Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Άρχισε λοιπόν το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας και μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς. Στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε όμορφο θέαμα και αρκετές συγκινίσεις. Μοναδικό ''παρατράγουδο'' ο αγώνας του Ζαβλανίου με την Ακράτα που έγιναν διάφορα. Ας δούμε παρακάτω τι είδαμε γενικά στην πρεμιέρα :

*** Σε όλα τα γήπεδα παρευρέθησαν μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ και ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά στις ομάδες. Μια κίνηση που άρεσε αρκετά και είναι στα θετικά της Ένωσης.
*** Στο παιχνίδι Ζαβλάνι-Ακράτα είχαμε διάφορα ''παρατράγουδα''. Το Ζαβλάνι διαμαρτύρεται για την διαιτησία του κ. Μακρυπόδη και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο πέναλντυ που κέρδισαν οι ''κόκκινοι'' στις καθυστερήσεις, ο Κούτουλας αστόχησε εσκεμένα, δείχνοντας την δυσφορία των ανθρώπων της ομάδας για την διαιτησία. Μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση με την οποία όπως αναφέρουν αποφασίζουν την παράδοση της σφραγίδας του σωματείου στην ΕΠΣΑ και την μη συμμετοχή της ομάδας στον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, προς ένδειξη διαμαρτυρίας.
*** Το παιχνίδι πάντως δεν στιγματίστηκε μόνο από τα παραπάνω αλλά και από το γεγονός ότι υπήρχε ανοικτό μόνο ένα αποδυτήριο με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Ζαβλανίου να αλλάξουν στον πάγκο της ομάδας !!
*** Στο Αχαιός-Αναγέννηση, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν 4 φορές, αλλά έχασαν 3-2 !! Και αυτό γιατί οι Λάβδας και Κανελλόπουλος σκόραραν στο τέρμα της ομάδας τους....Αυτό ήταν και το ντέρμπυ της αγωνιστικής με τον Αχαιό να παίρνει την νίκη.
*** Τα ''πολυβόλα'' από το Σκιαδά καλά κρατούν.....Δύο τέρματα ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος, δύο και ο Κουλογιάννης στην τεσσάρα της Θύελλας επί του Αίαντα.
*** Η επιστροφή του Νάσου Κληρόπουλου στην Α' Κατηγορία σημαδεύτηκε με το μηδέν στην άμυνα του Ωλενιακού. Ο έμπειρος πορτιέρο ήταν μαζί με τους Βασιλακόπουλο (Ακράτα) και Κολλαίτη (Αστραπή), οι μοναδικοί πορτιέρο που το κατάφεραν.
*** Ο Κωνσταντίνος Πλέγας του Απόλλων Εγλυκάδας, υιός του προπονητή της ομάδας, είχε την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι αντρικής ομάδας. Μόλις 15 χρονών, με εξαιρετικά προσόντα αλλά και πολύ σοβαρότητα για την ηλικία του, έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
*** Δαβουρλής Κ92 και Αίας Πατρών ''έκαναν το λάθος'' να προηγηθούν και το πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα από Νίκη Προαστείου και Θύελλα Σκιαδά αντίστοιχα.
*** Καμία κόκκινη κάρτα δεν είχε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θα συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές να είναι το ίδιο ''φρόνιμοι'' ?

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά


Δεν υπάρχουν σχόλια: