Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ


Η διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των εκλογών έχει αναγκάσει τις περισσότερες ομάδες να ζητάνε αγωνιστική δράση μέσω φιλικών αγώνων. Το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλων ο οποιός τις δύο εβδομάδες απραξίας έδωσε δύο φιλικά με Πετεινούς και ΑΕΚ Πατρών. Το Σάββατο θα δώσει ένα ακόμα φιλικό, αυτή την φορά αρκετά πιο δυνατό, με αντίπαλο την Νίκη Προαστίου στο γήπεδο της. Ένα φιλικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο που ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τους Αμπελόκηπους την προσεχή Τετάρτη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Το φιλικό παιχνίδι με την Νίκη Προαστίου θα ξεκινήσει στις 15.30.
Ολοκληρώθηκαν σήμερα και οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, με τον Χρήστο Ακαρέπη να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τον Νίκο Κυριτόπουλο που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή για ένα τραύμα στο πόδι αλλά και τον Βαγγέλη Νικολόπουλο να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο μεγάλος βέβαια πονοκέφαλος για την ομάδα της Εγλυκάδας και τον Χρήστο Ακαρέπη ενόψει Αμπελοκήπων είναι ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, ο οποίος την Τρίτη παρουσιάζεται στο ΚΕΤΧ για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και δεν θα είναι στην διάθεση της ομάδας για δύο εβδομάδες τουλάχιστον.
Επίσης άλλαξε και η ώρα του αγώνα με τους Αμπελοκήπους την Τετάρτη 17/11. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14.30 αντί για 15.00 που είχε οριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: