Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

''ΔΕΝΕΙ'' ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, πρόσθεσε ο Απόλλων στο φετινό του ''ρόστερ''. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαστεργίου που έρχεται στην ομάδα της Εγλυκάδας από τον Πείρο Ισώματος.
Ο Δημήτρης ξεκίνησε από τον Ατρόμητο Πατρών, μόλις 11 ετών. Στην συνέχεια έπαιξε στον Πατραικό και το 2005 εκμεταλλεύομενος την συγχώνευση της ομάδας του με την Παναχαική, έγραψε μια λαμπρή σελίδα στην καριέρα του φορώντας τα χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας της Πάτρας.
Το 2008 δόθηκε δανεικός στην Αχαική, αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού είχε έναν πάρα πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον ανάγκασε να αφήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα το ποδόσφαιρο.
Επέστρεψε δριμύτερος την περσινή χρονιά όπου και πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα του Πείρου Ισώματος, πετυχαίνοντας μάλιστα και 4 τέρματα και βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει τον ''άτυπο'' τίτλο της καλύτερης άμυνας στο πρωτάθλημα.
Το ''φλέρτ'' του Δημήτρη Παπαστεργίου με την ομάδα είχε ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο Δημήτρης έδειχνε ενθουσιασμένος να αγωνιστεί στην ομάδα της Εγλυκάδας, όπου και διατηρεί προσωπικές φιλίες, αλλά και οι διοικούντες έβλεπαν στο πρόσωπο του τον ποδοσφαιριστή που θα κάλυπτε με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησαν οι Κουλούρης και Τσιντώνης στα μετόπισθεν της άμυνας.
Ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είναι επίσης και οι Γιώργος Μπαντούνας που την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Άρη Πατρών αλλά και Λάμπρος Μπούσιας από τις ακαδημίες της Πάτρας 2005.

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: