Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ


Ένσταση κατέθεσε σήμερα το πρωί η διοίκηση του Αχαιού Σαραβαλίου υποστηρίζοντας ότι στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τη Θύελλα Σκιαδά, αγωνίστηκε αντικανονικά ο Σωτήρης Θεοδωρακόπουλος που «κουβαλούσε» ποινή 2 αγωνιστικών από την περσινή σεζόν και από τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τη Θύελλα Αιγίου (5-1).
Αν υπάρξει δικαίωση τότε ο Αχαιός κερδίζει στα χαρτιά 3-0 τον αγώνα και σκαρφαλώνει στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΑ.  
Για λάθος ενημέρωση από άνθρωπο της Ένωσης κάνει λόγο η Θύελλα Σκιαδά, η διοίκηση της οποίας βράζει για την επικείμενη απόφαση του μηδενισμού και κάνει σκέψεις για αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.
Επίσης, σε ανακοίνωση της ρίχνει τα βέλη της και κατά του Αχαιού τονίζοντας: «Είμαστε αγανακτισμένοι με τους κ.κ. Τζελέπη – Σωτηρόπουλο του Αχαιού που τους ενδιαφέρουν οι βαθμοί και ξεχνούν το ήθος, το κύρος και την αξιοπιστία. Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και έχουμε να κάνουμε με Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι με επαγγελματικό. Συγχαρητήρια για τους 3 βαθμούς, αλλά εμείς κρατάμε το 4-1», για να συμπληρώσει σε δηλώσεις το ο Χ. Μπαρδάκης: «Πληροφορηθήκαμε 2 μέρες πριν τον αγώνα ότι ο παίκτης έχει εκτίσει την ποινή του (σ.σ. είχε διεξαχθεί ο αγώνας με τον Αίαντα) αλλά χθες μας τηλεφώνησε ο γ.γ. της ΕΠΣΑ κ. Θ. Πλώτας, ενημερώνοντας μας ότι ο παίκτης μας έχει τιμωρηθεί τελικά με 2 αγωνιστικές!
Για ένα λάθος που δεν ευθυνόμαστε θα τιμωρηθούμε. Αν γίνει αυτό τότε θα πάρουμε την ομάδα και θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα».
«Κάναμε την ένσταση γιατί έχουμε μάθει να λειτουργούμε με τους θεσμούς. Δεν κάναμε τίποτα το επιλήψιμο. Έχουμε και εμείς τιμωρημένο παίκτη αλλά δεν τον χρησιμοποιήσαμε. Οδηγός μας το φύλλο αγώνα.», ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Σωτηρόπουλος παράγοντας του Αχαιού…

Δεν υπάρχουν σχόλια: