Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ....


Πέρασε λοιπόν και η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Η μάχη φουντώνει πραγματικά σε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τρομερό ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά. Ας δούμε πιο κάτω μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που έχουν συμβεί εώς και την αγωνιστική που πέρασε :

** Το καλύτερο goal average (διαφορά τερμάτων επίθεσης-άμυνας) έχει στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Εγλυκάδας με +19. Τον ακολουθεί η Θύελλα Σκιαδά με +17.
** Την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα την έχει η Θύελλα Σκιαδά με 34 τέρματα, και την 2η καλύτερη ο Απόλλων Εγλυκάδας με 33 τέρματα. Καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχει ο Πείρος Ισώματος που έχει δεχθεί μόλις 10 τέρματα.
** Το Λιμνοχώρι στραβοπάτησε μετά από 8 συνεχόμενες νίκες. Παραμένει πάντως αήττητο εδώ και 12 αγωνιστικές, κρατώντας σταθερά την 1η θέση.
** Νίκη για την Θύελλα Αιγίου μετά από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα.
** ‘’Δύο νίκες, δύο ήττες’’ το πάει εδώ και 8 αγωνιστικές ο Φαραικός. Από την 6η αγωνιστική και έπειτα, κερδίζει δύο συνεχόμενα παιχνίδια και στην συνέχεια χάνει τα δύο επόμενα.
** 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια για τον Πανιώνιο/Αχιλλεά, ο οποίος ανέκαμψε και επιστρέφει σιγά σιγά στο πρωτάθλημα.
** Τρία χατ-τρίκ έχουμε εώς τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Λαμπρόπουλος (Θύελλα Σκιαδά) πέτυχε το 1ο στον αγώνα με τον Απόλλων Εγλυκάδας στις 25/09, ο Γκοτσόπουλος (Αιγέας/Άρης) το 2ο στον αγώνα με τον Άρη στις 17/11 και το 3ο το πέτυχε την Κυριακή ο Αρβανίτης (Θύελλα Αιγίου) στο παιχνίδι με τον Ρωμανό.
** Ομάδα διαφορετικών αποτελεσμάτων οι Αμπελόκηποι που από την 8η αγωνιστική και έπειτα φέρνουν και τα 3 αποτελέσματα με την σειρά (νίκη-ισοπαλία-ήττα).
** Η Δόξα Παραλίας και ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς εξακολουθούν να είναι η μοναδικές ομάδες που δεν έχουν ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: