Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ''ΜΙΚΡΟΥ'' ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΤΟ ΤΟΥ SPORT FM PATRAS


Συνέντευξη στον sport fm patras και συγκεκριμένα στον Νίκο Παπαστεφανάτο, έδωσε ο ''μικρός'' της ομάδας Αντώνης Νικολόπουλος. Ο Αντώνης είναι γεννημένος στις 27 Απριλίου του 1993 και αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά και ως επιθετικός. Με την φανέλα του Απόλλων Εγλυκάδας έχει αγωνιστεί 20 φορές.
Πες μου για τον Απόλλωνα. Ποιος ήταν ο στόχος εξαρχής;
 - Στόχος εξαρχής ήταν η άνοδος καθώς η ομάδα διαθέτει εμπείρους ποδοσφαιριστές. Στην συνέχεια υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί και κατεβαίναμε ενδεκάδα στα παιχνίδια, αυτός ήταν ο λόγος που μείναμε πίσω. Όταν μια ομάδα παίζει χωρίς πέντε βασικούς είναι στα μείον της. Βγάλτε από τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο πέντε βασικούς και θα βλέπατε που θα βρίσκονταν.
Αν είχατε τους παίκτες που έλειπαν θεωρείς, ότι ενδεχομένως θα ήσασταν και πρώτοι;
 - Εννοείτε, η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες έτοιμους να δώσουν τα πάντα, όταν η ομάδα ήταν πλήρης ήταν στην πρώτη - δεύτερη θέση.
Από το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα σου είσαι ευχαριστημένος;
 - Στην αρχή παίζαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και παίρναμε νίκες στη συνέχεια οι ελλείψεις μείωσαν κατά κάποιο τρόπο την δυναμικότητα της ομάδας με αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο που παίζαμε να μην είναι τόσο καλό. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε αγωνιστική άνοδο, αλλά η μπάλα μας αδίκησε δεν μας έκανε τα χατίρια.
Δικαίως είναι στις πρώτες θέσεις το Πάτραι και o Ωλενιακός;
 - Πιστεύω πως αξίζουν να είναι και έχουν πολύ καλούς παίκτες βάθος στο ρόστερ, υψηλό μπάτζετ. Αν ήμασταν εμείς σε καλύτερη κατάσταση την μία από τις τρεις θέσεις θα την είχαμε πάρει σίγουρα εμείς.
Ποιον βλέπεις πρωταθλητή;
 - Πιστεύω πως ο Ωλενιακός διότι διαθέτει πολύ μεγάλο μπάτζετ και παίκτες που έχουν παίξει σε επαγγελματικές κατηγορίες και είναι πολύ έμπειροι.
Πιστεύεις ότι η διαιτησία έχει ευνοήσει κάποιες ομάδες;
 - Λίγο πολύ όλες οι ομάδες έχουν ευνοηθεί και έχουν αδικηθεί εξίσου. Υπήρξαν παιχνίδια όπου ο διαιτητής ήταν καλός αλλά και φορές όπου με τις αποφάσεις του στέρησε βαθμούς στην ομάδα.
Τι στόχους έχεις για το ποδόσφαιρο;
 - Είμαι παιδί της Εγλυκάδας και αγαπώ το ποδόσφαιρο.. θα ήθελα να παίξω σε μεγαλύτερη κατηγορία από την Α1 και ελπίζω να το πετύχω με την ομάδα του Απόλλωνα. Μια κατηγορία ανώτερη είναι σίγουρα ένα κίνητρο για εμένα και θα προσπαθήσω να το πετύχω.
Όσον αφορά την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας;
- Ο Λάμπης Κανταρτζόπουλος είναι ένας πολύ καλός προπονητής και αρχίζει σιγά σιγά να δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά της ομάδας. Ενδιάμεσα υπήρξε και ο Λεωνίδας Κολλυρόπουλος ένας πραγματικός κύριος που θα ήθελα να συνεργαστώ εκ νέου στο μέλλον. Όσο για την διοίκηση είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζει σε κάθε αγώνα και αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: