Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

22η Αγωνιστική : Κρίμα....και άδικο (photos-videos)


Πήγασος-Απόλλων Εγλυκάδας 1-0 (90’ Χρονόπουλος)

Διαιτητής : Καλύβας (Γκαβέρας-Μεϊντανάς)    

Την ήττα στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης με τον Πήγασο γνώρισε σήμερα στο "Κ. Ζάρρας" ο Απόλλων Εγλυκάδας, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση (ιδιαίτερα στο β' μέρος) και άξιζε να πάρει κάτι καλύτερο από τον σημερινό αγώνα.

Η ομάδα της Εγλυκάδας είχε μεγάλες στιγμές να προηγηθεί μετά το 70' λεπτό, με κορυφαία αυτή του Δημήτρη Λιακόπουλου, με τον "νόμο του ποδοσφαίρου" να μιλάει στο τέλος και να την τιμωρεί, χάρη σε ένα τέρμα του Χρονόπουλου.

Στο α' μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την ομάδα του Πήγασου να έχει καλές στιγμές στο 25' με το σουτ του Αρφαρά να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Παπατάσσου, ενώ και στο 35' το σούτ του Αθανασόπουλου, έδιωξε σε κόρνερ ο πορτιέρο των Εγλυκαδιωτών.

Ο Απόλλων απάντησε με την καλή εκτέλεση κόρνερ του Τσακριλή που πέρασε μέσα στην καρδιά της άμυνας του Πήγασου, χωρίς να μπορεί κανείς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Απόλλων ανέβασε την απόδοση του και έφτασε με πολλές αξιώσεις στην εστία του Τρίγκα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αυτής.

Στο 60' ο Πήγασος είχε καλή στιγμή με τον Φραγκουλάκη να μην μπορεί να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ από εκείνο το λεπτό και μετά οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τις δικές τους καλές στιγμές.

Στο 68' το σουτ του Σταματέλου απέκρουσε σωτήρια ο Τρίγκας, στο 72' το ανάποδο ψαλιδάκι του Τσακριλή κόντραρε σε αμυνόμενους πριν βρει στόχο, ενώ στο 75' ο Καφεντζής από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία όλων χάθηκε στο 88' λεπτό, με τον Λιακόπουλο να παίρνει καταπληκτική πάσα από τον Τσακριλή και εντελώς μόνος του απέναντι στον Τρίγκα να μην καταφέρνει να κερδίσει τον πορτιέρο των γηπεδούχων, που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Τελικά η μπάλα τιμώρησε την ομάδα του Δημήτρη Σγούρα, αφού σε φάουλ Ντεντόπουλου στο 90' λεπτό, ο Χρονόπουλος πετάχτηκε και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας στην ομάδα του την νίκη και τους τρείς βαθμούς και αφήνοντας τους Απολλωνιστές στα "κρύα του λουτρού".

Για το τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια στην ομάδα μας, που έχει ακόμα 8 τελικούς και θα τους παίξει στα ίσα και καθαρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πολλά ακούστηκαν από "διάφορους" όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι, αλλά οι δύο ομάδες φρόντισαν να τους διαψεύσουν και αυτό είναι προς τιμήν και για την ομάδα του Μπεγουλακίου που έπαιξε για την φανέλα της και έπραξε πολύ σωστά.

Ο Απόλλων θα κάνει την προσπάθεια του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθαρά και τίμια, όπως έχει μάθει όλα τα τελευταία χρόνια. Και καθαρά και τίμια θα σωθεί ή θα υποβιβαστεί. Με ψηλά το κεφάλι.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Κ. Τσιπιανίτης) : Τρίγκας, Χρονόπουλος, Χριστόπουλος Δ, Γιαννακόπουλος, Φραγκουλάκης, Αθανασόπουλος, Σταυρόπουλος, Ούτσικας, Ρούντος (65’ Ντεντόπουλος), Αρφαράς (65’ Μαντάς), Μπαλάσης (80’ Ραμόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Δ. Σγούρας) : Παπατάσσος, Παντελής, Φωτακόπουλος, Χαλκιόπουλος, Καφετζής (70’ Λιακόπουλος), Ανδριακόπουλος, Ασλανίδης (82’ Σιώζος), Τσακριλής, Δημητρακόπουλος, Μαντάς, Σταματέλος (88’ Δρογγίτης).

22η Αγωνιστική : Πήγασος-Απόλλων Εγλυκάδας 1-0

Βίντεο από τον αγώνα του κ. Χρήστου Καλύβα

Δεν υπάρχουν σχόλια: