Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

                                                Πάτρα 8/7/2011

 ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δυστυχώς επαληθεύονται, για ακόμα μια φορά, οι προβληματισμοί μας για την πορεία και το μέλλον της ΕΠΣ Αχαΐας με τα όσα ευτράπελα γίνονταν και εξακολουθούν να γίνονται στα διοικητικά συμβούλια ανάμεσα σε μέλη του Δ.Σ.
Η πρόσφατη αναδιάρθρωση του Δ.Σ. δυστυχώς δεν δίνει λύση στο πρόβλημα, καθώς οι κόντρες ανάμεσα στα μέλη της πλειοψηφίας καλά κρατούν και μάλιστα διογκώνονται και μεταφέρονται στα γραφεία της ΕΠΟ . Όλα αυτά εις βάρος των σωματείων, των παραγόντων και γενικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας.
Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει η καλή διάθεση και οι καλές προθέσεις από τον νέο πρόεδρο κ. Σταυρόπουλο για να «τρέξει» ομαλά τα θέματα που απασχολούν την Ενωση, ωστόσο η παρουσία του πρώην προέδρου κ. Κοζιώρη στα διοικητικά συμβούλια και στα … κέντρα αποφάσεων μόνο προβλήματα δημιουργεί.
Δυστυχώς, ο κ. Κοζιώρης δεν έχει συνειδητοποιήσει ή δεν θέλει να αποδεχτεί ότι δεν είναι πλέον πρόεδρος της ΕΠΣΑ, με αποτέλεσμα να μπλέκονται οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες των μελών της. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε πρόσφατο Δ.Σ. της ΕΠΟ στην Αθήνα δυστυχώς η ΕΠΣ Αχαΐας έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολίου τόσο από τον πρόεδρο της ΕΠΟ όσο και από μέλη άλλων Ενώσεων. Γελούσαν, κυριολεκτικά, όλοι μαζί μας …
Είναι απαράδεκτο να παίρνει μόνος του πρωτοβουλίες και αποφάσεις σε θέματα που αφορούν την ΕΠΣΑ ο κ. Κοζιώρης, χωρίς να ενημερώνει τον πρόεδρο. Συνεχίζει την ίδια τακτική που είχε και στην θητεία του ως πρόεδρος …
Με αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι ακόμα και αυτό το νέο σχήμα διοίκησης δεν μπορεί να βοηθήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η λύση θα δοθεί μόνο από την διενέργεια εκλογών, ώστε να ακουστεί η ΦΩΝΗ των παραγόντων και των σωματείων.
Οσον αφορά την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, είναι αυτονόητο ότι η «Ενωση Για Ολους» θα καταψηφίσει τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης με πρόεδρο τον κ. Κοζιώρη, τον οποίο θεωρούμε άκρως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ. Είναι κάτι, άλλωστε, που παραδέχονται και μέλη της πλειοψηφίας.
Κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία των σωματείων στην Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου, ώστε να ακουστούν οι απόψεις των παραγόντων, ενώ η παράταξη Κοζιώρη καλείται να κοιτάξει στα μάτια αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν στις τελευταίες εκλογές.


·        Τέλος, η «Ενωση Για Ολους» καλεί όλα τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣ Αχαΐας να δώσουν το παρών στο γήπεδο Προαστείου την Κυριακή 10 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ. ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις ενόψει της Γενικής Συνέλευσης. 

                                                                  

Για την «Ενωση Για Ολους»

Δημήτρης Μπαλαφούτης Δημήτρης Σαρρής

Ανδρέας Πλιάτσικας

Δεν υπάρχουν σχόλια: