Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΑΠΟΛΛΩΝ 4-0 : Μαύρη πρεμιέρα για τον Απόλλωνα




1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
Λιμνοχώρι-Απόλλων Εγλυκάδας 4-0
(15' Χρυσανθόπουλος, 38' Αλεξανδρόπουλος, 61' Κυριακόπουλος, 90' Δημητρόπουλος)
Διαιτητής : Ν. Μακρυπόδης
Βοηθοί : Γ. Βασιλόπουλος, Γρ. Γιαραλής

Μόλις τρείς ημέρες μετά την βαριά ήττα από την Αστραπή στο κύπελλο, ο Απόλλων παρουσίασε δυστυχώς το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Αττικό Πάρκο.

Η ομάδα της Εγλυκάδας γνώρισε ακόμα μια βαριά ήττα με 4-0 από το Λιμνοχώρι, επαναλαμβάνοντας τα αγωνιστικά λάθη της Τετάρτης και το κακό πρόσωπο που μας είχε δείξει.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν σχετικά νωρίς μπροστά στο σκόρ, με τον Χρυσανθόπουλο να περνάει από τα δεξιά όποιον βρήκε μπροστά του και να πλασάρει εύκολα τον Αγοράκη γράφοντας το 1-0.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 38' και μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αλεξανδρόπουλος έπιασε εντελώς μόνος την κεφαλιά και στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του πορτιέρο της Εγλυκάδας, διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Έτσι έκλεισε και το ημίχρονο, με την επανάληψη να είναι σχεδόν ίδια με το α' μέρος. Στο 55' και μετά από λάθος μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Αλεξανδρόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αγοράκη που απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 61' όμως και μετά από λάθος συνενόηση του Φωτακόπουλου με τον Γελάσιο, ο Δημητρόπουλος πήρε την μπάλα και "σέρβιρε" έτοιμο γκόλ στον επερχόμενο Κυριακόπουλο, με τον τελευταίο να γράφει το 3-0.

Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν έκανε ουσιαστικά καμία κλασική ευκαιρία πλήν ένα σούτ του Δημήτρη Οικονόμου.

Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Δημητρόπουλος με όμορφο αριστερό σούτ μέσα από την περιοχή, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην δικαιότατη νίκη της ομάδας του και βάζοντας την με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων παρουσίασε για δεύτερο σερί παιχνίδι κάκιστη εικόνα και πλέον αυτό προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της ομάδας. Ταλέντο υπάρχει, ποιότητα υπάρχει, καλός προπονητής υπάρχει, δουλειά στις προπονήσεις γίνεται. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα που είναι σίγουρο ότι δεν το δικαιούται. Ήρθε η ώρα της περισυλλογής του καθενός στην ομάδα και η ώρα να αλλάξει η εικόνα στην ομάδα, κυρίως λόγω της κακής παρουσίας στο γήπεδο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο καθένας να σκεφτεί λιγάκι αν ο κάθε αντίπαλος του είναι καλύτερος από αυτόν. Να κάνει την δική του περισυλλογή, να δουλέψει μέσα στην εβδομάδα και να παρουσιαστεί αυτός που πρέπει το επόμενο Σάββατο μέσα στο γήπεδο. Αν συμβεί αυτό, θα είναι διαφορετική και η εικόνα της ομάδας που σίγουρα αυτή την στιγμή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ : Κωνσταντινόπουλος, Παρασκεύοπουλος, Παναγόπουλος (85' Ζερδεβάς), Γκιώνης, Μπεκίρης, Γερασιμόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Νιφόρας, Χρυσανθόπουλος (79' Πετρόπουλος), Δημητρόπουλος, Κυριακόπουλος (64' Π. Νιφόρας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γελάσιος, Ι. Βανάκας, Φωτακόπουλος (63' Σ. Βανάκας), Τσίτσαρης, Ανδριακόπουλος (58' Κουραχάνης), Παναγόπουλος, Οικονόμου, Χριστόπουλος (67' Κατεργάρης), Σουγλέρης, Β. Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: