Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΤΖΙΜΑΡΕ....ΨΥΧΑΡΑ....ΑΡΧΗΓΑΡΑ...ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που αποχωρεί φέτος από την ομάδα του Απόλλωνα είναι ο Δημήτρης Κουλούρης. Ένα παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας που έδωσε...και την ζωή του για 21 συνεχόμενα χρόνια σε αυτήν. Χαρές, λύπες, όμορφες και άσχημες στιγμές, χρονιές ακμής και παρακμής, σε όλα αυτά ο Τζίμαρος ήταν εκεί και τα έζησε.
Άν υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής ''πολυεργαλείο'' σε αυτήν την ομάδα ολά αυτά τα χρόνια, αυτός σίγουρα ήταν ο Δημήτρης. Και που δεν έχει αγωνιστεί. Από δεξί χάφ που είναι η φυσική του θέση, μέχρι επιθετικός, αριστερό μπάκ, δεξί μπάκ και με τεράστια επιτυχία τα 2 τελευταία χρόνια στην θέση του στόπερ. Οι εμφανίσεις του και το στήσιμο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο στους αγώνες μπαράζ ήταν για ''σεμινάριο προπονητών''.
21 χρόνια...ανεκτίμητης προσφοράς, ένα από τα παιδιά που είναι ο ίδιος ο Απόλλωνας. Πήρε την απόφαση του να αφήσει την ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Πάτρών.
Ότι και να πούμε απλά θα είναι λίγο....Τα ''ευχαριστώ'' για αυτά τα παιδιά και την προσφορά τους απλά είναι πολύ μικρή λέξη. Είναι τυχερός ο Απόλλωνας που είχε παλικάρια σαν τον Δημήτρη

Το παρακάτω βίντεο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στον Δημήτρη Κουλούρη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Paixtoura kai statheri aksia o Jim alla panw apola poly kalo paidi! Telio kai to video!bravo!

KostasAgorakis είπε...

Ότι και να πείς για παιδιά σαν τον Τζίμη που μάτωσαν για την φανέλα.....απλά είναι λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο Κώστα στο αφιερωμά σουυυυ,Τζιμάρα παικτάρααα για παντά στην Απολλωνάραααα..

Αποστόλης Νικολόπουλος