Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΧΑΙΟΣ 0-2 : Άξιζε καλύτερη αντιμετώπιση και τύχη στον αγώνα


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
Απόλλων Εγλυκάδας-Αχαιός Σαραβαλίου 0-2
(53' Βογιατζής, 83' Αλεξόπουλος)
Αποβολή 52' Β' Νικολόπουλος
Διαιτητής : Χ. Σπηλιωτόπουλος
Βοηθοί : Παπαδήμας, Θ. Σπανός

Την ήττα με 0-2 από τον Αχαιό Σαραβαλίου, γνώρισε σήμερα το απόγευμα για την 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Αττικό Πάρκο, η ομάδα του Απόλλων Εγλυκάδας. 

Ένα αποτέλεσμα που σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα δεν είναι δίκαιο και που κατά μεγάλο ποσοστό διαμορφώθηκε και από τις λάθος αποφάσεις του διαιτητή κ. Σπήλιωτόπουλου, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ποτέ μέσα από αυτήν την σελίδα δεν θα κατηγορήσουμε έναν διαιτητή, απλά είμαστε υποχρεωμένοι σεβόμενοι τους ποδοσφαιριστές μας και τους φίλους της ομάδας που μας διαβάζουν, να γράφουμε την αλήθεια όπως εμείς την βλέπουμε. Και η αλήθεια είναι ότι η διαιτησία του κ. Σπληλιωτόπουλου ήταν κακή. Πάμε όμως στο αγωνιστικό μέρος να δούμε τι έγινε.

Με την έναρξη του αγώνα, η ομάδα της Εγλυκάδας προσπάθησε να στηθεί έξυπνα και να κλείσει τους χώρους από την ομάδα του Αχαιού, γνωρίζοντας καλά πόσο επικίνδυνη και καλή ομάδα είναι. Σε αυτόν τον τομέα τα πήγε εξαιρετικά και πλήν της μεγάλης ευκαιρίας στο πλασέ του Αλεξόπουλου που απέκρουσε ο Αγοράκης στο 30' σε κόρνερ, η ομάδα του Σαραβαλίου δεν δημιούργησε καμία άλλη μεγάλη φάση. Αντίθετα οι Εγλυκαδιώτες είχαν δύο πολύ καλά σούτ του Δημήτρη Οικονόμου, το πρώτο εκ των οποίων πέρασε λίγο άουτ και το δεύτερο ανάγκασε τον Καράμπαλη σε μια εντυπωσιακή απέκρουση. 

Στο β' μέρος, η φάση που άναψε αρχικά το "φυτίλι" για τις διαμαρτυρίες έγινε στο 52', με τον Βαγγέλη Νικολόπουλο να ανατρέπει σύμφωνα με τον διαιτητή τον Αβράμη και ώς τελευταίος ποδοσφαιριστής να πέρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν υπάρχει παράβαση και περισσότερο ο Αβράμης περνει έξυπνα το φάουλ. 

Στην εκτέλεση του, ο Κασπίρης έστρωσε στον Ξυπολιά, ο τελευταίος σούταρε δυνατά, ο Αγοράκης απέκρουσε με υπερένταση στην γωνία του, με την μπάλα να στρώνεται στον αμαρκάριστο Βογιαντζή, ο οποίος σε κενή εστία άνοιξε το σκόρ για την ομάδα του Σαραβαλίου. Και εκεί ξεκινάνε οι νέες διαμαρτυρίες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Αχαιού ήταν από την αρχή σε θέση οφσάιντ, με τον επόπτη Παπαδήμα να είναι κατηγορηματικός και να κατακυρώνει το γκόλ. 

Ο Απόλλων αν και αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές, ανέβηκε και προσπάθησε για το καλύτερο. Μάλιστα ο Άρης Πλέγας έκανε πολλές εσωτερικές αλλαγές και πέρασε στην επιθετική του γραμμή τον Ραμόπουλο για να καταφέρει να πάρει κάτι από την επίθεση του. 

Στο 70' έγινε η φάση που πραγματικά ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, με την μπάλα να βρίσκει μέσα στην περιοχή στο χέρι του Αβράμη, τον Σπηλιωτόπουλο να είναι κοντά αλλά να λέει να συνεχιστεί ο αγώνας. Ένα πεντακάθαρο πέναλντυ που δεν είδε ποτέ ο διαιτητής και η φάση που πραγματικά αδίκησε τους γηπεδούχους. 

Το παιχνίδι συνεχίστηκε μέσα σε πολλά νεύρα από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, οι οποίοι τα είχαν με τις αποφάσεις των διαιτητών. Μάλιστα αποτέλεσμα ήταν να "κιτρινίζονται" συνεχώς από τον ρέφερι της αναμέτρησης. 

Στο 77' είχαμε σπουδαία ευκαιρία για τον Αχαιό, όταν σε κοντινό σούτ η μπάλα βρήκε επάνω στον Χριστόπουλο πριν καταλήξει στα δίχτυα. 

Οριστικό τέλος στην συνάντηση έβαλε ο Τάσος Αλεξόπουλος στο 83', όταν πήρε έτοιμο γκόλ από τον Αβράμη, διαμορφώνοντας το 2-0 και βάζοντας "ταφόπλακα" στα όνειρα των γηπεδούχων για ισοφάριση.

Η τελευταία καλή φάση έγινε στο 87', όταν το πολύ όμορφο σούτ του Κασπίρη, εξουδετέρωσε από το γάμα της εστίας του ο Αγοράκης, με το παιχνίδι κάπου εκεί να τελιώνει.

Ο Απόλλων προσπάθησε, πάλεψε, έπαιξε σαν ίσο προς ίσο τον Αχαιό που θεωρείται και είναι καλύτερη ομάδα, αλλά στο τέλος έφυγε και πάλι με το μηδέν από τις αποσκευές του. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ότι η νίκη του Αχαιού μόνο εύκολη δεν ήταν. 

Επόμενη προσπάθεια πλέον είναι στην Ακράτα και εκεί η ομάδα της Εγλυκάδας θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς για την νέα χρονιά, η οποία είναι σίγουρο ότι δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γελάσιος, Νικολόπουλος, Διονυσακόπουλος (78' Ι. Βανάκας), Τσίτσαρης, Ανδριακόπουλος (58' Κουραχάνης), Παναγόπουλος (58' Ραμόπουλος), Οικονόμου, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Φωτακόπουλος
ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ : Καράμπαλης, Α. Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Σταυρόπουλος, Βογιατζής, Ξυπολιάς, Κασπίρης, Λάζαρης, Αβράμης, Αλεξόπουλος, Βουτσινάς (85' Μαρίδης)


Δεν υπάρχουν σχόλια: