Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ''ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ'' ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ

α

Ε Ν Ω Σ Η  Γ Ι Α  Ο Λ Ο Υ Σ  

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε


       Με αγωνία παρακολουθούμε τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην Ένωση. Λυπούμαστε που επιβεβαιωθήκαμε σε όλες τις απόψεις μας από τις εκλογές μέχρι σήμερα.
Κύριοι της Ένωσης, σάς το ξαναείπαμε. Κουραστήκατε και κουράσατε πολύ.
Διαψεύσατε τους νεότερους που ήρθαν μαζί σας με όρεξη για κάποια αλλαγή και βρίσκονται δέσμιοι του παλιών λογικών και πρακτικών.
Εμείς από την αρχή καταγγείλαμε την πορεία σας και φωνάζαμε για άμεση δημοκρατία και όχι την αρχή του ενός ανδρός. Σας είπαμε για τις πράξεις σας και τα έργα σας. Στον πάτο είναι το ποδόσφαιρό μας. Πελατειακές σχέσεις, εξυπηρετήσεις, παραιτείτε ο ένας έρχεται άλλος, διάφορες μεταξύ σας βεντέτες, οι δικοί μας και οι άλλοι και πολλά άλλα.
Προτείναμε σχεδιασμό με “ΟΡΑΜΑ” και στήριξη σε όλες μας τις δυνάμεις μαζί με τα σωματεία, ώστε να ανακάμψει το τοπικό ποδόσφαιρο. Μας βρίζατε και μας ρίχνατε λάσπη. Εμείς μιλούσαμε για διαφάνεια, ήθος, σύνθεση απόψεων και δυναμική διεκδίκηση.
Μας είπατε ότι έτσι έχετε πορευτεί όλα τα χρόνια, έτσι θα πορευθείτε και τώρα……… (ο λαός λέει  “όπως στρώσατε έτσι κοιμόσαστε”)……       και ότι ο καθένας σας κρίνεται από τα έργα του …….… (ο λαός λέει κατά τα έργα σας).
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η στάση μας στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας θα είναι μια στάση σεβασμού και εντιμότητας απέναντι στα 39 σωματεία που μας στήριξαν. Θα είναι επίσης μια στάση ειλικρίνειας απέναντι και σε αυτά που δεν μας πίστεψαν.    
 
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Δημήτρης Μπαλαφούτης
Δημήτρης Σαρρής
Ανδρέας Πλιάτσικας
Βασίλης Βουκελάτος
Αγγελος Δανιήλ
Παναγιώτης Λαμπρόπουλος
Γιώργος Χριστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: