Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΟ SOCCER PARTY ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ


Αυτές τις ημέρες το ποδόσφαιρο στην χώρα μας είναι ο μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής της επικαιρότητας.Στο τουρνουά του Θησέα '';ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ'',(15-27 Ιουνίου) ήταν ο μεγάλος νικητής δείχνοντας το μεγαλείο του και την καλή του όψη,  αντίθετα με τον αρνητισμό και την μιζέρια των ημερών.Οι συντελεστές και οι συμμετέχοντες απέδειξαν, πως όταν υπάρχει σωστό αθλητικό σχέδιο,συνεργασία και υπομονή,το αποτέλεσμα θα είναι θετικό,για όλους. Η οργανωτική επιτυχία,μεγάλη!Η συμμετοχή και η χαρά μέχρι το τέλος, εντυπωσιακή!Τα συναισθήματα παιδιών και φιλάθλων,δεν περιγράφονται!! Όλα αυτά τα δημιούργησε μια διοργάνωση που όσοι την έζησαν,σίγουρα θα διαπίστωσαν πόσο μεγάλη είναι η δυνατότητα ενός καλά οργανωμένου παιδικού ποδοσφαιρικού γεγονότος,να προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις και τεράστια ψυχική ανανέωση, σε όσους συμμετέχουν ή το παρακολουθούν. Το θέαμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο σίγουρα ήταν ενδιαφέρον, αλλά τα μουσικά events που εναλλάσονταν μαεστρικά από τον DG Thanos,οι αμίμητες φιγούρες και τα απίθανα ακροβατικά του <<Θησεάρα>>,που σαν  επίσημη μασκώτ του τουρνουά, ήταν και αυτός κομμάτι της διοργάνωσης,καθώς και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, έδωσαν άλλο χρώμα και άλλη διάσταση στο 2ο μεγάλο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από τον Θησέα Μεσσάτιδας στο αθλητικό κέντρο New Camp.Βέβαια για άλλη μια φορά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά, που για 12 ημέρες συμμετείχαν με μεγάλη όρεξη και ευχαρίστηση στο τουρνουά.Οι ομάδες του Παμπατραικού του Θησέα της Θύελλας και του Ατρόμητου, με τους προπονητές τους, τους φιλάθλους τους και μεγάλο αριθμό αθλητών που συνολικά και στις τρείς κατηγορίες ξεπέρασαν τους 200,κατέκλισαν κάθε σημείο του φιλόξενου NEW CAMP δημιουργώντας το αδιαχώρητο και συνάμα μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε το χειροκρότημα και τα παιδικά χαμόγελα.Το τουρνουά είχε στο τέλος κύπελλα και μετάλια για όλα τα παιδιά, αφού όπως αναφέρει και το κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης, στο ποδόσφαιρο των μικρών, όσοι συμμετέχουν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι πάντα φίλοι και νικητές.Μεγάλος θριαμβευτής του τουρνουά ήταν το ευ αγωνίζεσθαι και μέσα στο γήπεδο και στους πάγκους και στην κερκίδα, ενώ η μεγάλη δύναμη του ποδοσφαίρου που μπορεί να ενώσει όλο τον κόσμο γύρω του ήταν έντονη κάθε στιγμή.Το τουρνουά που τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών φίλων του ποδοσφαίρου τελείωσε με ένα εντυπωσιακό πάρτυ,με πολύ μουσική ,βραβεύσεις,πυροτεχνήματα, ενώ όλα τα παιδιά έκαναν το γύρο του θριάμβου με κύπελλα και μετάλια στα χέρια τους.Αποτελεί πλέον θεσμό για τα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα αφού προσεγγίζει θετικά μικρούς και μεγάλους σαν μια ποδοσφαιρική γιορτη σαν ένα soccer party.Για την ιστορία να πούμε ότι ο Παμπατραικός ήταν νικητής και στους τρείς τελικούς ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο διαιτητής του τουρνουά Μάκης Σίδερης, αρίστευσε σε όλους τους αγώνες.
Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε κοντά σε κάθε στιγμή του τουρνουά και σήμερα παρουσιάζει 200 περίπου νέες φωτογραφίες από την διοργάνωση.



Παραλειπόμενα από το τουρνουα:
  •   Ο καιρός ήταν σύμμαχος των διοργανωτών, αφού ήταν δροσερός και ειδικά στα βραδυνά παιχνίδια των 7.30 και 8.30 πραγματική απόλαυση για αθλητές και θεατές.
  • Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την πρώτη φάση και τους τελικούς ενώ το μποτιλιάρησμα και το διπλοπαρκάρισμα στην οδό Ηλείας ήταν έντονο.Το NEW CAMP κυριολεκτικά βούλιαξε από θεατές.
  • Άψογες ήταν οι αποστολές όλων των ομάδων,πολύ καλά οργανωμένες με μεγάλο ενδιαφέρον και εθουσιασμό.
  • Εντυπωσιακή ήταν και η ακρίβεια έναρξης αφού οι καθιστερήσεις ήταν ελάχιστες,ενώ όλες οι ομάδες ήταν παρούσες πολύ πρίν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης.
  • Η μεγάλη βραδυά  ήταν σίγουρα η τελευταία αφού μεταξύ των πολλών εκπλήξεων, πρίν την έναρξη αλλά και  στο ημίχρονο του τελικού των μίνι(03-04) έγινε αγώνας προσχολικής ηλικίας από παιδιά νηπίου και προνηπίου της Θύελλας και του Θησέα. Αυτό που έγινε με τα ''μωρά'' ,σίγουρα δεν περιγράφεται.Μόνο στις φωτογραφίες και στο βίντεο μπορεί κανείς να καταλάβει..Με μια λέξη......αποθεώθηκαν.
  • Σίγουρα,ένα μεγάλο τουρνουά χρειάζεται και την κατάλληλη μουσική επένδυση.Ο dj Thanos είχε φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο με πολλά μουσικά εφέ και πολλές επιλογές στην μουσική.
  • Κεντρικός παρουσιαστής, υπεύθυνος για την online ενημέρωση των θεατών,και την περιγραφή των αγώνων από την μεγαφωνική του NEW CAMP, ο Πάνος Μπότσαρης, με πολύ εύστοχα σχόλια,ενημερώσεις και .....πειράγματα.
  • Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλίων έκαναν οι προπονητές των παιδιών.Όμως την τελευταία ημέρα ο ''θησεάρας''είχε την τιμητική του αφού τα παιδιά τον συμπάθησαν τόσο πολύ και αυτός.....τα βράβευσε.
  • Μετά το τέλος των τελικών , πολλοί ήταν αυτοί που παρέμειναν στο πάρτυ μέχρι αργά, αφού η μουσική είχε πλέον κορυφωθεί,απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά και τιμώντας τα παραδοσιακά ...σουβλάκια.
  • Σύσσωμο παραβρεθηκε το Δ.Σ του Θησέα με επικεφαλής τον υπεύθυνο της ακαδημίας  Νίκο Πλέγα που είχε όλη την ευθύνη της διοργάνωσης.
  • Εντυπωσιακή και η φωτογραφική κάλυψη από το photoland,που με νεανικό και δυναμικό συνεργείο αποθανάτησε κάθε στιγμή της διοργάνωσης


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Θησέα
http://thiseasao.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: