Σάββατο 22 Απριλίου 2017

25η Αγωνιστική : Έμεινε "ζωντανός" για την παραμονή (photos)


Απόλλων Εγλυκάδας-Ατρόμητος Πατρών 5-4 (24' Σταματέλος, 32' Μαντάς, 35' Σώζος, 74' Ασλανίδης, 83' πεν. Καφεντζής /13', 53' Μούτσα, 36' Γιαννόπουλος, 72' Χρυσικός)

Διαιτητής : Ανδριανός (Γκαβέρας-Τσιρογιάννης)

Σε ένα παιχνίδι "ακατάλληλο για καρδιακούς" και με τρομερές διακυμάνσεις στο σκορ του, ο Απόλλων Εγλυκάδας έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία, κερδίζοντας τον Ατρόμητο με 5-4.

Μόλις στο 2' λεπτό το σουτ του Ασημακόπουλου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παπατάσσου, με την απάντηση των γηπεδούχων να έρχεται στην εκτέλεση φάουλ του Τσακριλή που είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 13' λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσελεπή, ο Μούτσα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους "πορτοκαλί", αλλά στο 24' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Καφεντζή, ο Σταματέλος πήρε το "ριμπάουντ" από την απόκρουση του Γιαννόπουλου και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 32' λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα του σκορ με πλασέ του Μαντά μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο 34' ο Τσελεπής με επικίνδυνη σέντρα-σουτ, έστειλε την μπάλα να γλύψει το δοκάρι του Παπατάσσου, ενώ στο 35' μετά από την εξαιρετική σέντρα του Δημητρακόπουλου από τα δεξιά, ο Σιώζος με άριστη κεφαλιά ανέβασει τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Οι χαρές των γηπεδούχων όμως δεν κράτησαν πολύ, αφού ένα λεπτό μετά ο Γιαννόπουλος δέχθηκε σέντρα από τα δεξιά και με πλασέ στην κενή εστία μείωσε σε 3-2.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, το σουτ του Σιώζου πέρασε άουτ.

Στο 48' λεπτό και μετά την εξαιρετική πάσα του Μαντά, ο Σιώζος δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να πιάσει το πλασέ, με τον Ατρόμητο να φτάνει στην ισοφάριση στο 53' με το πλασέ του Μούτσα μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο 66' οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μαντά να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιαννόπουλου, ενώ στο 70' το καλό σουτ του Χρυσικού πέρασε και αυτό λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπατάσσου.

Στο 72' όμως ο νεαρός μέσος του Ατρόμητου με πλασέ έκανε την απόλυτη ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, σημειώνοντας το 3-4.

Ο Απόλλων κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να γυρίσει το παιχνίδι, αρχικά με το πλασέ του Ασλανίδη μετά την εκτελεση φάουλ του Καφεντζή και στην συνέχεια με τον νέαρό μέσο του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και αφού η μπάλα βρήκε το χέρι αμυνόμενου του Ατρομήτου.

Τελικό αποτέλεσμα το 5-4, σε ένα παιχνίδι "διαφήμιση" του ποδοσφαίρου, με τρείς ανατροπές στο σκορ και πολύ όμορφο θέαμα και από τις δύο ομάδες.

Ο Απόλλων έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση της παραμονής του. Μάλιστα άν τα νέα ήταν καλύτερα από τον Αλισσό, όπου οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη στις καθυστερήσεις, τα χαμόγελα θα ήταν μεγαλύτερα μετά το τέλος του αγώνα. Όπως και να έχει, η προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι ήταν μεγάλη και απέδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ακολουθεί η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης και το κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη Πατρών στο Σαραβάλι. Άλλο ένα παιχνίδι δίχως αύριο....

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Παπατάσσος, Δρογγίτης, Φωτακόπουλος (67' Ασλανίδης), Κώστας, Καφεντζής (88' Ι. Βανάκας), Χαλκιόπουλος, Σιώζος, Τσακριλής, Δημητρακόπουλος (80' Ανδριακόπουλος), Μαντάς, Σταματέλος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ : Γιαννόπουλος, Ασημακόπουλος, Πόγκας (65' Καρπέτας), Μανθόπουλος, Μολφέτας, Κόρδας, Χρυσικός, Ρουγκάλας, Γιαννόπουλος, Τσελεπής, Μούτσα

25η Αγωνιστική : Απόλλων Εγλυκάδας-Ατρόμητος Πατρών 5-4

Δεν υπάρχουν σχόλια: