Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ''ΚΑΝΟΝΙ'' ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Μεγάλη μάχη γίνεται στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας για την ανάδειξη του 1ου σκόρερ. Τρείς παίκτες διεκδικούν την 1η θέση.
Ο Θανάσης Παπουτσής του Πάτραι, περσινός πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με την Δόξα Παραλίας, θέλει και φέτος τον τίτλο και μέχρι στιγμής δείχνει ικανός να κρατήσει τα σκήπτρα αφού προηγείται με 35 γκόλ. Μάλιστα η επιστροφή του στις τελευταίες αγωνιστικές ήταν εντυπωσιακή, καθώς άρχισε να ''πυροβολεί'' ανελέητα, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα (πέτυχε 4 γκόλ), ξεπερνώντας τον Κώστα Κλεισούρα.
Ο Κώστας Κλεισούρας, βρίσκεται μετά απο πολλές αγωνιστικές στην 2η θέση, έχοντας πετύχει 34 γκόλ. Ο επιθετικός των Πετεινών έμεινε ''άσφαιρος'' στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Πάτραι, και έδωσε την ευκαιρία στον Παπουτσή να τον περάσει στην κατάταξη.
Τρίτο μεγάλο ''κανόνι'' της κατηγορίας, ο Σπύρος Λαμπρόπουλος με 32 γκόλ. Σύμφωνα με την δική μας γνώνη, είναι ίσως ο επιθετικός με τα πιο όμορφα τέρματα και από τους τρείς. Ένας επιθετικός με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ο οποίος με την σειρά του θέλει την 1η θέση και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται 3 γκόλ πίσω, είναι ικανός να τα καταφέρει.
Ανεξάρτητα το ποιος θα τερματίσει στην 1η θέση, μιλάμε για τρείς εξαιρετικούς επιθετικούς που είναι ''πολυτέλεια'' για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Και οι τρείς είναι νικητές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: