Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο ''ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ'' ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Το έχουμε ξαναπεί μέσα από αυτήν την σελίδα, είχαμε και πέρσι την ευκαιρία, αγωνιζόμενοι στον όμιλο της Αιγιαλείας και στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, να το διαπιστώσουμε. Η Θύελλα Αιγίου είναι μια ομάδα ''κόσμημα'' για το ποδόσφαιρο της Αχαίας. Έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα, με δικά της παιδιά, τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες του Κυριάκου Αθανασίου.
Παράδειγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα του Αιγίου είναι και η συμμετοχή του Αποστόλη Βαζούκη, στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του κόντρα στον δικό μας Απόλλωνα, Ένα παιδί μόλις 14 ετών (γεννημένος στις 10 Μαρτίου 1996), που πήρε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα πρίν έναν μήνα.
Βέβαια δεν είναι μόνο ο Αποστόλης ένα από τα παιδιά ''μέλλον'' της Θύελλας και του ποδοσφαίρου μας. Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι παίκτες στην Θύελλα όπως ο Αντρέας Φουσέκης (μέσος) αλλά και ο Γ. Φουσέκης (τερματοφύλακας). Εξαιρετική χρονιά ακόμα πραγματοποιούν οι Αντώνης και Γιάννης Παξιμάδης.
Είπαμε, ομάδα ''κόσμημα'' για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από την οργάνωση που διαθέτει, μέχρι την φιλοξενία που προσφέρει στις ομάδες. Φαντάζομαι ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας θα το διαπίστωσαν και θα είχαν μόνο καλά λόγια να πούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: