Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑΣΟΣ ΚΛΗΡΟΠΟΥΛΟΣ : Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Φάση από τον άτυχο αγώνα του Νάσου απέναντι στον Απόλλων Εγλυκάδας

Μια άτυχη στιγμή στην ποδοσφαιρική του καριέρα, έμελε να συμβεί στις 15 Οκτωβρίου 2011 για τον τερματοφύλακα του Ωλενιακού, Νάσο Κληρόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι του α' γύρου με τον Απόλλων Εγλυκάδας στο ''Α. Κάνιστρας'', ο Νάσος τραυματίστηκε σοβαρά σε μια φάση στο 25', όταν το πόδι του κόλλησε στην ''απαράδεκτη'' μοκέτα του γηπέδου. Όλοι πάγωσαν, καθώς είδαν τον Νάσο να σφαδάζει και φυσικά να αποχωρεί από το γήπεδο. Οι φόβοι είχαν επιβεβαιωθεί, αφού ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στο χειρουργίο.
Έπειτα από την επιτυχημένη επέμβαση στο πόδι του, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο δεν τον άφησε μακριά από τα γήπεδα. Ακόμα και με τις πατερίτσες, ήταν παρών στα παιχνίδια της ομάδας του και όχι μόνο. Η επιμονή του να ξαναπαίξει και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, τον έκαναν να βγει νικητής και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του στον επόμενο αγώνα με τον Δαβουρλή, για την 24 αγωνιστική της Α' Κατηγορίας.
Εμείς ευχόμαστε στον Νάσο να είναι πάντα υγιής και ποτέ να μην χρειαστεί να περάσει ξανά αυτήν την δοκιμασία. Ένα παιδί ''μάλαμα'', από τους τελευταίους πραγματικά ''ρομαντικούς'' που έχουν μείνει στο ερασιτεχνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: