα (απέκρουσε ο Γκολφίνος) στο 79΄, ενώ στο 85΄ η ομάδα του Σάκη Μπαβιώλη στάθηκε άτυχη όταν το σουτ του Φούκη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Περδικάρης απέκρουσε την κεφαλιά του Στεφανάτου. Τέλος, δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν οι του Αιγιέα / Αρη για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 93΄ σε τράβηγμα του Βάκρινου από τον Καρέλα.
Διαιτήτευσε ο Πολυγένης (Σαρρής – Σιδέρης).   

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Περδικάρης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός (82΄ Μούκας), Πήττας (89΄ Φερτάκης), Σπαλιάρας, Γεωργαντόπουλος, Τρυπαναγνωστόπουλος, Α. Λαγκαδινός (17΄ λ.τ. Μπαλασκέρης), Ρηγόπουλος. 
ΑΙΓΙΕΑΣ / ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Κ. Οικονομόπουλος (79΄ Γ. Οικονομόπουλος), Τσακάι, Κολύβρας, Στεφανάτος, Ψιμούλης, Φούκης, Μουρ (80΄ Μητρόπουλος), Γκοτσόπουλος, Ανδριώτης (52΄ Μάνε), Βάκρινος


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 15.00
Πετεινοί-Άρης Πατρών 1-2
(66' Φούφουλας / 56' Μπαντούνας, 76' Ναστούλης)
Διαιτητής : Γραββάνης

ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λάγιος, Πολυζωγόπουλος (76' Καλιανέζος), Ζάχος (46' Ρόσης), Φραγκούλης, Κατριβέσης, Στέλλας, Κατριμπούζας, Κίτσος, Φούφουλας, Ψημάδας, Χαλκιόπουλος (70' Παναγιωτόπουλος).
ΑΡΗΣ: Φιλιππακόπουλος, Π. Ασημακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος (46' Ν. Ασημακόπουλος), Μπαζάρογλου, Ναστούλης, Κ. Ασημακόπουλος, Μπαντούνας, Χριστόπουλος, Μοίραλης (55' Κανταρτζόπουλος), Οικονόμου, Μούγκουλης (79' Παπαζαφείρης).

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010, Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα 15.00
Λιμνοχώρι-Λέων Αλισσού 6-0
(33' Αγγελόπουλος, 46' Πιπέρης, 49' πεν.' Δημητρόπουλος, 54', 71' Δελδήμος, 66' πεν. Μιχαλόπουλος)
Διαιτητής : Τσαγκαράκης

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος, Γκιώνης, Γερασιμόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μπακούλιας (36' Πιπέρης), Δελδήμος (80' Ν. Γερασιμόπουλος), Δημητρόπουλος (68' Παρασκευόπουλος), Μητρόπουλος.
ΛΕΩΝ: Γκρέκος, Ρηγόπουλος, Δημητριάδης, Νταλάπας, Ντούμας, Δημακόπουλος, Σολωμός (65' Τραχάνης), Λάζαρης, Δρακόπουλος (77' Μπρακατσέλος), Γεωργακόπουλος, Νικολάου

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010, Γήπεδο Ζαρουχλείκων, Ώρα 15.00
ΑΠΟ Αρόης-Πείρος Ισώματος 2-1
(25' πεν. Σουλελές, 45' Ξυλιάς / 35' Α. Καραβίας)
 Αποβολές : 70' Σπάττα  / 30' Αθανασόπουλος, 65' Β. Καραβίας, 89' Α. Καραβίας
Διαιτητής : Σιδέρης
ρεπορτάζ

Σοβαρά επεισόδια εξελίχθησαν στο τέλος του αγώνα μεταξύ της ΑΠΟ Αρόης και του Πείρου και ενώ το σκόρ ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Αφορμή στάθηκε μια λογομαχία μεταξύ ποδοσφαιριστών του Πείρου Ισώματος και του παράγοντα της ομάδας της ΑΠΟ Αρόης, Κούλη Διαμαντόπουλου, η οποία είχε ξεκινήσει από το α' μέρος της συνάντησης. Οι ποδοσφαιριστές του Πείρου ισχυρίστηκαν ότι ο Κούλης Διαμαντόπουλος τους έβρισε και από εκείνο το σημείο ξεκίνησε μια βεντέτα με τον παράγοντα της ΑΠΟ Αρόης. Το παιχνίδι είχε 4 αποβολές (τρείς για τον Πείρο και 1 για την ΑΠΟ Αρόης). Στην 3η αποβολή ποδοσφαιριστή του Πείρου η οποία έγινε στο 90', ξεκίνησαν τα επεισόδια όταν αυτός κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον Κούλη Διαμαντόπουλο. Στα επεισόδια μάλιστα τραυματίστηκε και μια νεαρή φίλαθλος η οποία βρισκόταν στο γήπεδο. Γεγονότα που πάνε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και που δεν πρέπει να επαναληφθούν. 
Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα της ΑΠΟ Αρόης προηγήθηκε με πέναλντυ που εκτέλεσε εύστοχα ο Σουλελές στο 25'. Παράβαση που δεν χωρά αμφισβήτηση αφού η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Β. Καραβία. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35' με τον Α. Καραβία με πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά στο 44' ήρθε ο Ξυλιάς με κεφαλιά να φέρει και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκόρ. Στο τέλος διαδραματίστηκαν τα όσα άσχημα προαναφέραμε.

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Σπάττα, Ξυλιάς, Μάνος, Σακάτος, Σουλελές (85' Α. Δεπούτης), Παπαχαραλάμπους, Κόντος, Σ. Δεπούτης (80' Διαμαντόπουλος), Μητσόπουλος (65' λ.τ. Παρασκευόπουλος).
ΠΕΙΡΟΣ: Μπαρμπέρης, Γκοτσούλιας, Νικολακόπουλος, Αθανασόπουλος, Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος (60' Κακαφώνης), Β. Καραβίας, Γιαννόπουλος (58' Κυριακόπουλος), Α. Καραβίας, Μοραΐτης (75' Σταματόπουλος), Χ. Βαγγελάτος.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010, Γήπεδο Φαραικού, Ώρα 15.00
Φαραικός-Πανιώνιος/Αχιλλεάς 2-1
(2' Μούτσα, 48' Α. Σωτηρακόπουλος / 62' Μητρόπουλος)
Αποβολή : 80' Δ. κοσμόπουλος
Διαιτητής : Φ. Οικονόμου

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Γαλαριώτης, Κολυπέρας, Κουτσαντώνης, Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δημητρόπουλος (76' Δ. Κοσμόπουλος), Βασιλείου (46' Γεωργόπουλος), Γιαννιώτης, Μούτσα, Γ. Κοσμόπουλος, Α. Σωτηρακόπουλος (67' Γ. Σωτηρακόπουλος)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΧ./ΑΓ.: Κληρόπουλος, Σειντής, Δέδος, Καϊμακάς, Νταγιούκλας, Β. Μάγγος, Τ. Κρίθης, Βάλσαμος, Γεωργόπουλος (46' Μητρόπουλος / 76' λ.τ. Σαβολίδης), Μάργαρης, Κολλάρος (35' Μουρτάς).

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010, Γήπεδο Ντα Λόυζ, Ώρα 15.00
Θύελλα Σκιαδά-Ρωμανός 5-2
(2' Καραμπινάς, 56' Λαμπρόπουλος, 7', 70' Θεοδωρακόπουλος, 80' Κουλογιάννης,  / 60' Σουγλέρης, 75' Βοσνάκης)
Διαιτητής : Τσιμπούκης

ΘΥΕΛΛΑ: Δημόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Δριβήλας, Κοντάρης, Αλευρής (80' Νταφογιάννης), Στούπας, Καραμπινάς, Μπαρδάκης (70' Β.Γ. Μπότης), Κουλογιάννης (86' Κουραχάνης), Λαμπρόπουλος, Θεοδωρακόπουλος.
ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Τριανταφύλλου (83' Γ. Παναγόπουλος), Βανταράκης, Ντουράκου, Θεοφανόπουλος (76' Αυγέρης), Μοσχονάς, Σουγλέρης, Σαλποτάς, Ανδρικόπουλος, Βοσνάκης, Π. Παναγόπουλος (40' Οικονόμου).

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα 15.00
Θύελλα Αιγίου-Δόξα Παραλίας 1-2
(75' Σταματόπουλος / 21' Γραμματσούλιας, 70' Δούπας)
Διαιτητής : Διονυσόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ: Λέσσης (60' λ.τ. Σταθόπουλος), Ι. Παξιμάδης, Α. Παξιμάδης, Ντάλας, Βλάχος, Κουκουμαφτσής, Σαλάι, Σωτηρόπουλος, Αγγελόπουλος (55' Σταματόπουλος), Παπαχριστόπουλος (76' Χριστοδουλόπουλος).
ΔΟΞΑ: Σπυρόπουλος, Τοσκάι, Γεωργικόπουλος, Καραδήμας, Γραμματσούλιας, Βακτριτζόγλου, Σπανός, Μπινιέρης, Παπαχαραλάμπους, Μαντούκας (76' Σιδέρης), Δούπας.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 18.00
Άγιος Δημήτριος-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-0
(72' Κουβαράς)
Διαιτητής :Χ. Παπαδόπουλος

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Τσαμπάς, Αντωνόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Γ. Δημητρόπουλος, Κουβαράς, Κατσιμίγας (62' Ρηγόπουλος), Ράπτης, Σαλίχος, Σούμπασης (83' Παπακωνσταντινόπουλος), Αποστολόπουλος (68' Μπεχλιβανίδης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Έρδας, Μητρούλιας, Σακελλαρόπουλος, Καραμάνος, Ζάγκλας, Τόλιας, Κυδωνιάτης, Αντωνόπουλος (80' Τσιμπούκης), Καραμπούλας, Κωστόπουλος, Μπούρδος (60' Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: