Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ                                                            Πάτρα 20/8/2011

                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ποδόσφαιρο ανήκει στους αθλητές !!!!!!!!!!!!!
Το ποδόσφαιρο ανήκει στα σωματεία !!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ποδόσφαιρο ανήκει στους καθαρούς ερασιτέχνες παράγοντες που προέρχονται από τα γήπεδα και είχαν δράση σε αυτά.!!!!!!!!!!!!!!!
Το ποδόσφαιρο δεν ανήκει σε μια κλίκα … δεν ανήκει σε μικροσυμφέροντα … δεν ανήκει σε αυτούς που θέλουν την αυτοπροβολή τους και την επιδιώκουν με κάθε τρόπο ….
Το ποδόσφαιρο δεν ανήκει στην πολιτική …
Η παρουσία μας αυτά τα δυόμισι χρόνια, με τις όποιες ατέλειές μας, που αναδεικνύουν ταυτόχρονα τον αυθορμητισμό της κίνησής μας, καταδεικνύει κάθε μέρα την σάπια και ξεπερασμένη νοοτροπία με την οποία διαχειρίζονται σήμερα το ποδόσφαιρό μας.
Η υποτιθέμενη αντιπολίτευση των προηγούμενων δεκαετιών ήταν ανύπαρκτη καθώς οι μειοψηφούσες παρατάξεις δεν παρουσιάζονταν σε κανένα από τα διοικητικά συμβούλια, οι διοικούσες παρατάξεις μοίραζαν την πίτα κατά το δοκούν και δεν τους ενοχλούσε κανείς.
Έχουμε αναδείξει το αλισβερίσι το προεκλογικό και μετεκλογικό μεταξύ της κλίκας.
Έχουμε αναδείξει την αδυναμία συνεννόησης της διοικούσας παράταξης.
Έχουμε ήδη αναδείξει το σκάνδαλο Πετρωτού όπου κινδυνεύει ακόμα η Ένωσή μας να χάσει το  μεγαλύτερο περιουσιακό της κομμάτι, μετά την απάντηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που τόσο επισταμένα δεν προβάλλεται και υποβαθμίζεται από τους ενδιαφερόμενους.
Δεν χρειάζεται να αναδείξουμε τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων γιατί τα ζούμε όλοι.
Δεν χρειάζεται να αναδείξουμε τα ανύπαρκτα πρωταθλήματα υποδομής που θέλουν όλοι να πανηγυρίζουμε που καταφέραμε να τα διεκπεραιώσουμε.
Δεν χρειάζεται να αναδείξουμε την έλλειψη φαντασίας στην διοίκηση για την εύρεση λύσεων με σύγχρονους μεθόδους.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Η έλλειψη έμπειρων ανθρώπων με όραμα οδηγεί στην μιζέρια μας όπου η μόνη λύση που μας απομένει είναι η εισπρακτική για να λύσουμε και πάλι προσωρινά προβλήματα και να συνεχίζουμε  να ταΐζουμε χαραμοφάηδες σε όλες τις κλίμακες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υ.Γ. Παρακολουθείστε, μετά την ανακοίνωση μας, την συσπείρωση που θα επιδείξει η διοικούσα παράταξη και θα προβεί σε απαντήσεις. Μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα έχουν να μοιράσουν κάποια Ευρώ και θα πρέπει να γίνουν από δυο χωριά χωριάτες.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ………… ΩΣΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.

ΕΝΩΣΗ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ.


Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: