Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ...

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πετεινοί-ΑΠΟ Αρόης :
Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι Πετεινοί, έχοντας 22 βαθμούς (16-15 τέρματα). Στην έδρα τους δεν τα πάνε ιδιαίτερα καλά, έχοντας ρεκόρ  (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες) και  (6-7 τέρματα) έχοντας ως γηπεδούχοι συνολικά 7 βαθμούς . Αντίθετα τα πάνε πολύ καλύτερα εκτός έδρας, έχοντας ρεκόρ (5  νίκες, 0 ισοπαλίες, 2 ήττες) και (10-8) τέρματα και έχουν μαζέψει συνολικά 15 βαθμούς. Προέρχονται από 2 συνεχόμενες νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια τους. Αγαπημένο σκόρ της ομάδας το 2-1 (5 φορές). Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Κώστας Κλεισούρας με 5 τέρματα.
Στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ΑΠΟ Αρόης, έχοντας 12 βαθμούς (17-28 τέρματα). Εκτός έδρας  έχει ρεκόρ  (1 νίκες, 2 ισοπαλία,  3 ήττες) και  (4-14 τέρματα) και έχει μαζέψει συνολικά 5 βαθμούς . Προέρχεται από ήττα στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον Άγιο Δημήτριο και μετράει στα τελευταία  5 παιχνίδια (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες). Αγαπημένο σκόρ της ομάδας είναι το 2-1 (2 φορές), Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Σπύρος Δεπούντης με 8 τέρματα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Οι Πετεινοί είναι το φαβορί της αναμέτρησης, παρά την κακή συγκομιδή που έχουν στην έδρα τους. Πιστεύουμε ότι θα φύγουν  νικητές από το γήπεδο.
Άγιος Δημήτριος-Θύελλα Σκιαδά :
Στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι ‘’Άγιοι’’, έχοντας 14 βαθμούς (13-21 τέρματα). Στην έδρα τους έχουν μαζέψει 7 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ  (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες) και  (5-10 τέρματα). Προέρχονται από εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΠΟ Αρόης. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Χαριτωνίδης με 3 τέρματα.
Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Θύελλα Σκιαδά, έχοντας 28 βαθμούς (34-17 τέρματα). Εκτός έδρας  είναι αήττητη και έχει ρεκόρ  (4 νίκες, 2 ισοπαλία,  0 ήττες) και  (17-9 τέρματα) με συνολική εκτός έδρας συγκομιδή 14 βαθμών . Προέρχεται από ισοπαλία στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον Πείρο και μετράει στα τελευταία  6 παιχνίδια (5 νίκες, 1 ισοπαλία και 0 ήττες). Αγαπημένο σκόρ της ομάδας είναι το 2-0 (2 φορές), Πρώτος σκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας είναι ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος  με 11 τέρματα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Η Θύελλα Σκιαδά είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύουμε ότι θα είναι η νικήτρια του παιχνιδιού. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι ‘’αυτοκτονία’’ για τους στόχους που έχει βάλει στο πρωτάθλημα.

Αμπελόκηποι-Ολυμπιακός Πατρών :
Στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι Αμπελόκηποι, έχοντας 11 βαθμούς (13-20 τέρματα). Στην έδρα τους έχουν μαζέψει 6 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ  (1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες) και  (9-12 τέρματα). Προέρχονται από εκτός έδρας ήττα από τους Πετεινούς. Πρώτοι σκόρερ της ομάδας είναι οι Α.Λαγκαδινός, Μπαλασκέρης και Ρηγόπουλος (από 3 τέρματα)
Στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, έχοντας 22 βαθμούς (16-15 τέρματα). Εκτός έδρας  έχει ρεκόρ  (3 νίκες, 0 ισοπαλίες,  4 ήττες) και  (8-10 τέρματα) με συνολική εκτός έδρας συγκομιδή 9 βαθμών . Προέρχεται από νίκη στις καθυστερήσεις στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον Αιγέα/Άρη, αλλά έχει απογοητευτική πορεία  στα τελευταία 6 παιχνίδια σε σχέση με το καταπληκτικό ξεκίνημα που έκανε στο πρωτάθλημα (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες). Αγαπημένο σκόρ της ομάδας είναι το 2-1 (5 φορές), Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Τσιχλιάς  με 5 τέρματα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Πιστεύουμε στην νίκη των Αμπελοκήπων, και ίσως στην ισοπαλία, διότι η ομάδα των Συχαινών βάσει ρόστερ που διαθέτει δεν δικαιολογεί την βαθμολογική της θέση. Έχει κοντράρει και έχει πάρει βαθμούς από τους ‘’μεγάλους’’ και είναι ικανή και έμπειρη ομάδα να ξανακάνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό.

Πείρος Ισώματος-Λιμνοχώρι :
Πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το ντέρμπυ της αγωνιστικής. Ο Πείρος βρίσκεται στην 5η θέση με 24 βαθμούς (19-10 τέρματα). Εξαιρετικός στην έδρα του, έχει το απόλυτο με 6 νίκες και την καλύτερη φυσικά εντός έδρας επίδοση στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα δεχτεί στο Ίσωμα μόλις 2 τέρματα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Θύελλα Σκιαδά και μετράει στα 5 τελευταία παιχνίδια (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Ν. Δελδήμος με 5 τέρματα.
‘’Τρένο’’ το φετινό Λιμνοχώρι, φρέναρε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του από την Αναγέννηση, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Είναι στην 1η θέση με 30 βαθμούς (26-13 τέρματα) και έχει εξαιρετικές επιδόσεις εκτός έδρας (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα, μαζεύοντας 13 βαθμούς. Είχε πρίν την ισοπαλία της προγούμενης αγωνιστικής 8 συνεχόμενες νίκες  και είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένο. Πρώτος σκόρερ ο ‘’συνήθης ύποπτος’’ Χρήστος Δελδήμος με 10 τέρματα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Παιχνίδι που προγνωστικά δεν χωράνε. Θα πάμε με την δυνατή έδρα του Πείρου αλλά και με την μεγάλη πιθανότητα της  ισοπαλίας.

Αιγιέας/Άρης-Φαραϊκός :
Στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Αιγέας/Άρης, έχοντας 12 βαθμούς (16-19 τέρματα). Στην έδρα του έχει ρεκόρ  (3 νίκες, 0 ισοπαλίες, 3 ήττες) και  (11-7 τέρματα) έχοντας μαζέψει ως γηπεδούχος συνολικά 9 βαθμούς . Προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με την τελευταία να δέχεται το τέρμα στις καθυστερήσεις.  Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Γκοτσόπουλος με 8 τέρματα.
Στην  6η θέση βρίσκεται ο Φαραικός, έχοντας συγκεντρώσει 22 βαθμούς (15-13 τέρματα). Προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Ως φιλοξενούμενος έχει μαζέψει 7 βαθμούς με ρεκόρ (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες) και (4-7 τέρματα). Πρώτος σκόρερ ο Μούτσα με 7 τέρματα, ενώ αγαπημένο σκόρ της ομάδας είναι το 2-1 (3 φορές).
ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Από τις ομάδες που μας αρέσουν ο Αιγέας/Άρης, πιστεύουμε ότι δεν θα χάσει από τον σαφώς ανώτερο βαθμολογικά  Φαραικό. Θα πάμε με την ισοπαλία.

Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Θύελλα Αιγίου :
Στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Αναγέννηση, έχοντας 16 βαθμούς (20-13 τέρματα). Στην έδρα της δεν τα πάει και πολύ καλά και έχει ρεκόρ  (1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες) και  (7-4 τέρματα) έχοντας μαζέψει ως γηπεδούχος συνολικά 6 βαθμούς . Προέρχεται από την ισοπαλία στο πρωτοπόρο Λιμνοχώρι, αλλά παρουσιάζει αστάθεια στα αποτελέσματα της. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι οι Καραμπούλας και Μπούρδος (από  3 τέρματα). Αγαπημένο της σκόρ το 0-0 (3 φορές)
Στην  10η θέση βρίσκεται η Θύελλα, έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς  (20-17 τέρματα). Προέρχεται από ευρεία νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ρωμανού, αλλά είναι γενικότερα σε μεγάλη ‘’καθίζηση’’ στο πρωτάθλημα. Ως φιλοξενούμενος έχει μαζέψει 5 βαθμούς με ρεκόρ (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες) και (6-9 τέρματα). Πρώτος σκόρερ ο Αρβανίτης με 5 τέρματα, ενώ αγαπημένο σκόρ της ομάδας είναι το 1-2 (4 φορές).
ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Με ανεβασμένη ψυχολογία από τον βαθμό που απέσπασε στο Λιμνοχώρι, πιστεύουμε ότι η Αναγέννηση θα κερδίσει και την Θύελλα.

Άρης Πατρών-Δόξα Παραλίας :
Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Άρης, έχοντας 26 βαθμούς (22-14 τέρματα). Στην έδρα του είναι αήττητος αλλά με αρκετές ισοπαλίες και έχει ρεκόρ  (3 νίκες, 4 ισοπαλίες, 0 ήττες) και  (12-6 τέρματα) έχοντας μαζέψει ως γηπεδούχος συνολικά 13 βαθμούς . Προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στο Φαραί, και παρουσιάζει εξαιρετικό φορμάρισμα με 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Μούγκουλης με 5 τέρματα.
Στην  16η θέση βρίσκεται η Δόξα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 9 βαθμούς  (22-31 τέρματα). Έχει 6 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια που έδωσε και ως φιλοξενούμενη έχει πετύχει μόλις 1 νίκη στο πρωτάθλημα. Επιθετικά είναι καλή ομάδα, αλλά πληρώνει την κακή της άμυνα. Πρώτος σκόρερ ο Μαντούκας με 6 τέρματα, ενώ αγαπημένο σκόρ της ομάδας είναι το 1-2 (3 φορές).
ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Ο Άρης θα έχει πιθανόν ένα εύκολο απόγευμα  απέναντι στην Δόξα και θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ήδη πολύ καλή θέση του.

Ρωμανός-Πανιώνιος/Αχιλλέας :
Στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Ρωμανός, έχοντας 9 βαθμούς (13-26 τέρματα). Στην έδρα του έχει ρεκόρ  (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες) και  (8-10 τέρματα) έχοντας μαζέψει ως γηπεδούχος συνολικά 7 βαθμούς . Προέρχεται από συντριβή με 6-0 στο Αίγιο από την Θύελλα και μετράει 4 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Βοσνάκης με 4 τέρματα. Αγαπημένο του σκόρ είναι το 0-0 (3 φορές).
Στην  11η θέση βρέθηκε ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς, έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς  (19-25 τέρματα). Έχει 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια που έδωσε και βρίσκεται σε συνεχή άνοδο. Ως φιλοξενούμενος μετράει 2 νίκες και 4 ήττες με (9-12 τέρματα). Πρώτος σκόρερ ο Κολλάρος με 6 τέρματα, ενώ αγαπημένο σκόρ της ομάδας είναι το 1-2 (4 φορές).
ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Μειονέκτημα για τον Ρωμανό το γεγονός ότι δεν παίζει στην ‘’φυσική’’ του έδρα, λόγω τιμωρίας. Φορμαρισμένος ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες νίκης και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει.

Λέων Αλισσού-Απόλλων Εγλυκάδας :
Στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Λέων, έχοντας 8 βαθμούς (13-36 τέρματα). Στην έδρα του είναι έχει ρεκόρ  (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 4 ήττες) και  (4-12 τέρματα) έχοντας μαζέψει ως γηπεδούχος συνολικά 4 βαθμούς . Προέρχεται από ήττα στο Προάστιο από τον Πανιώνιο/Αχιλλεά, σε ένα παιχνίδι που ήταν δικό του εώς το 89’. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Σολωμός με 5 τέρματα.
Στην  2η θέση βρέθηκε Απόλλων Εγλυκάδας, έχοντας συγκεντρώσει 29 βαθμούς  (33-14 τέρματα). Έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 6 παιχνίδια που έδωσε και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ως φιλοξενούμενος μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες με (10-10 τέρματα). Πρώτος σκόρερ είναι ο Χριστόπουλος με 10 τέρματα, ενώ αγαπημένο σκόρ της ομάδας είναι το 4-1 (3 φορές).
ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Την νίκη αναζητά ο Απόλλων στον Αλισσό και περιμένει τυχόν στραβοπάτημα του Λιμνοχωρίου για να βρεθεί στην κορυφή. Η αγωνιστική του εικόνα δείχνει ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Λέων και θα πάρει την νίκη. Μένει όμως να το δείξει στο γήπεδο.

** Με πράσινο χρώμα οι σωστές προβλέψεις μας και με κόκκινο οι λανθασμένες (7/9 ΣΩΣΤΈΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: