Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σπουδαία φιλική νίκη μέσα στον Άγιο Βασίλειο


Σπουδαία εκτός έδρας φιλική νίκη με 0-3 επί του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Απόλλων Εγλυκάδας, στα πλαίσια του αγώνα αξιολόγησης διαιτητών Core.

Η ομάδα του Άρη Πλέγα ήταν πολύ καλά στημένη μέσα στο γήπεδο και έχοντας να αντιμετωπίσει μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τα κατάφερε μια χαρά στο σημερινό φιλικό.

Ο Απόλλων προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο, χάρις στα δύο πανέμορφα τέρματα του Βαγγέλη Νικολόπουλου, που δείχνει αναγεννημένος και σε πολύ καλή κατάσταση.

Στο β' μέρος σημείωσε ακόμα ένα γκόλ με πέναλντυ του Παναγόπουλου και σφράγισε ουσιαστικά την φιλική νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που είναι αξιόλογη και θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτάθλημα.

Για την ομάδα του Απόλλωνα ξεκίνησαν οι :
Αγοράκης, Ι. Βανάκας, Φωτακόπουλος, Τσίτσαρης, Διονυσακόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σουγλέρης, Οικονόμου, Χριστόπουλος, Κουραχάνης, Νικολόπουλος

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι : Ζερβογιάννης, Σ. Βανάκας, Γελάσιος, Καφεντζής, Γ. Βανάκας, Ραμόπουλος, Παναγόπουλος, Κατεργάρης



Δεν υπάρχουν σχόλια: