Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Πετεινοί-Αμπελόκηποι : Οι Πετεινοί είναι το φαβορί της αναμέτρησης, παρά το γεγονός ότι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά στα εντός έδρας παιχνίδια. Πέτυχαν σπουδαία νίκη την περασμένη αγωνιστική μέσα στην έδρα του Αιγέα/Άρη και με την έλευση του Μάκη Παρασκευόπουλου στον πάγκο τους, δείχνουν να ανακάμπτουν.
Λιμνοχώρι-Αναγέννηση Ψαθ. : ‘’Τρένο’’ το φετινό Λιμνοχώρι, δείχνει ασταμάτητο εντός και εκτός έδρας. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, που μετράει πάντως καλές εκτός έδρας εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.
Ολυμπιακός-Αιγέας/Άρης : Αγωνιστικό κατήφορο έχει πάρει στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι με τον Αιγέα/Άρη είναι μια καλή ευκαιρία να επανέρθει στις νίκες και μάλλον θα τα καταφέρει αφού οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται αδύναμοι εκτός έδρας. ‘’Παίζει’’ πάντως και μια περίπτωση ισοπαλίας.
Φαραικός-Άρης Πατρών : Ένα από τα ντέρμπυ της αγωνιστικής. Πολύ δυνατή έδρα ο Φαραικός, δύσκολα χάνει φέτος ο Άρης. Πολλές πιθανότητες ισοπαλίας δείχνει να έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Θύελλα Αιγίου-Ρωμανός : Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με τα ίδια αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας. Πολύ πεσμένη αγωνιστικά η Θύελλα στα τελευταία παιχνίδια. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι ο Ρωμανός έχει αρκετές πιθανότητες νίκης στο Αίγιο.
Δόξα Παραλίας-Απόλλων Εγλυκάδας : Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Απόλλων στα τελευταία παιχνίδια και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει και έυκολο απόγευμα καθώς η Δόξα είναι δυνατή μέσα στην έδρα της και δυσκολέυει τους αντιπάλους της.
Πανιώνιος/Αχιλλεάς-Λέων Αλισσού : Βρίσκει τον δρόμο του στους τελευταίους αγώνες  ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς και εύκολα θα πάρει και το συγκεκριμένο παιχνίδι που θα τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.
ΑΠΟ Αρόης-Άγιος Δημήτριος : Πολύ ισοπαλία δείχνει να έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι με τους ‘’Άγιους’’ να φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Δεν θα θεωρήσουμε έκπληξη να δούμε για μια ακόμη φορά τον Άγιο Δημήτριο να πετυχαίνει εκτός έδρας νίκη. Πάντως το παιχνίδι δείχνει περισσότερο προς την ισοπαλία.
Θύελλα Σκιαδά-Πείρος Ισώματος : Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει και τα περισσότερα βλέμματα. Αν και στα ντέρμπυ δεν χωράνε προγνωστικά, θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην Θύελλα γιατί δείχνει πολύ καλύτερη στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας πετύχει 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

*** (Με πράσινο είναι η σωστή μας πρόβλεψη και με κόκκινο η λανθασμένη, μετά και το κάθε παιχνίδι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: