Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ

Σε πολλά νέα παιδιά θα στηριχθεί φέτος ο Απόλλων Εγλυκάδας, τα οποία θα πλαισιώσουν και τους λίγο μεγαλύτερους έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουν να πετύχουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Εξάλλου η φιλοσοφία και του Άρη Πλέγα είναι η καθημερινή βελτίωση μέσα από τους αγώνες και η στήριξη σε αυτά τα παιδιά που θα αποτελέσουν και το μέλλον του Απόλλωνα.
Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και ο Γιάννης Κριλής, ο οποίος είναι από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της και ευελπιστεί φέτος να αποκτήσει τις εμπειρίες για να γίνει ένα από τα βασικά στελέχη της επόμενης γενιάς του Απόλλωνα. Δείτε τι πιστεύει για τον φετινό Απόλλωνα και τι απαντάει σε αυτούς που δίνουν λίγες πιθανότητες στην ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία :
''Θα επιδιώξουμε κάτι αξιοπρεπές και νομίζω ότι θα παίξουμε κάποιο ρόλο στο πρωτάθλημα, όχι για άνοδο αλλά ούτε και για υποβιβασμό. Θεωρώ ότι θα είμαστε από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, όμως σαν νεοφώτιστοι θα χρειαστούμε λίγα λόγια και πολύ δουλειά. 'Οσο για μένα, ο στόχος μου συμβαδίζει με την ομάδα και θέλω να καθιερωθώ σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και αν είμαι τυχερός για κάποιο βήμα παραπάνω, αυτό θα είναι ευπρόσδεκτο''


Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: