Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

2 ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ....3 ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΟΝΙΑ


Ο Νίκος και Σπύρος Κυριτόπουλος αποτελούν παρελθόν από την ομάδα του Απόλλωνα. Δύο παιδιά που αγκαλιάστηκαν και αγαπήθηκαν από την ομάδα αλλά συγχρόνως αγάπησαν και αγκάλιασαν και οι ίδιοι τον σύλλογο.
Τρία υπέροχα χρόνια που συνδυάστηκαν με δύο ανόδους, πολλές χαρές, λίγες πίκρες αλλά πάνω απ' όλα μια φιλία που θα μείνει για πάντα μεταξύ μας. Δύο παιδιά με ποδοσφαιρικό ήθος, αξίες και λεβεντιά.
Ήρθαν στην ομάδα το 2008 όπου και κατάφεραν να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας σε μια...ξέφρενη πορεία της ομάδας.
Την επόμενη χρονιά αγωνίζονται με τον Απόλλωνα στην Α1, αλλά το όνειρο της ανόδου για 2η σερί χρονιά....ξεμένει κάπου στο τέλος.

Το απωθημένο για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, κερδίζεται από τους ίδιους και την ομάδα την περασμένη αγωνιστική σεζόν όπου παίρνουν στα μπαράζ μια παλικαρίσια άνοδο με το σωματείο της Εγλυκάδας.
Φέτος πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σπύρος μετά τον τελευταίο αγώνα μπαράζ έλεγε ''Αυτό που πέτυχα με αυτή την ομάδα με ολοκλήρωσε σαν ποδοσφαιριστή. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξαναζήσω με άλλη ομάδα''.
Είναι πολύ πιθανόν το σενάριο να τους δούμε στην ομάδα της καρδιάς τους, την ΑΕ Περιβόλας. Εκεί όπου ξεκίνησαν για να φτάσουν ως εδώ. Όπου και να αγωνιστούν, είναι κομμάτι μας......

Τους ευχαριστούμε για τα 3 υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να έχουν τις ίδιες επιτυχίες στην ομάδα που θα αγωνιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: