Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Η 23η «στροφή» της Α ΕΠΣΑ κατηγορίας πέρασε ανεπιστρεπτί και όπως κάθε βδομάδα έτσι και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τους πρωταγωνιστές και τα στατιστικά δεδομένα της συγκεκριμένης αγωνιστικής.
 
MVP της 23ης: Νίκος Μπερτσιάς (ΑΟ Πάτραι)
Ο σέντερ φορ του ΑΟ Πάτραι πέτυχε χατ τρικ επί του Φωστήρα και μετράει πλέον 4 γκολ σε 2 διαδοχικές αγωνιστικές. Ο ποιοτικός επιθετικός έφτασε τα 17 γκολ στη φετινή Α ΕΠΣΑ, ενώ είχε βρει δίχτυα μόλις 5 φορές στον Α΄ γύρο. Να δούμε στα πόσα θα σταματήσει!

Τα βασικά στοιχεία της 23ης:

33 γκολ σε 8 ματς (4.1 γκολ ανά ματς)
5 άσσοι/ 3 διπλά (3η φορά χωρίς ισοπαλία)
1 αποβολή (Ανδριακόπουλος) (Εγλυκάδα)
1 αυτογκόλ
4 πέναλτι (3 άστοχα-1 εύστοχο)

Η ατυχία της αγωνιστικής:

Ο τραυματισμός του Παύλου Ανωγιάτη στο παιχνίδι με τη Θύελλα Σκιαδά αποδείχθηκε δυστυχώς σοβαρός και ο πολύπειρος επιθετικός της Ακράτας θα μείνει εκτός για περίπου 1.5 μήνα. «Πλήγμα» για την ομάδα του Θανάση Καρανικόλα, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του μεγάλου άσσου της. Περαστικά Παύλο!

Το στατιστικό της αγωνιστικής:

3 χαμένα πέναλτι περιείχε η 23η «στροφή» και το εν λόγω στατιστικό δεδομένο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη φετινή Α ΕΠΣΑ. Τα πέναλτι απώλεσαν οι Μικές, Ηλιόπουλος και Κατσαρέλιας.

Η νίκη της αγωνιστικής:

Ο Αχαιός Σαραβαλίου έριξε στο καναβάτσο τον πρωτοπόρο Εθνικό Σαγείκων με 2-1 και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα, που πήρε άγρια ομορφιά. Επίσης, το «2πλό» του Απόλλωνα Εγλυκάδας επί του Δαβουρλή Κ92 με 3-0 εξασφάλισε την παραμονή για την ομάδα του Άρη Πλέγα, που πολλοί την είχαμε από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Συγχαρητήρια παιδιά!

Μας «τράβηξε»:

Ο απίστευτος πιτσιρικάς του Απόλλωνα Ελγυκάδας, Κώστας Πλέγας (δεξιά στην φώτο), που μαζί με τον Κώστα Σπαθή του Αχαιού έχουν κλέψει την παράσταση στην Α ΕΠΣΑ. Ο Πλέγας πέρασε ως αλλαγή στο 75’ και βρήκε δίχτυα στο 83’ και στο 88’, δίνοντας τη μισή και κάτι παραπάνω παραμονή στην ομάδα της Εγλυκάδας.

Μικρά-Μικρά…

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: 1η φορά φέτος, που έμεινε για 2 διαδοχικές αγωνιστικές μακριά από τις επιτυχίες ο Εθνικός.
ΑΣΤΡΑΠΗ: Οι Κοσμάς και Κοτικιάν σκόραραν τα «παρθενικά» τους τέρματα με τα χρώματα της «Μπάρτσα».
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Από 2 γκολ έκαστος σκόραραν οι Σαμπανέι και Κουργιαλής.
ΑΙΑΣ: Ο Αίαντας δέχθηκε 5 γκολ μέσα στην έδρα του, για 2η φορά την εφετινή σαιζόν. Η 1η καταγράφεται στην 13η αγωνιστική, όταν είχε διασυρθεί με 5-2 από τον Δαβουρλή.
ΑΧΑΙΟΣ: Δεν έχασε φέτος από τον Εθνικό Σαγείκων, αφού στο ματς των Σαγείκων απέσπασε ισοπαλία με 1-1 και το Σάββατο επιβλήθηκε με 2-1 εντός έδρας.

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: