Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Ο ΣΤΟΧΟΣ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!


1-3
(87΄Σπυρόπουλος / 10' Ραμόπουλος, 35' Φωτακόπουλος, 55' Γιαννόπουλος)
Διαιτητής : Γραββάνης

Νέα νίκη πέτυχε σήμερα ο Απόλλων Εγλυκάδας, αφού επικράτησε του Ωλενιακού εκτός έδρας με 3-1, και πλησίασε ακόμα περισσότερο στο στόχο που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Εγλυκάδας έφτασε τους 32 βαθμούς και φιγουράρει με ασφάλεια στην 6η θέση της βαθμολογίας, σε μια πορεία που κανείς στην αρχή της χρονιάς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.
Ο Απόλλων αντιμετώπισε πολύ σοβαρά τον σημερινό αγώνα, και εκτός από την αδράνεια των τελευταίων λεπτών που είναι και φυσιολογική, ήταν πειθαρχημένος και δεν υποτίμησε σε καμία στιγμή την νεαρή ομάδα του Ωλενιακού. Έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ακόμα μεγαλύτερο σκόρ και ειδικά στο α' μέρος δεν απειλήθηκε ούτε μια στιγμή στην άμυνα του. Το σκόρ άνοιξε στο 10' ο Βασίλης Ραμόπουλος ύστερα από έξοχη σέντρα του Χριστόπουλου και ουσιαστικά έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Η ομάδα της Εγλυκάδας κυριαρχούσε στο γήπεδο και προσπαθούσε να φτάσει σε δεύτερο τέρμα ώστε να καθαρίσει νωρίς τον αγώνα. Αυτό το κατάφερε στο 35', μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Φωτακόπουλου. Σκόρ που έδινε την δυνατότητα να αγωνιστεί με ασφάλεια στο υπόλοιπο του αγώνα. Έτσι έληξε και το α' ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 2-0 και να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα.
Στο β' μέρος η εικόνα δεν άλλαξε και μάλιστα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα όταν ο Γιαννόπουλος στο 55' με κεφαλιά, τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Εγλυκάδας. Το αποτέλεσμα ευνοούσε τον Άρη Πλέγα να δοκιμάσει και άλλους ποδοσφαιριστές, ενόψει της συνέχειας, και πέρασε στον αγώνα τους Γ. Αβραμόπουλο, Δ. Σύψα και Β. Νικολόπουλο. Οι ευκαιρίες συνεχίζονταν για την ομάδα της Εγλυκάδας με κυριότερες το δοκάρι του Φωτακόπουλου και το τετ α τετ του Χριστόπουλου. Από την άλλη, ο Ωλενιακός ήταν επικίνδυνος σε ορισμένες στιγμές και αυτό χάρη στον Τάκη Σπυρόπουλου που πέρασε ώς αλλαγή στον αγώνα και απέδειξε πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής παραμένει ακόμα. 
Στο 87' μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων, ο Σπυρόπουλος με πλασέ μείωσε σε 1-3 και λίγο έλλειψε στο 89' το παιχνίδι να πάρει φωτιά, αν ο Αγοράκης δεν πραγματοποιούσε καταπληκτική απέκρουση σε σούτ του Ηλιόπουλου, διώχνοντας την μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ.
Κάπως έτσι τελείωσε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον Απόλλωνα και πλέον ο στόχος πλησιάζει. Μια ομάδα που κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει, διαψεύδει τους πάντες και φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας. Απόδειξη ότι όλα είναι στο γήπεδο και όχι στα λόγια !!


ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ : Καραλής, Λαζανάς, Γαρταγάνης, Παναγόπουλος, Δημόπουλος (46' Σπυρόπουλος), Γεωργόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Νικολακόπουλος (46' Γκίνετς), Ηλιόπουλος, Πανίτσας (75' Βάρδας), Παναγιωτόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κατεργάρης, Φωτακόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Παναγόπουλος, Πλέγας (70' λ.τ. Γ. Αβραμόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (65' Β. Νικολόπουλος), Ραμόπουλος (70' Σύψας)


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


*** ''Τσουχτερό'' το κρύο στο γήπεδο της Θύελλας.....
*** ''Παρθενικά'' γκόλ στο πρωτάθλημα για Γιώργο Φωτακόπουλο και Γιάννη Γιαννόπουλο....
*** Τραυματίστηκε στο 70' ο Κωνσταντίνος Πλέγας και αντικαταστάθηκε, όταν σε μια τρίπλα του δέχτηκε επικίνδυνο μαρκάρισμα από αμυντικό των γηπεδούχων. Πιθανότατα δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό...
*** Μεγάλη ''κλάση'' παραμένει ο Τάκης Σπυρόπουλος. Αυτό φάνηκε όταν πέρασε αλλαγή και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του Απόλλωνα. Φυσικά πέτυχε και το γκόλ της τιμής για τους γηπεδούχους....
*** Πραγματικό ''χαλί'' το γήπεδο της Θύελλας.....
*** To σημερινό είναι το μόλις δεύτερο ''διπλό'' του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα...

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής, ο Εθνικός Σαγείκων συνέχισε με νίκες αφού κέρδισε στα Σαγέικα τον Φωστήρα Οβρυάς  με 3-1 και σε συνδυασμό με την ''βόμβα'' της Νίκης μέσα στο Σαραβάλι, ξέφυγε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Αχαιός ηττήθηκε όπως προαναφέραμε από την Νίκη με 0-1 και ''αυτοκτόνησε'' για την συνέχεια, ενώ η Ακράτα πέρασε από το ''Α. Κάνιστρας'', επικράτώντας της Αστραπής με 2-0. Μεγάλες νίκες πέτυχαν Ατρόμητος και Δαβουρλής στην μάχη της παραμονής, ενώ ΑΟ Πάτραι και Αίας αναδείχθησαν ισόπαλοι με 1-1. Δεν έγινε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου ο αγώνας Αχιλλέας/Εθνικός-Θύελλα Σκιαδα. Αναλυτικά είχαμε : 

3-1
 (30' Τσίφας, 84' πεν., 88' Αθανασόπουλος / 80' πεν. Αλία)
Διαιτητής : Μπεζεριάνος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ: Κανελλόπουλος, Πυρρής, Φωτόπουλος, Αβράμης, Τσολόπουλος, Ν.Ιωάννου, Μπαρδούσης (76' Κατσίνας), Κακαρούμπας (64' Μπαλαλάς), Παναγόπουλος (85' Μπακούλιας), Τζίφας, Αθανασόπουλος
ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ : Θ.Αθανασόπουλος, Ανδρικόπουλος, Χ.Αθανασόπουλος, Βερβέρογλου, Πανούσης, Παλαιογιάννης, Νούνεφ (72' Αλία), Σταμούλης, Ζαχαράτος (62' Κωνσταντίνου), Δεπούντης, Γεωργόπουλος.

''Άσχημος αποδείχτηκε τελικά ο τραυματισμός του Κώστα Ιωάννου στο παιχνίδι με την Αστραπή, αφού θα υποβληθεί σε εγχείριση στους χιαστούς και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Σήμερα οι συμπαίκτες του αφιέρωσαν σε αυτόν την νίκη και τα γκόλ και υπόσχέθηκαν να παίξουν από εδώ και στο εξής και για αυτόν''

0-1
 (13' Καρβούνης)
Διαιτητής : Γραμματικόπουλος

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ: Μπαρδάκης, Διαμαντόπουλος, Α.Μ. Σωτηρόπουλος, Παναγόπουλος, Μπάλλας, Ξυπολιάς, Κασπίρης, Αντωνόπουλος (56' Νικολόπουλος), Φραντζής, Αλεξόπουλος, Σπαθής (62' Μαρίδης).
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Καραγεωργόπουλος, Κουργιαλής, Παρασκευάς, Δερβίσης, Μικές, Λίλας, Μπίτσι (56' Λάιος), Αγγελόπουλος, Σαμπανέι, Καρβούνης, Οικονομόπουλος (80' Καπετανάκης).


0-2
(23' Ανωγιάτης, 73' Μεντής)
Αποβολή : 85' Κουρμπανάς
 Διαιτητής : Καργάκος

ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΙΟΥ: Κοσμόπουλος, Χασάπης (81' Πέττας), Γελάσιος, Κουρμπανάς, Λιόσης, Μηλάτος, Κοσμάς (77' Γραμματικόπουλος), Σταθόπουλος (87' Κοτσανόπουλος), Κωνστάντιος, Ασλανίδης, Γιαννόπουλος.
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ: Κρικέτος, Κ. Χοτζαλάρι, Διαμαντόπουλος (78' Μιχαλόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Καραπαναγιώτης, Μεντής, Λυμπερόπουλος (90' Φράγγος), Τσούρας, Ν. Χοτζαλάρι, Ανωγιάτης (88' Παράνομος), Κατσαρέλιας.


1-1
 (49' Μπαλής, 70' Σ. Λαμπρόπουλος)
Διαιτητής : Τζουανόπουλος

ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ: Γεωργακόπουλος, Μακρόπουλος, Χριστόπουλος, Νεκ. Μπερτσιάς, Κ. Βαγγελάτος, Βρόντος, Μητρόπουλος (62' Φραγκουλάκης), Πατάπης, Μπαμπίλης (72' Βαγιώτης), Νικ. Μπερτσιάς, Μπαλής.
ΑΙΑΣ: Βανδώρος, Πανταζάτος, Αλεξανδρόπουλος, Κακούρης, Σπυρόπουλος, Π. Φλωράτος (81' Αποστόλου), Φωκάς, Κ. Φλωράτος, Σπανός (72' Μπαλής), Κατσαΐτης (89' Κωνσταντινόπουλος), Λαμπρόπουλος.

ΑΟ Πάτραι-Αίας 1-1 (Φωτ. Επιμέλεια : Ε. Νταφογιάννη)


3-2
 (33' Μπουρλάκης, 57' Σωτηρίου, 91' Κολοβούρης / 44' Σούμπασης, 57' Ιωάννου)
Αποβολή : 73' Δ. Ιωάννου
 Διαιτητής : Κωνσταντάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Β.Αντωνόπουλος, Ζήση, Γ.Αντωνόπουλος, Α.Κόκκας, Σπηλιόπουλος (58΄Παπαδόπουλος), Κολοβούρης, Γ.Κόκκας, Τεμπονέρας, Θ.Μουταφίδης, Σωτηρίου (82' Νίκας), Μπουρλάκης
ΑΠΣ ΖΑΒΛΑΝΙ: Γιάνναρης, Κανελλόπουλος, Σπανός (80΄Σεϊντής), Μαντούκας, Κουτούλας, Θ.Τσαμτσούρης, Ράπτης, Σούμπασης (84' Γ.Τσαμτσούρης), Φωτόπουλος, Ιωάννου, Κεπενός (46' Ανδρούτσος).


3-0
 (13' Κουμπουρλής, 29' Αποστολόπουλος, 93' Θοδωρής)
Αποβολή : 85' Λαζαρίδης
 Διαιτητής : Μπόρτζαρης

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ92: Παπαθεοδωρακόπουλος, Ραμαντάνης, Κούντας, Τούσης, Θοδωρής, Αποστολόπουλος (82' Μπακλέσης), Τρίγκας, Κουλούρης, Λαζαρίδης, Κουμπουρλής, Νικολαϊδης (74' Π.Γεράνιος)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τσιαουντέλιο, Σκιαδάς, Λάβδας, Κολλιόπουλος, Σπανός, Σταυρόπουλος (86' Αδαμόπουλος), Κοκόλης (64' Τζελέπης), Παπαδόπουλος, Βασιλείου (77' Ξάνθης), Τσάλτας, Λαμπρόπουλος.


αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου
Διαιτητής : Καμζόλας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ''TALIBAN NEWS'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: