Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Μετά από τον απόηχο της Α1 ΕΠΣΑ σειρά παίρνει η Α ΕΠΣΑ, όπου το περασμένο Σάββατο διεξήχθη η 22η αγωνιστική και ευθύς αμέσως θα σας παραθέσουμε τους πρωταγωνιστές, τα στατιστικά και τα παραλειπόμενα από τα γήπεδα της πρώτης τη τάξει ερασιτεχνικής κατηγορίας.
MVP της 22ης: Παύλος Ανωγιάτης (Ακράτα): Ο μεγάλος ποδοσφαιριστής και επιθετικός της Ακράτας σκόραρε εις διπλούν επί του Αίαντα, μετράει 5 γκολ σε 3 διαδοχικές αναμετρήσεις, φτάνοντας έτσι τα 18 συνολικά και οδηγεί τους «κιτρινόμαυρους» εκ του ασφαλούς.
Τα στοιχεία της 22ης:
18 γκολ σε 8 αναμετρήσεις
4 άσσοι/ 2 ισοπαλίες/ 2 διπλά
2 αποβολές (Νιάχος (Απόλλων Εγλ.), Μπαλής (Σκιαδά)
6 πέναλτι (4 εύστοχα- 2 άστοχα)
Παραλειπόμενα-Στατιστικά:
1 2 αυτογκόλ είχαμε στην 22η αγωνιστική (Γελάσιος και Τούσης) και τα είχαμε ξεχάσει, αφού το τελευταίο είχε επιτευχθεί από τον Αρβανίτη της Αναγέννησης (6η αγωνιστική).
2 Ο Εθνικός Σαγείκων φρέναρε στο «σπίτι» της Νίκης Προαστείου (1-1), έπειτα από 13 διαδοχικές νίκες (!).
3 Το γκολ της αγωνιστικής το σημείωσε ο Σπύρος Αθανασόπουλος, με εξαιρετικό φάουλ, από περίπου 30 μέτρα.
4 Επίσης, έπειτα από καιρό σημειώθηκε «λευκή ισοπαλία» (Απόλλων-Ατρόμητος), καθότι η τελευταία συναντάται στην 17η «στροφή» (Ζαβλάνι-Αναγέννηση).
5 Ωλενιακός και Αχαιός δεν σκόραραν από την άσπρη βούλα, άρα είχαμε 2 χαμένα πέναλτι σε μία αναμέτρηση.
6 Οι τερματοφύλακες έκλεψαν την παράσταση στην 22η αγωνιστική. Από τη μία, ο Κρικέτος της Ακράτας (17 ετών), που τον μάθαμε από την περασμένη εβδομάδα και από την άλλη, ο «ρούκι» Κοντόγιωργης του Ωλενιακού, που σε ηλικία 15 ετών πραγματοποίησε ντεμπούτο στην Α ΕΠΣΑ και απέκρουσε και το πέναλτι του Κασπίρη.
7 Φωστήρας, Αχαιός και Ακράτα «ζευγάρωσαν» τις επιτυχίες τους κόντρα σε Αχιλλέα, Ωλενιακό και Αίαντα αντίστοιχα.
8 4 γκολ σε διάστημα 23 λεπτών απόλαυσαν όλοι όσοι παρακολούθησαν το ματς Φωστήρας-Αχιλλέας/Εθνικός (3-1), καθότι και τα 4 τέρματα της συνάντησης σημειώθηκαν από το 70 έως και το 93ο λεπτό.
9 Αρνητικό σερί έχει «χτίσει» στην έδρα της η Θύελλα Σκιαδά, αφού στις 4 πρόσφατες εντός έδρας μάχες της μετράει ισάριθμες ήττες (!)

Συντάκτης : Γιάννης Γεωργακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: