Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

''ΒΑΡΙΑ'' ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 4-0 ΑΠΟ ΑΣΤΡΑΠΗ



Την ήττα με 4-0 από την Αστραπή, γνώρισε στο τελευταίο του φιλικό ο Απόλλων Εγλυκάδας. Ο Απόλλων έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγούνται με 3-0 στο 35', από τα τέρματα του Καραμάνου (8', 32', 35') και να έχουν χάσει και ένα πέναλντυ με τον Χρήστο Μηλάτο στο 16' που απέκρουσε ο Αγοράκης.

Στο β' μέρος η κατάσταση βελτιώθηκε για την ομάδα της Εγλυκάδας, η οποία όμως δέχτηκε άλλο ένα τέρμα στο 75' από τον Θανασούλα.
Ο Άρης Πλέγας δοκίμασε διάφορα σχήματα στην διάταξη της ομάδας, αφού είχε αρκετές απουσίες (Φωτακόπουλος, Σουγλέρης, Παναγόπουλος, Κ. Αβραμόπουλος κλπ).
Αυτό ήταν όπως προαναφέραμε το τελευταίο φιλικό για τον Απόλλωνα και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο, με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Πάτραι.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται αύριο στις 18.30 στο Αθλητικό Πάρκο.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καλούνται αύριο μεταξύ 17.00-18.00, να περάσουν για ιατρικές εξετάσεις από τον παθολόγο κ. Γαλανάκη στο Σκαγιοπούλειο.

Για τον Απόλλωνα ξεκίνησαν οι : Αγοράκης, Βανάκας, Κατεργάρης, Τζάφα, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Γ. Αβραμόπουλος, Β. Νικολόπουλος, Μαντάς, Ραμόπουλος, Χριστόπουλος

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι : Παπανδρεόπουλος, Ρηγόπουλος, Μπαντούνας, Παπαστεργίου, Πλέγας, Ι. Κριλής, Α. Νικολόπουλος, Σταυρόπουλος


Για την Αστραπή ξεκίνησαν οι : Κολλαϊτης, Κουτσοχέρας, Κουρμπανάς, Λιόσης, Γελάσιος, Θανασούλας, Μηλάτος, Κοτικιάν, Γιαννόπουλος, Καραμάνος, Ρουντζαμάνης


Στο β' μέρος έπαιξαν και οι : Τζόλας, Γραββάνης, Κοτσανόπουλος, Γραμματικόπουλος


Kαταπληκτικά στιγμιότυπα από τον αγώνα με την κάμερα του Μάνου Μπουσέ


Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: