Σάββατο 29 Απριλίου 2017

27η Αγωνιστική : Και όσο ζει....ελπίζει (photos)


Εθνικός Σαγεϊκων-Απόλλων Εγλυκάδας 2-0 (47΄Σ. Αθ. Διακάτος, 57' Πυρρής) 

Διαιτητής : Καδδάς (Γκοτσόπουλος-Καραβασίλης)

Δεν κατάφερε ο Απόλλων Εγλυκάδας να αποσπάσει κάτι θετικό από το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Σαγεϊκων, με τους μελανόλευκους να γνωρίζουν δίκαιη ήττα με 2-0 από τους "πολεμιστές".

Μόλις στο 4' λεπτό ο Μαντάς εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Κύργιος μπλόκαρε την κεφαλιά του Κώστα.

Στο 11' λεπτό, ο Πυρρής έπιασε την επικίνδυνη κεφαλιά μέσα από την περιοχή, την οποία μπλόκαρε ο Παπατάσσος, ενώ στο 21' λεπτό ο πορτιέρο του Απόλλωνα εξουδετέρωσε σωτήρια το πλασέ του Σωτηρόπουλου, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 25' λεπτό το απευθείας σουτ-βολέ του Σαλαμαλίκη, μετά την απόκρουση με γροθιές του Παπατάσσου, έφυγε πολλά μέτρα μακριά από την εστία, ενώ η απάντηση του Απόλλωνα ήρθε με το δυνατό σουτ του Σταματέλου εκτός περιοχής, το οποίο είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 33' ο Παπατάσσος μπλόκαρε και πάλι την καλή κεφαλιά του Καρμοκόλια, ενώ στο 37' λεπτό μετά από το λάθος του Κώστα, ο Πυρρής βρέθηκε από αριστερά και πλάγια θέση απέναντι από τον Παπατάσσο, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να διώχνει με τα πόδια και κατόπιν την μπάλα να βρίσκει και το κάθετο δοκάρι πριν καταλήξει κόρνερ.

Με την έναρξη του β' μέρους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν στην ολιγωρία της άμυνας ο Σ. Αθ. Διακάτος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δέκα λεπτά μετά ευτύχησαν να φτάσουν και σε ένα δεύτερο τέρμα, όταν σε μια παρόμοια φάση, αυτή την φορά ο Πυρρής ήταν αυτός που πέτυχε το τέρμα και "καθάρισε" ουσιαστικά την υπόθεση νίκη για τους γηπεδούχους.

Στο 60' λεπτό ο Παπατάσσος μπλόκαρε την κεφαλιά του Φραγκούλια, ενώ ένα λεπτό μετά το σούτ του Καφεντζή πέρασε πολλά μέτρα πάνω από την εστία του Κύργιου.

Στο 65' η κεφαλιά του Σωτηρόπουλου πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Απόλλωνα, ενώ η απάντηση των μελανόλευκων ήταν το καλό σουτ του Ασλανίδη στο 77' που "έγλυψε" το δοκάρι του Κύργιου.

Στο 82' ο Απόλλωνας έχασε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν από την παράλληλη σέντρα του Σιώζου, ο Σταματέλος μέσα από την μικρή περιοχή και εντελώς μόνος του απέναντι από τον Κύργιο, δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο του Εθνικού ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά, με τον Απόλλωνα να χάνει την ευκαιρία να κάνει δραματικά τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Εγλυκάδας είναι αυτός απέναντι στον πρωτοπόρο και επίδοξο πρωταθλητή Διαγόρα, σε μιά πολύ δύσκολη αποστολή, τρείς "στροφές" πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Ν. Σαλαμαλίκης): Κύργιος, Καρκούλιας, Νιάρος, Μπεκίρης, Σ.Αγγ.Διακάτος, Καρμοκόλιας, Σ.Αθ.Διακάτος (62΄ Ι. Σωτηρόπουλος-76΄ Μπαντούνας), Σαλαμαλίκης, Φραγκούλιας, Ν.Σωτηρόπουλος (70΄ Ν. Γκοτσούλιας), Πυρρής.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Δ. Σγούρας): Παπατάσσος, Δρογγίτης (62΄ Ασλανίδης), Ι. Βανάκας (75΄ Φωτακόπουλος), Κώστας, Καφεντζής, Χαλκιόπουλος, Σώζος, Τσακριλής, Δημητρακόπουλος (73΄Καραμάνης), Μαντάς, Σταματέλος.

27η Αγωνιστική : Εθνικός Σαγεϊκων-Απόλλων Εγλυκάδας 2-0


Δεν υπάρχουν σχόλια: