Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

26η Αγωνιστική : Πολύ σκληρός...για να πεθάνει (photos-video)


Απόλλων Εγλυκάδας-Άρης Πατρών 1-0 (55' πεν. Καφεντζής)

Διαιτητής : Καλύβας (Ζούλης-Τσούτσης)

Την νίκη της χρονιάς....μέχρι την επόμενη, σημείωσε σήμερα στο Γήπεδο Σαραβαλίου ο Απόλλων Εγλυκάδας, επικρατώντας του Άρη Πατρών με 1-0 και φτάνοντας τον Λέων Αλισσού στους 20 βαθμούς και οριακά στην ζώνη σωτηρίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Σγούρα πέτυχε μέσα σε ένα τετραήμερο το "απόλυτο" των νικών και πλέον έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι της παραμονής, ταξιδεύοντας το Σάββατο στα Σαγέικα για έναν από τους 4 τελικούς απο απομένουν μέχρι να πέσει η αυλαία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων ήταν αυτός που απείλησε στο 5' με το σουτ του Τσακριλή να περνάει άουτ, με τον Άρη να απαντάει στο 10' όταν από την πάσα του Ιωακειμίδη, ο Μυλωνάς με πλασέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπατάσσο που μπλόκαρε.

Στο 20' λεπτό το επικίνδυνο φάουλ του Κριμπά έδιωξε με γροθιές ο Παπατάσσος, ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε ένα λεπτό μετά με το σουτ του Τσακριλή να περνάει λίγο έξω.

Στο 30' λεπτό ο Αντωνόπουλος πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Χαλκιόπουλου, ενώ στο 40' ο Σιώζος σούταρε αρκετά άστοχα προς το τέρμα των φιλοξενουμένων.

Η τελευταία καλή στιγμή του α' μέρους ανήκει στον Άρη Πατρών, με το σουτ του Νιάχου να φέυγει άουτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να το κερδίσουν και μόλις στο 48' λεπτό ο Αντωνόπουλος έδιωξε το επικίνδυνο φάουλ του Καφεντζή.

Στο 50' λεπτό ο έμπειρος πορτιέρο του Άρη Πατρών είχε νέα καλή απόκρουση στο σούτ εκτός περιοχής του Σταματέλου, με τους γηπεδούχους να τους χαμογελάει η τύχη στο 55' λεπτό, όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου του Άρη και ο Καφεντζής με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Στο 72' λεπτό το σουτ του Καραμάνη έφυγε άουτ, ενώ στο 73' ο Παπατάσσος μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Παπαθωμά.

Η μεγάλη ευκαιρία όμως για τους "κόκκινους" ήρθε στο 83' λεπτό, όταν το πλασέ του Παπαθωμά από το πέναλτι, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, με το τελικό σφύριγμα του Καλύβα να βρίσκει μεγάλο νικητή τον Απόλλων Εγλυκάδας με 1-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Παπατάσσος., Δρογγίτης, Βανάκας Γ., Κώστας, Καφεντζής, Χαλκιόπουλος, Σώζος, Τσακριλής, Ανδριακόπουλος (73’ Βασιλακόπουλος), Δημητρακόπουλος (70’ Καραμάνης), Σταματέλος (87’ Βανάκας Σ.
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Αντωνόπουλος, Χριστόπουλος (85’ Σπυρόπουλος), Μυλωνάς (83’ λ.τ. Χιωτέλης), Σταυρόπουλος, Αθανασόπουλος, Σκιαδάς, Ιωακειμίδης, Κριμπάς, Παπαθωμάς, Νιάχος (68’ Σπηλιωτόπουλος), Σούφης.

26η Αγωνιστική : Απόλλων Εγλυκάδας-Άρης Πατρών 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: