Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΤΡΑΣ 1-3

Ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής



Με το «διπλό» επέστρεψαν από την Λακωνία οι παλαίμαχοι της Πάτρας, οι οποίοι συνδύασαν την εκδρομή τους σε Σκάλα – Μονεμβασιά με νίκη 3-1 επί των παλαιμάχων της Νοτίου Λακωνίας στο γήπεδο του Ελους.
Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή, δημιουργώντας 3-4 καλές ευκαιρίες τις οποίες εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των Πατρινών, που βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα. Σπουδαίες ευκαιρίες έχασε και η ομάδα του Τάκη Λαμπρόπουλου (ο πρόεδρος έκανε και χρέη προπονητή) με τους Παπαχρονόπουλο και Αθανασόπουλο.
Στην επανάληψη οι Πατρινοί είχαν ανέβασαν … στροφές και κατάφεραν να προηγηθούν στο 63΄ με έξυπνο διαγώνιο σουτ του Παπαχρονόπουλου (0-1), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ όταν ο Γεωργιτσόπουλος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι με λόμπα από 35 μέτρα.
Οι Λάκωνες έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) στο 71΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Λάτσης, όμως η ομάδα της Πάτρας «απάντησε» και πάλι με τον Γεωργιτσόπουλο στο 83΄, ο οποίος σημείωσε το 1-2 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Γιαννόπουλος με κοντινό σουτ, μετά από έξοχο συνδυασμό Κόπανου – Μίχου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο παλιός Λάκωνας διαιτητής Λεωνίδας Κλάψης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΟΤΙΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Κρητικάτος, Μιχαλάκης, Φιφλής, Σταμογιάννος, Ζώταλης, Κούτουλας, Μανωλάκος, Μαρούδας, Ζάχος, Κοντάκος, Κατσούλης, Λάτσης, Σταματάκος, Χαλούλος, Γλεντζές, Κουλούρης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Δ. Σαρρής, Ζανδραβέλης, Σγούρας, Παπαλάμπρου, Ιωαννίδης, Φοής, Σταματόπουλος, Αθανασόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Τσιπιανίτης, Γεωργιτσόπουλος (αρχική ενδεκάδα) και Διαμαντόπουλος, Σπηλιόπουλος, Καραπιπέρης, Σωτηρόπουλος, Σιαμαντάς, Μίχος 
(Μπογιατζάρας), Ν. Σαρρής, Κουνάδης, Φιλίππου, Γιαννόπουλος, Α. Κόπανος, Μαλβίνας.

·       Πριν το ματς τιμήθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας, Νίκος Ιωαννίδης, στον οποίο απονεμήθηκε πλακέτα από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Λακωνίας, Γιώργο Μαρούδα, καθώς και μια εικόνα της Παναγίας από τον ταμία του Συνδέσμου Παλαιμάχων Πάτρας, Νίκο Κόπανο. Επίσης, οι παλαίμαχοι της Πάτρας έδωσαν δώρα-αναμνηστικά στους παλαίμαχους της Λακωνίας.
·       Μετά την λήξη του αγώνα οι οικοδεσπότες έκαναν το τραπέζι στην αποστολή της Πάτρας και ακολούθησε γλέντι στο γήπεδο με ζωντανή μουσική από τους Πατρινούς μουσικούς Χρήστο Μαλβίνα (τραγούδι), Βασίλη Γιαννόπουλο (μπουζούκι) και Ανέστη Κόπανο (κιθάρα).
·       Οι περισσότεροι παλαίμαχοι της Πάτρας συνοδεύτηκαν στην εκδρομή από τις συζύγους και συντρόφους τους.   

       Στην φωτογραφία οι παλαίμαχοι της Πάτρας όπως παρατάχθηκαν στο γήπεδο του Ελους. Ορθιοι από αριστερά, Θανάσης Καραπιπέρης, Ανδρέας Μίχος (Μπογιατζάρας), Κούλης Διαμαντόπουλος, Νίκος Σαρρής, Δημήτρης Σαρρής, Τάκης Λαμπρόπουλος (πρόεδρος), Σπύρος Ζανδραβέλης, Δημήτρης Σγούρας, Νίκος Παπαλάμπρου, Οδυσσέας Κουνάδης, Φώτης Φοής, Κώστας Σωτηρόπουλος, Γιάννης Γεωργιτσόπουλος, Κώστας Αθανασόπουλος, Νίκος Ιωαννίδης και καθιστοί, Βασίλης Γιαννόπουλος, Ανέστης Κόπανος, Χρήστος Μαλβίνας, Λάμπης Φιλίππου, Σάκης Σιαμαντάς, Νίκος Σταματόπουλος, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βασίλης Παπαχρονόπουλος, Κώστας Τσιπιανίτης.

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: