Σάββατο 1 Απριλίου 2017

23η Αγωνιστική : Βαριά...αλλά εντός προγράμματος ήττα (photos)


Απόλλων Εγλυκάδας-Πανμοβριακός Ριόλου 1-4 (45΄ Τσιβλικάκης / 8', 48΄ Γραμματικόπουλος, 20΄ Παπουτσής, 74΄ Νιφορόπουλος)

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Μεσσήνης-Μάρδας)

Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Απόλλων Εγλυκάδας από την ανώτερη ομάδα του Πανμοβριακού, βλέποντας πλέον μετά και τα σημερινά αποτελέσματα τους διεκδικητές της παραμονής να τον φτάνουν και τα πράγματα να γίνονται ιδιαίτερα δύσκολα για την συνέχεια.

Η νικήτρια ομάδα του Ριόλου ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στην νίκη, αφού κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ, όταν από την βαθιά μπαλιά του Ζήγκου, ο Γραμματικόπουλος με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 20' λεπτό και μετά την σέντρα του Γραμματικόπουλου, ο Παπουτσής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου και κάπου έκει τα όνειρα των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα έλαβαν τέλος.

Στο 42' λεπτό ο Παπαγεωργακόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-3, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι του Παπατάσσου, για να έρθει στο 45' το τέρμα για την ομάδα της Εγλυκάδας, όταν στην πάσα του Παντελή ο Τσιβλικάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζήγκου.

Με την έναρξη του β' μέρους ο Γραμματικόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, με το 2ο προσωπικό του τέρμα και μετά από ωραία προσωπική του ενέργεια.

Στο 56' λεπτό ο έμπειρος μεσοπειθετικός λίγο έλλειψε να κάνει χατ-τρικ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Απόλλων απάντησε στο 65' λεπτό με το σουτ του Ασλανίδη να έχει την ίδια κατάληξη, με τους φιλοξενούμενους τελικά να φτάσνουν σε ακόμα ένα τέρμα με τον Νιφορόπουλο στο 74' λεπτό και μετά από ασίστ του Νίκου Γραμματικόπουλου.

Η τελευταία καλή στιγμή ανήκει στους Εγλυκαδιώτες, με τον Λιακόπουλο στο 85' λεπτό να προσπαθεί να κρεμάσει τον Ζήγκο, αλλά ο έμπειρος πορτιέρο να πραγματοποιεί εξαιρετική απέκρουση και να κρατάει το 1-4.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Δ. Σγούρας): Παπατάσσος, Παντελής (46΄ Δρογγίτης), Φωτακόπουλος (69΄ Λιακόπουλος), Χαλκιόπουλος, Τσιβλικάκης, Ανδριακόπουλος, Ασλανίδης, Τσακριλής, Δημητρακόπουλος, Μαντάς (32΄ λ.τ. Βασιλακόπουλος), Σταματέλος.
ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Α. Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Αθανασόπουλος (60΄ Μιχαλόπουλος), Αναγνωστόπουλος (46΄ Γ. Λιάκος), Γραμματικόπουλος, Α. Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης, Παπουτσής (60΄ Σκόνδρας), Νιφορόπουλος, Χριστόπουλος.


23η Αγωνιστική : Απόλλων Εγλυκάδας-Πανμοβριακός 1-4

Δεν υπάρχουν σχόλια: