Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα με 5-1 στον Ριόλο



Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόλλων Εγλυκάδας, στο σημερινό φιλικό που έδωσε στον Ριόλο απέναντι στον Πανμοβριακό, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-1.

Οι Εγλυκαδιώτες δεν ήταν σε κανένα σημείο του αγώνα καλοί, έχοντας κακή κυκλοφορία, λανθασμένες πάσες και γενικά δείχνοντας πανικοβλημένοι σε όποια ενέργεια και αν επιχείρησαν. 

Παρά το γεγονός ότι στο 15' προηγήθηκαν με τέρμα του Χριστόπουλου, δεν έπεισαν και έδιναν την ευκαιρία στην πολύ καλή ομάδα των γηπεδούχων να δημιουργούν μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία τους. 

Σε μια από αυτές ήρθε και η ισοφάρισε με κεφαλιά του Μητρόπουλου και έτσι έληξε και το ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με 1-1. 

Το β´ μέρος ήταν κυριολεκτικά ένα βατερλό, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ακόμα 4 τέρματα (δύο του Μητρόπουλου, ένα με πέναλντυ του Μπενέτου και ένα αυτογκόλ), πετυχαίνοντας μετά από πολυ καλή εμφάνιση μεγάλη νίκη με 5-1.

Η εμφάνιση προβλημάτισε τους ανθρώπους της ομάδας αλλά έχουν πίστη στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών τους και ελπίζουν ότι αποτέλεσε απλά μια κακή παρένθεση.

Ο Αρης Πλέγας ξεκίνησε με τους : 
Αγοράκης, Ι. Βανάκας, Φωτακόπουλος, Γιαννόπουλος, Τσίτσαρης, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης, Σουγλέρης, Οικονόμου, Παναγόπουλος, Χριστόπουλος

Στο β´ μέρος αγωνίστηκαν και οι : 
Ζερβογιάννης, Νικολόπουλος, Διονυσακόπουλος, Καφεντζής, Σ. Βανάκας, Γ. Βανάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: