Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ : ''ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ''


Ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος, γραμματέας του Απόλλωνα Εγλυκάδας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3, για το πώς βρίσκει την ομάδα του, το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, του στόχους που έχει θέσει για τον Απόλλωνα, αλλά και για τα φαβορί του νέου πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.
 
Αναλύτικα τα όσα είπε ο κ. Θεωδορόπουλος:
 
* Ξεκίνησε χτες η προετοιμασία της ομάδας. Φέτος μαζεύτηκαν αρκετοί παίκτες και πολλοί μικροί. Ήταν παρόντες συνολικά 26 παίκτες χθες στην πρώτη της ομάδας.
 
* Στόχος μας για φέτος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να βλέπει καλή μπάλα. Έχουμε έναν προπονητή, τον Άρη Πλέγα, που του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά. Σκεφτόμαστε φέτος να κατεβάσουμε και ομάδα νέων, λόγω των πολλών παιδιών που ήρθαν φέτος στον σύλλογο.
 
* Το οικονομικό είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα, για αυτό και δεν κάνουμε μεγάλα «μεταγραφικά» ανοίγματα. Έχουμε κάποιους χορηγούς, έχουμε βγάλει και πουλάμε εισιτήρια διαρκείας, τα οποία μάλιστα πάνε πολύ καλά μέχρι τώρα και έτσι προσπαθούμε να συντηρούμε την ομάδα.
 
* Κάναμε την πρώτη μας προπόνηση για φέτος στο γήπεδο των Πετεινών, το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση. Έχει εγκαταλειφθεί τελείως. Δεν μπορούμε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο, για αυτό και δηλώσαμε το Κάνιστρας, για την επόμενη χρονιά.
 
* Υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα που ενισχύθηκαν σημαντικά και με αξιόλογους παίκτες. Η Αναγέννηση έχει ενισχυθεί πολύ και έχει και δυνατή έδρα με πολύ κόσμο. Το Πάτραι έχει ανεβάσει αρκετά τον πήχη φέτος, ενώ και τα Σαγεϊκα είναι πάντα φαβορί.   

Πηγή : sportfmpatras.gr

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: