Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ : ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Φωτογραφικό Υλικό : Αποστόλης Νικολόπουλος & Νίκος Βελαίτης

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 17.00
Απόλλων Εγλυκάδας-Θύελλα Πατρών 0-2
(20' Πανταζής, 28' Μπινιέρης)
Διαιτητής : Α. Γιαννόπουλος

Την ήττα με 2-0 και ταυτόχρονα τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, γνώρισε ο Απόλλων Εγλυκάδας από την ανώτερη του Θύελλα Πατρών. Η ομάδα της Εγλυκάδας στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στην ''μεγάλη'' αντίπαλο του και έπεσε με ψηλά το κεφάλι.
Η Θύελλα είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και χωρίς να ''φορτσάρει'' κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα στο α' μέρος, τα οποία προήλθαν από αμυντικές αδράνειες των γηπεδούχων. Στο 20' ο Σπήλιος Πανταζής πήρε την κόντρα από το διώξιμο με το κεφάλι του Παπαστεργίου και στην συνέχεια πλάσαρε τον Αγοράκη ανοίγοντας το σκόρ για τους ''κυανόλευκους''. Λίγο αργότερα ήρθε ο Βασίλης Μπινιέρης να εκμεταλλευτεί την ολιγωρία των αμυντικών να διώξουν την μπάλα και με σούτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της Θύελλας.
Στο β' μέρος ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή κυκλοφορία, αλλά χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα την άμυνα του Απόλλωνα. Την πιο σημαντική ευκαιρία την είχε ο Μπάρδης στο 75' που σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Αγοράκη.
Η διαφορά ποιότητας στο γήπεδο ήταν εμφανής στο σημερινό παιχνίδι. Η Θύελλα με ''σβηστές μηχανές'' δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση, απολύτως δίκαια.
Για τον Απόλλωνα, ο Άρης Πλέγας ξεκούρασε αρκετούς βασικούς αφού το πρωτάθλημα είναι η πρώτη προτεραιότητα και είδε καλά στοιχεία από την ομάδα του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Κατεργάρης, Παπαστεργίου (67' Γιαννόπουλος), Τζάφα, Ανδριακόπουλος (46' Μπαντούνας), Β. Νικολόπουλος (60' Πλέγας), Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Ραμόπουλος
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ : Σταθόπουλος, Μπαλατής (75' Χαικάλης), Μαργαρίτης, Αθανασίου, Βετούλας, Μαντζουράκης (52' Ασπροποταμίτης), Μπαλτιμάς, Χριστόπουλος, Μπινιέρης, Μπάρδης, Πανταζής (46' Γκοτσόπουλος)


Στα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα του Κυπέλλου, ο Κεραυνός Μιτόπολης έκανε την μεγάλη έκπληξη αφού απέκλεισε την Αναγέννηση Πατρών και μάλιστα εκτός έδρας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :

Αχαιός Σαραβαλίου-Αίας Πατρών 2-0
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Ζαβλάνι 2-1
Ακράτα-Θύελλα Αιγίου 2-1
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Νίκη Προαστείου 1-1 κ.α. (7-8 πέν)
Αναγέννηση-Κεραυνός Μιτόπολης 0-2

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: