Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ''ΣΑΛΟΝΙΑ'' ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα : 17.00
Απόλλων Εγλυκάδας-ΑΟ Πάτραι 1-1
(50' Ραμόπουλος / 83' Νεκ. Μπερτσιάς)
Διαιτητής : Μπεζεριάνος

Επιτυχημένη επιστροφή έκανε στα ''σαλόνια'' της Α' Κατηγορίας ο Απόλλων Εγλυκάδας. Στον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΑΟ Πάτραι, αποδίδοντας εξαιρετικά για τουλάχιστον 75 λεπτά, κατάφερε να διατηρεί το προβάδισμα και λίγο έλλειψε να πετύχει την ''έκπληξη'' της αγωνιστικής. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι και η ισοπαλία δεν είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Ο Απόλλων έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα ότι θα κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο του. Ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα του και ουσιαστικά κατάφερε να απειληθεί λίγες φορές στο α' μέρος. Η πρώτη απειλή ήρθε στο 10' με την κεφαλιά του Βαγγελάτου που κατέληξε στην αγκαλιά του Αγοράκη. Η απάντηση του Απόλλωνα ήταν στο 20' με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο να μην μπορεί να νικήσει από καλή θέση τον Γεωργακόπουλο. Στο 30', ο επιθετικός του Απόλλωνα βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον πορτιέρο του ΑΟ Πάτραι, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μια καλή ευκαιρία για τους πράσινους ήταν το φάουλ του Νίκου Μπερτσιά στο 40' που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ πολύ καλή στιγμή που ξεκίνησε από την προς τα πίσω κεφαλιά του Γιαννόπουλου, έχασε το Πάτραι στο 42' αλλά ο Τζάφα κατάφερε να απομακρύνει πριν ο Μπερτσιάς γίνει απειλητικός.
Έτσι τελείωσε το α' μέρος. Η επανάληψη βέβαια επιφύλασσε άλλες συγκινήσεις αφού στο 50' μετά από την καταπληκτική μπαλιά του Μαντά στον Ραμόπουλο, ο έμπειρος επιθετικός του Απόλλωνα άνοιξε το σκόρ υπέρ του Απόλλωνα και έβαλε ''φωτιά'' στο παιχνίδι. Μάλιστα αν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος ήταν πιο προσεκτικός στο 68' σε τετ α τετ με τον Γεωργακόπουλο, ο Απόλλων θα είχε διπλασιάσει τα τέρματα του. Το Πάτραι απάντησε με τον Βαγιώτη στο 70' να κάνει σέντρα-σούτ, την μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά και τον Αγοράκη να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 75' ήταν η σειρά και πάλι του Χριστόπουλου να χάσει μια καταπληκτική ευκαιρία, όταν το αριστερό σούτ που έπιασε έξω από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Γεωργακόπουλου.
Το Πάτραι ανέβασε την απόδοση του ακόμα περισσότερο και άρχισε να πιέζει την άμυνα των γηπεδούχων. Ο Φίλλιπας Σχοινάς έβαλε μέσα ακόμα δύο επιθετικούς, τον Κοκκίνη και τον Μούγκουλη, ψάχνοντας την ισοφάριση, Αυτό το κατάφερε στο 83' όταν από γυριστή κεφαλιά του Μούγκουλη, ο Νεκτάριος Μπερτσιάς έπιασε νέα κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγοράκη. Μάλιστα δύο λεπτά μετά, ο Κοκκίνης έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα του όταν εντελώς μόνος του απέναντι από τον πορτιέρο του Απόλλωνα εξαπέλυσε ένα δυνατό σούτ, με τον τελευταίο να του λέει ''όχι'' με καταπληκτική επέμβαση.
Ο Απόλλων έδειξε ότι δεν θα ''μασήσει'' με κανέναν αντίπαλο και απέδειξε ότι οι ''υποψηφιότητες'' περί υποβιβασμού φαίνονται στο γήπεδο και μόνο. Εκεί μιλάνε οι ομάδες και όχι στην κερκίδα. Έδειξε σπουδαίο αγωνιστικό πρόσωπο και αν δεν ''ξέμενε'' λιγάκι στα τελευταία λεπτά, θα έπαιρνε μια πολύ σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα. Το Πάτραι μετά το 60' απέδειξε γιατί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Πίεσε πολύ και δικαιώθηκε τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Βανάκας, Κατεργάρης, Γιαννόπουλος, Τζάφα, Ανδριακόπουλος, Παναγόπουλος (63' Κ. Αβραμόπουλος), Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Μαντάς (87' Πλέγας), Ραμόπουλος (68' Β. Νικολόπουλος)
ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ : Γεωργακόπουλος, Χριστόπουλος (50' Κοκκίνης), Φραγκουλάκης (56' Μούγκουλης), Κ. Βαγγελάτος, Βρόντος (60' Πάντο), Μακρόπουλος, Γασπαρινάτος, Νεκ. Μπερτσιάς, Παπαζαφείρης, Ν. Μπερτσιάς, Βαγιώτης

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :
*** Αρκετός ο κόσμος στο ''Α. Κάνιστρας'' που παρακολούθησε τον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων φρόντισαν να τους ανταμείψουν με ένα πολύ καλό παιχνίδι.
*** Πρίν από τον αγώνα, ο κ. Κοζιώρης και ο Γιάννης Κυριτόπουλος της ΕΠΣ Αχαίας, ευχήθηκαν καλή χρονιά στις ομάδες.
*** Αρκετά ικανοποιημένοι ήταν οι ανθρώποι του Απόλλωνα από την εμφάνιση της ομάδας. Και πως να μην ήταν άλλωστε....
*** Παρθενική εμφάνιση για τον 14χρόνο Κωνσταντίνο Πλέγα, έστω και για 3 λεπτά. Το μέλλον του ανήκει.
*** Μπορεί ο Δημήτρης Παπαστεργίου να μην αγωνιζόταν, αλλά ο Χρήστος Τζάφα φρόντισε να μην φανεί καθόλου το κενό του.
*** Ο Μάνος Μπουσές ήταν και πάλι στο γήπεδο και φρόντισε για την κάλυψη του αγώνα.

Δείτε σε HD ανάλυση, τα πάντα απο το παιχνίδι, μέσα από την κάμερα του Μάνου Μπουσέ



ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, Γήπεδο Σαραβαλίου ''Κ. Ζάρρας'', Ώρα : 17.00
Αχαιός Σαραβαλίου-Αναγέννηση 3-2
(13' Κασπίρης, 41' Λάβδας αυτ., 78' Κανελλόπουλος αυτ., / 63' Κοπζάρου, 18' πεν. Τσάλτας)
Διαιτητής : Τζουανόπουλος

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ : Μπαρδάκης, Σωτηρόπουλος Α.Κ., Ξυπολιάς Νεκτ. (70' Σπαθής), Παναγόπουλος, Παπουτσής, Ξυπολιάς Χ., Κασπίρης, Αντωνόπουλος, Φρατζής (72' Σωτηρόπουλος Α.Ζ.), Αλεξόπουλος Διαμαντόπουλος (77' Κωνσταντακόπουλος)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : Αρβανίτης, Βασιλείου, Λάβδας Σπανός, Κανελλόπουλος, Σαχπατζίδης, Κοπζάρου, Σταυρόπουλος (68' Παπαδόπουλος), Μαραγκός (51' Τζελέπης), Τσάλτας, Χριστόπουλος

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, Γήπεδο Σταυροδρομίου, Ώρα : 17.00
Θύελλα Σκιαδά-Αίας Πατρών 4-1
(18', 67' Κουλογιάννης, 56', 78' πεν. Λαμπρόπουλος / 3' πεν. Σ. Λαμπρόπουλος) 
Διαιτητής : Κωνσταντάκης

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ : Δημόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Γ. Μπαρδάκης, Τσίμπισης, Στούπας, Χ. Νταφογιάννης (85' Μαυρογιάννης), Παναγιωτόπουλος (55' λ.τ Πλούμπης), Σίδερης, Μπαλής (80' Λ. Νταφογιάννης), Κουλογιάννης, Λαμπρόπουλος
ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ : Χρανιώτης, Πανταζάτος (58' Σπανός), Κωνσταντινόπουλος, Κακούρης, Σπυρόπουλος (64' Π. Φλωράτος), Φράγγος, Τσώνης, Κ. Φλωράτος (72' Κολέσης), Κατσαίτης, Μπαρλής, Σ. Λαμπρόπουλος

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, Γήπεδο Ρίου, Ώρα : 17.00
Ζαβλάνι-Ακράτα 0-2
(68', 85' Κατσαρέλιας)
Διαιτητής : Μακρυπόδης

ΖΑΒΛΑΝΙ : Διονυσόπουλος, Κονδραλής (65' Κεπενός), Σπανός, Ιωάννου Β., Τσαμτσούρης Θ., Ράπτης, Κουτούλας, Μαντούκας, Φωτόπουλος Ανδρούτσος (15' λ.τ. Σούμπασης), Τσαμτσούρης Γ. (73' Ιωάννου Δ.)
ΑΚΡΑΤΑ : Βασιλακόπουλος, Διαμαντόπουλος Π. (82' Λυμπερόπουλος), Τσούρας (89' Παπασταθακόπουλος), Ζαφειρόπουλος,, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος, Χοτζαλάρι Κ., Μεντής, Χοτζαλάρι Ν., Αγωγιάτης, Κατσαρέλιας (90' Παράνομος)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, Γήπεδο Οβρυάς, Ώρα : 17.00
Φωστήρας Οβρυάς-Αστραπή 0-1
(3' Χαρισιάδης)
Διαιτητής : Α. Γκοτσόπουλος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ : Τούφας, Ανδρικόπουλος (85' Ζαχαρόπουλος), Κυριαζής, Τζίρτης, Χαρίτος, Νικολάου, Λίττης, Μαρτζάκλης, Γεωργόπουλος (73' Μπακερτζής), Αλία, Δεπούντης (75' Βερβέρογλου)
ΑΣΤΡΑΠΗ : Κολαίτης, Γελάσιος, Θανασούλας, Κουτσοκέρας, Λιόσης, Μηλάτος, Χαρισιάδης (85' Γραμματικόπουλος), Σταθόπουλος, Ρουντζαμάνης, Καραμάνος (80' Κουρμπανάς), Γιαννόπουλος (66' Κοτικιάν)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, Γήπεδο Προαστείου, Ώρα : 17.00
Νίκη Προαστείου-Δαβουρλής Κ92 4-1
(52', 85', Σαμπανέϊ, 62' Δερβίσης, 65' Οικονομόπουλος / 38' Τρίγκας)
Διαιτητής : Τσαγκαράκης

Φωτογραφικό Υλικό : Δημήτρης Σαρρής


ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ : Καραγεωργόπουλος, Πολύδωρος, Ασκούνης, Δερβίσης, Μικές, Αγγελόπουλος, Λάππα (46' Παναγάκης), Λάιος, Σαμπανέι, Καρβούνης (85' Μπίτσι), Οικονομόπουλος (83' Μπουχάγιερ)
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ92 : Κοκκοτσής, Παρτάλης (53' Θοδωρής), Τούτσης, Μακρυνιώτης, Κούντας, Τρίγκας, Λαζαρίδης, Γεράνιος (74' Δρογγίτης), Κουμπουρλής (68' Ραμαντάνης), Αποστολόπουλος, Κουλούρης

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, Γήπεδο Μαζαρακίου, Ώρα : 17.00
Ωλενιακός-Αχιλλέας/Εθνικός 1-0
(86' Παναγιωτόπουλος)
Διαιτητής : Καργάκος

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ : Κληρόπουλος, Αργυρόπουλος (60' Ανδρουτσόπουλος), Νικολακόπουλος, Κουμαριώτης, Σπυρόπουλος, Γκίνετς, Λάμπρου, Αρουσαλίδης, Ηλιόπουλος (65' Γεωργόπουλος), Παναγόπουλος (70' Παναγιωτόπουλος), Λαζανάς
ΑΧΙΛΛΕΑΣ/ΕΘΝΙΚΟΣ : Ιορδανίδης, Ρίττης, Μαρκάτος, Θεοδωρόπουλος (46' Μπέσκος), Σκόνδρας, Αυλωνίτης, Χριστοδουλόπουλος (75' Παρίσης), Τριανταφύλλου, Σωτηρόπουλος, Μακρυγιάννης (82' Φίλιας), Λαλαής

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, Γήπεδο Ζαρουχλείκων, Ώρα : 17.00
Ατρόμητος-Εθνικός Σαγείκων 1-3
(47' Κόκκας / 35' Κ. Ιωάννου, 52' Μπαλαλάς, 56' Παναγόπουλος)
Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος


www.atromitospatron.com


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Αντωνόπουλος, Ζήσης, Σιουντρής, Κολοβούρης (70' Σπηλιόπουλος), Σκλαβουνάκης, Μουταφίδης, Παπαδόπουλος, Τεμπονέρας (60' Φιλλιπόπουλος), Σωτηρίου (80' Αντωνόπουλος), Κόκκας, Μπουρλάκης
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ : Οικονόμου, Ιωάννου, Πιρής, Μπρατής, Τσολόπουλος, Αβράμης, Παναγόπουλος, Μπαρδούσης (80' Κατσίνας), Κ. Ιωάννου, Μπαλαλάς (70' Τζίφας), Αθανασόπουλος (89' Ασλανίδης)


Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: