Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΚΡΑΤΑΝΕ ''ΨΗΛΑ'' ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ


Δύο από τους καλύτερους δημοσιογράφους της Αχαίας, είναι πλέον ο Νίκος Παπαστεφανάτος και ο Αποστόλης Νικολόπουλος του sportfmpatras. Δυό παιδιά που προσπαθούν για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση όλων των φίλων που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας και προσφέρουν μέσα από την εκπομπή τους στο ραδιόφωνο του sportfmpatras, όλα τα ''φρέσκα'' νέα για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και όχι μόνο. Συγχρόνως προσπαθούν σε κάθε εκπομπή τους να έχουν κάποιον καλεσμένο και συνήθως δίνουν προτεραιότητα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της Αχαίας. Κάτι που είναι πολύ καλό για την προβολή ορισμένων παιδιών που διαθέτουν το ταλέντο να παίξουν ψηλότερα. Η εκπομπή τους βγαίνει στο ραδιόφωνο κάθε Σάββατο στις 11.00, αλλά και άλλες φορές μέσα στη  εβδομάδα.
Εκτός από το ραδιόφωνο, είναι υπέυθυνοι για πολλά άρθρα στην ιστοσελίδα του sportfmpatras.gr.
Ο Νίκος είναι πολύ κοντά και στις μικτές ομάδες της Αχαίας αφού είναι υπέυθυνος για το ρεπορτάζ αυτών
Ο Αποστόλης διαθέτει επίσης το δικό του μπλόκ στο διαδίκτυο που είναι από τα καλύτερα στην ενημέρωση. Θα το βρείτε στην εξής διέυθυνση : www.sportnews90.blogspot.com.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την βοήθεια που δίνουν και οι δύο στην δική μας προσπάθεια με την σελίδα μας και αυτό το άρθρο είναι μια ευκαιρία να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια.
Ευτυχώς που στις δύσκολες μέρες που διανύουμε σαν χώρα, υπάρχουν ακόμα ανθρώποι που εξακολουθούν να δουλέυουν με ζήλο και αφοσίωση, έτσι ώστε να προσφέρουν στον κόσμο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Ο Νίκος και ο Αποστόλης ανήκουν σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: