Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΟΙ ''ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ'' ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ



Αναφερθήκαμε σε προηγούμενο άρθρο στα ''κανόνια'' της κατηγορίας. Θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε και σε ποδοσφαιριστές της αμυντικής γραμμής και συγκεκριμένα σε τερματοφύλακες. Μια θέση που είναι πολύ βασική για μία ομάδα και που έχει μεγάλη ευθύνη γιατί κάθε λάθος στοιχίζει.
Ο Κώστας Χρανιώτης και ο Λεωνίδας Κατσουράνης ήταν δύο από τους τερματοφύλακες που έκλεψαν την παράσταση στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην Α κατηγορία, ο μεν δεύτερος στην γρήγορη σωτηρία. Πρόκειται για δύο από τους έμπειρους τερματοφύλακες της Α1 κατηγορίας.
Ο Κώστας Χρανιώτης, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Ζαβλανίου, των Πετεινών και της Νίκης Προαστίου, κατάφερε φέτος να κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα, έχοντας εώς τώρα δεχτεί 33 γκόλ και οδηγώντας όπως είπαμε την ομάδα της Ανθούπολης στην ''μεγάλη'' κατηγορία.
Ο Λεωνίδας Κατσουράνης, ο οποίος έχει περάσει από τον Εθνικό Πατρών και τον Ωλενιακό, πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του Ολυμπιακού, οδηγώντας την ομάδα του στην παραμονή. Έχει και αυτός δεχτεί εώς τώρα 33 γκόλ.
Τέλος, δεν θα πρέπει να αδικήσουμε και τους δύο τερματοφύλακες του ΑΟ Πάτραι, το οποίο διαθέτει και την καλύτερη άμυνα εώς τώρα στο πρωτάθλημα με παθητικό 27 τερμάτων. Μιλάμε για τον Μπλάνα και τον Βούλγαρη, οι οποίοι μοιράστηκαν τα παιχνίδια της ομάδας τους και είχαν σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: