Σάββατο 17 Απριλίου 2010

30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΛΕΝΙΑΚΟ ΜΕ 1-3


Γήπεδο Πετεινών, Σάββατο 17/04/10, Ώρα 17.30, Διαιτητής : Αλεξανδρόπουλος
Απόλλων Εγλυκάδας-Ωλενιακός 1-3
(23' Παναγόπουλος/20' Λιβαθηνόπουλος, 70' 94' Λαμπρόπουλος)

Άξιζε κάτι καλύτερο ο Απόλλων, στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ωλενιακό. Το τελικό σκόρ αδικεί τους γηπεδούχους που ήταν εξαιρετικοί έως το 65' λεπτό και δημιούργησαν πολλές και καλές ευκαιρίες στον αγώνα. Όμως και πάλι γνώρισαν την ήττα από τον Ωλενιακό, που στα τελευταία 35 λεπτά, άν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λιβαθηνόπουλου, έδειξε χαρακτήρα και αντίδραση μεγάλης ομάδας, κερδίζοντας τον αγώνα και πιστοποιώντας ότι δίκαια βρίσκεται σε αυτήν την βαθμολογική θέση, μία ανάσα από την ''μεγάλη κατηγορία''. Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε στον σημερινό αγώνα:
Ο Ωλενιακός ήταν αυτός που ξεκίνησε χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Συγκεκριμένα στο 3' λεπτό, ο Αγοράκης συννενοείται λανθασμένα με τον Σ. Κυριτόπουλο, ο Λαμπρόπουλος εκμεταλλέυεται και κλέβει την μπάλα, βγάζει την σέντρα από πλάγια αλλά ο Δ. Ανδρουτσόπουλος με κεφαλιά στέλνει ελάχιστα την μπάλα άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 5' λεπτό, όταν από σέντρα του Λαμπρόπουλου και πάλι, ο Νικολόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει, στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Τυχερός και σε αυτήν την φάση ο Απόλλων, γλιτώνει το γκόλ. Εώς εκεί ήταν οι μεγάλες φάσεις στο παιχνίδι για την ομάδα του Μαζαρακίου. Ο Απόλλων άρχισε να ανεβαίνει και να δημιουργεί καλές στιγμές στο παιχνίδι. Και πάλι όμως σε μία αντεπίθεση, δέχτηκε το γκόλ στο 20', όταν ο Λιβαθηνόπουλος έπιασε εξαιρετικό δεξί σούτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Αγοράκη και γράφοντας το 0-1.
Η απάντηση του Απόλλωνα ήταν άμεση με τον Παναγόπουλο να ισοφαρίζει στο 23', όταν πήρε εξαιρετική μπαλιά από τον Χριστόπουλο και δεν αστόχησε στο τέτ α τετ με τον Καράμπαλη. Ο Απόλλωνας δεν σταμάτησε εκεί και πίεσε αρκετά και για ένα ακόμα γκόλ. Στο 37' λεπτό, ο Χριστόπουλος χάνει πολύ καλή ευκαιρία όταν το δεξί σούτ που επιχείρησε από πλάγια θέση πέρασε λίγο άουτ. Την μεγαλύτερη όμως ευκαιρία στο πρώτο μέρος την έχασε ο Σουγλέρης, όταν σε αντεπίθεση από τα αριστερά, τρίπλαρε έξοχα τον Λιβαθηνόπουλο, αλλά το φαλτσαριστό σούτ που έπιασε, έδιωξε υπέροχα σε κόρνερ ο Καράμπαλης. Κάπως έτσι τελείωσε το ημίχρονο, με τις ομάδες να είναι ισόπαλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας ξεκίνησε εντυπωσιακά, πιέζοντας αρκετά τον Ωλενιακό και δημιουργώντας καλές στιγμές. Στο 48' λεπτό, ο Νίκος Κυριτόπουλος χάνει μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή όταν από πολύ καλή θέση σουτάρει άουτ, Στο 51', ο ίδιος παίκτης σε κόρνερ που επιχειρεί σημαδέυει το οριζόντιο δοκάρι του Καράμπαλη. Στο 55', έχουμε το άσχημο περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή του Ωλενιακόυ Δ. Ανδρουτσόπουλο. Συγκεκριμένα, και ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε αντικατασταθεί από τον Γ. Γραββάνη, στο δρόμο για τα αποδυτήρια λιποθύμησε, χάνοντας τις αισθήσεις του. Η κινητοποίηση της γιατρού που βρισκόταν στο γήπεδο και των παραγόντων και των δύο ομάδων ήταν άμεση (φώτο), προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και καλώντας ασθενοφόρο στο γήπεδο. Το παιχνίδι διακόπηκε για 15 λεπτά περίπου, μέχρι ο ποδοσφαιριστής του Ωλενιακού να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Το παιχνίδι ξαναρχίζει, και έπειτα από δύο λεπτά έχουμε την αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Λιβαθηνόπουλου, όταν στην προσπάθεια του να ανακόψει τον Σουγλέρη, τον έριξε στο έδαφος, γεγονός που του κόστισε την αποβολή. Στην εκτέλεση του φάουλ, ο Χριστόπουλος χάνει τεράστια ευκαιρία για το 2-1, όταν η κεφαλιά που πιάνει, '''εξυσε'' στην κυριολεξία το δοκάρι του Καράμπαλη.
Από εκεί και έπειτα ο Ωλενιακός άρχισε να ανεβάζει στροφές, άν και με παίκτη λιγότερο. Με την είσοδο του Φ. Ανδρουτσόπουλου από αριστερά έγινε αρκετά απειλητικός, χωρίς βέβαια να δημιουργεί την μεγάλη φάση στον αγώνα. Στο 67' λεπτό, ο Βαγιώτης πιάνει καλό σούτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα φέυγει ψηλά άουτ.
Και σε μία ανύποπτη φάση στο 72' που δεν μύριζε γκόλ, ο Σ. Λαμπρόπουλος έδειξε γιατί είναι στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας. Βρισκόμενος ανάμεσα σε τρείς αμυντικούς των γηπεδούχων, καταφέρνει να πιάσει ένα πονηρό σούτ που καταλήγει στην γωνία του Αγοράκη, γράφοντας το 1-2. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από εκεί και έπειτα να ''παρατάνε'' απογοητευμένοι το παιχνίδι. Κακώς βέβαια γιατί σύμφωνα με την αγωνιστική τους συμπεριφορά, μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, μιάς και ο Ωλενιακός αγωνιζόταν και με παίκτη λιγότερο. Ο Ωλενιακός πάταγε καλύτερα στο γήπεδο και έδειχνε ότι θα φύγει νικητής.
Στο 88' λεπτό, υπάρχει μία αμφισβητούμενη φάση για τους γηπεδούχους, όταν ο Χριστόπουλος σπρώχνεται στην πλάγια γραμμή της μεγάλης περιοχής από τον Κοντάρη, με τον κ. Αλεξανδρόπουλο να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς πάντως, η διαιτησία του κ. Αλεξανδρόπουλου ήταν αρκετά καλή και δεν μένουμε σε μία φάση. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 94', ήρθε και πάλι ο Λαμπρόπουλος να κάνει το 1-3, και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
Ο Απόλλων προσπάθησε, ήταν ψυχωμένος και ήθελε την νίκη για λόγους γοήτρου, αφού και στο πρώτο παιχνίδι είχε δεχτεί μία βαριά ήττα. Προσπάθησε και άξιζε καλύτερης τύχης. Δυστυχώς όμως, αυτή τον έχει εγκαταλείψει....
Ο Ωλενιακός είναι πολύ καλή ομάδα, έδειξε χαρακτήρα εκεί που έπρεπε αγωνιζόμενος και με παίκτη λιγότερο, και δίκαια την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία. 
Στο τέλος του αγώνα είχαμε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Κώστα Αγοράκη και του Ανδρέα Λιβαθηνόπουλου, όταν ο τελευταίος πανυγήρισε το τρίτο γκόλ πίσω από την εστία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων κουνόντας τα κάγκελα, γεγονός που τον εξόργισε έντονα ζητώντας του τον λόγο. Όπως και να το κάνουμε, είναι προκλητικό να έρχεσαι στην έδρα του άλλου και να πανηγυρίζεις με αυτόν τον τρόπο....Ακούστηκαν μερικές ''ψιλές'' και από τους δύο, και ώς εκεί αφού υπήρχαν και οι ψυχραιμότεροι.
Ευχόμαστε ολόθερμα περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Ωλενιακού Δ. Ανδρουτσόπουλο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Νικολόπουλος (46' Κ. Αβραμόπουλος), Γ. Αβραμόπουλος (73' Μανίκας), Σ. Κυριτόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Φωτάκιας, Ν. Κυριτόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Παναγόπουλος
ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ : Καράμπαλης, Λιβαθηνόπουλος, Κοντάρης, Στούπας, Καναβόγιαννης, Κοντζαγιάννης (80' Χούσα), Βαγιώτης (89' Δημόπουλος), Ντεμάι, Λαμπρόπουλος, Δ. Ανδρουτσόπουλος (54' Φ. Ανδρουτσόπουλος), Χριστόπουλος


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, οι Πετεινοί πέτυχαν μεγάλο διπλό μέσα στα Προσφυγικά επί του Ολυμπιακού, ενώ οι ''εντυπωσιακοί '' Αμπελόκηποι του 2ου γύρου, πέτυχαν νίκη παραμονής μέσα στον Ψαθόπυργο, με την Αναγέννηση πλέον να είναι σε δυσμενή θέση. Ισόπαλοι ήρθαν Θύελλα Αιγίου και Αίας Πατρών, σε ένα αποτέλεσμα που δίνει και πάλι το κίνητρο για μπαράζ στους διώκτες του. Αναλυτικά είχαμε :

Γήπεδο Ψαθοπυργου, Σάββατο 17/04/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Τζουανόπουλος
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Αμπελόκηποι 0-1
(78' Ρουντζαμάνης)
Αποβολές : 62' Μητρούλιας, 91' Μανιάτης
(Ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής)

Το πιο αποφασιστικό εώς τώρα βήμα για την σωτηρία τους έκαναν οι Αμπελόκηποι, που επιβλήθηκαν 1-0 της Αναγέννησης Ψαθοπύργου, η οποία έμπλεξε σε μεγάλους μπελάδες, όσο αφορά την δική της παραμονή. Ήταν η 4η σερί νίκη για την ομάδα του Νίκου Σταθόπουλου, δίνωντας συνέχεια στην εκπληκτική πορεία ανάκαμψης του β' γύρου. Παράλληλα, απομακρύνθηκε κατά 7 βαθμούς από την Αναγέννηση, η οποία δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι-άουτ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο πλήρωσαν ακριβά (για μία ακόμα φορά φέτος), την δυστοχία τους, Στο α' μέρος δημιούργησαν καλές ευκαιρίες με τους Κολύβρα 7', Κωστόπουλο 20', Παπασπηλιόπουλο 24', Κυδωνιάτη 34', ενώ σπουδαία ευκαιρία έχασε ο Ρουτζαμάνης στο 25' (απέκρουσε ο Νούλας) για τους Αμπελόκηπους. Στο 70' ο Π. Σπαλιάρας απέκρουσε δύσκολα το απευθείας φάουλ του Κολύβρα, ενώ η Αναγέννηση στάθηκε άτυχη στο 72', όταν η κεφαλιά του Καράμπουλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Το μοναδικό γκόλ που έκρινε τελικά τον αγώνα, σημείωσε ο Ρουντζαμάνης στο 78' με σούτ από το ύψος της περιοχής, μετά από συνεργασία Τσαλπατούρου-Μπαλασκέρη. Αποβλήθηκαν για την Αναγέννηση με 2η κίτρινη κάρτα ο Μητρούλιας στο 62' και ο Μανιάτης στο 91'. Διαιτήτευσε ο Τζουανόπουλος (Θεοφανόπουλος-Σόγιας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Νούλας, Παπασπηλιόπουλος (46'Καραμάνος), Κυδωνιάτης, Κωστόπουλος, Καραμπούλας, Μπάρας (67' Παπαδόπουλος), Μανιάτης, Κολύβρας, Χατζηβασιλείου, Σακελλαρόπουλος (46' Ζαγκλας), Μητρούλιας
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Π. Σπαλιάρας, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Παπαγιαννόπουλος, Κ. Σπαλιάρας, Ρηγόπουλος, Ρουτζαμάνης (88' Μούκας), Κουνάδης (87' Κονταξής), Γεωργαντόπουλος, Τσαλπατούρος (89' Λιόγκας), Μπαλασκέρης

Φωτογραφικό Υλικό από τον αγώνα Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Αμπελόκηποι 0-1























Γήπεδο Προσφυγικών, Σαββάτο 17/04/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Σπηλιωτόπουλος
Ολυμπιακός Π.-Πετεινοί 0-1 
 (15' Κλεισούρας)


Ο Κώστας Κλεισούρας πήρε και πάλι το όπλο του....και ''πυροβόλησε'', αυτή την φορά τον Ολυμπιακό Πατρών στα Προσφυγικά. Ένα τεράστιο διπλό για τους Πετεινούς, που τους εδραιώνει μέσα στην πεντάδα. Η ομάδα του Μάκη Παρασκευόπουλου συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και έδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσουράνης, Γιαχαλής, Κοβάτσι, Σταματακόπουλος, Αθανασόπουλος, Μάνος, Παπανίκος (70' Σπυρόπουλος), Αραπάκος, Τσιχλιάς, Παπούλας (82' Μπαρμπούνης), Ράφτης (80' Δημόπουλος).
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Ξανθάκης, Μαρκεζίνης, Ζάχος (70' Κουρκουμέλης), Κατριβέσης, Φωτόπουλος, Φραγκούλης, Ανδρονικίδης, Τ. Στέλλας, Πολυζωγόπουλος (60' Μπακαφούκας), Δημόπουλος (85' Α. Στέλλας), Κλεισούρας.


Γήπεδο Μιντιλογλίου, Σαββάτο 17/04/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Γραββάνης 
Αστέρας Μιντιλογλίου-Θύελλα Σκιαδά  2-4  
(43' Φατούρος, 49' Παρασκευόπουλος / 73' Λαμπρόπουλος, 90' Ν. Δελδήμος, 25', 70' Χ. Δελδήμος)


Μόνο έυκολη δεν ήταν η επικράτηση της Θύελλας Σκιαδά, απέναντι στον Αστέρα Μιντιλογλίου. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο 49' να προηγούνται με 2-1, ανατρέποντας το εις βάρος τους 0-1 που είχε κάνει ο Χ. Δελδήμος. Τελικά οι ''μπλέ'' κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη, διατηρώντας στο ακέραιο τις ελπίδες τους για μία θέση στην πεντάδα.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ: Χριστόπουλος, Βέργης (70' Ντάρας), Βγενόπουλος, Λιάκος, Λάγκης, Μαυροκέφαλος, Παρασκευόπουλος (80' Ανδριόπουλος), Μπάλας, Φατούρος, Δουραμάνης, Παναγόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Σακκάς, Γ. Νταφογιάννης, Β.Γ. Μπότης, Αλευρής (55' Γεωργόπουλος), Χ. Νταφογιάννης (42' Β.Μ. Μπότης), Γκοσιμίδας, Πλούμπης, Ν. Δελδήμος, Χ. Μπαρδάκης (75' Παπαδιονυσίου), Χ. Δελδήμος, Λαμπρόπουλος.


Γήπεδο Φαραικού, Σαββάτο 17/04/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Χόρτης 
Φαραικός-Λιμνοχώρι  1-2 
(70' Μακρόπουλος / 50', 90' Κυριακόπουλος) 
  
Διά πυρός και σιδήρου....πέρασε το Λιμνοχώρι από το Φαραί, κερδίζοντας στην εκπνοή τον Φαραικό με ''λυτρωτή'' τον Κυριακόπουλο. Ο επιθετικός των φιλοξενουμένων ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκόρ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τον Μαρκόπουλο. Με αυτή την νίκη, το Λιμνοχώρι συνεχίζει να διεκδικεί στο ακέραιο την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου (εφόσον διεξαχθούν)

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Κατσαντούλας, Μακρόπουλος, Γεωργόπουλος, Η. Α. Βέρρας, Στάμος (60' Κολυπέρας), Παλούμπης (70' Η. Ν. Βέρρας), Κ. Σωτηρακόπουλος, Δημητρόπουλος, Α. Σωτηρακόπουλος, Μπακόπουλος, Σκόνδρας (60_Β. Βασιλείου).
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Φ. Γερασιμόπουλος, Π. Γερασιμόπουλος (70' Κωνσταντινόπουλος), Γκρέμι (55' Μπακούλιας), Αλεξανδρόπουλος, Γκιώνης, Μιχαλόπουλος, Θ. Γερασιμόπουλος, Πιπέρης, Γιαννόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Κυριακόπουλος.



Γήπεδο Αιγείρας, Σαββάτο 17/04/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Γκουλεμάνης 
Θύελλα Αιγείρας-Άρης Πατρών  2-0 
(26', 82' Κοντινός)

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Θύελλα Αιγείρας στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία, επικρατώντας στο γήπεδο της του Άρη Πατρών με σκόρ 2-0. Και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Κοντινός. Με αυτή την νίκη, η ομάδα της Αιγείρας έφτασε τους 30 βαθμούς, και συνεχίζει να ελπίζει για την μη συμμετοχή της στα πλέι-άουτ του πρωταθλήματος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Τσαπικούνης, Στ. Φωλιάς, Τσαούσης, Σταυρόπουλος, Α. Πολύζος, Μπαντούνας, Κοντίνος, Λυμπερόπουλος (46' Κουβαράς), Ν. Φωλιάς, Τσεκούρας (88' Β. Ναγκελάρης), Σωτηρόπουλος (83' Καλέλης).
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Ρουντζαμάνης, Γουρδομιχάλης, Μαγνησαλής, Καμαλακίδης, Μπαζάρογλου, Παπουτσής, Γιαννακόπουλος (80' Μαρτζάκλης), Ρούσος, Μούγκουλης (75' Κατσαίτης), Σπανός, Ασημακόπουλος 




Γήπεδο Νικολείκων, Κυριακή 18/04/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Γ. Λαγός
  Θύελλα Αιγίου-Αίας Πατρών  3-3 
(33' Βλάχος, 9' πεν., 55' Σαλάι / 13_πεν.' Φλωράτος, 30' Θ. Μπαλής, 92' Κολέσης)
Τρομερό παιχνίδι έγινε στα Νικολέικα μεταξύ της Θύελλας Αιγίου και του Αίαντα. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, σε ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί την ομάδα της Ανθούπολης. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε φύγει και ηττημένος, καθώς ισοφάρισε στην εκπνοή με φάουλ του Γκολέση, ενώ στο 86' οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλντυ για να κάνουν το 4-2 και να φύγουν νικητές από το γήπεδο. 
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Γ. Φουσέκης, Ι. Παξιμάδης, Γκινάι (67' Θεοφανόπουλος), Α. Παξιμάδης, Ντάλας, Βλάχος, Σαλάι, Α. Φουσέκης, Λιβέρης (89' Ζήσης), Αρβανίτης (75' Μακρυγιαννάκης), Καβγάς.
ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Χρανιώτης, Κουνιάκης, Κακούρης, Σπύρος, Παπαδημητρίου, Μαραγκός, Ν. Μπαλής, Μητρόπουλος (81' Μπάτσικας), Φλωράτος (70' Πανταζάτος), Θ. Μπαλής, Κολέσης.



Γήπεδο Ντα Λούζ, Κυριακή 18/04/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Μπεζεριάνος 
Δόξα Χαλανδρίτσας-ΑΠΟ Αρόης  3-3
(60' Πρεβεζιάνος, 81' Γ. Βρόντος, 93' Π. Βρόντος / 87' Σ. Δεπούντης, 14', 25' Α. Μπαρδούσης)
Αποβολές: 70' Δ. Γεωργαντόπουλος, 80' Μαυροειδής
Ισόπαλοι με σκόρ 3-3 αναδείχτηκαν Δόξα Χαλανδρίτσας και ΑΠΟ Αρόης το απόγευμα της Κυριακής στο Ντα Λούζ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2, επαναπάυτικαν στο σκόρ και την ''πάτησαν'' καθώς η Δόξα επέστρεψε και τους έκοψε 2 υπερπολύτιμους βαθμούς για την προσπάθεια μη εμπλοκής τους σε διαδικασία μπαράζ. Μάλιστα, μιλάμε για πραγματικό ''άθλο'' για την Δόξα καθώς αγωνιζόταν από το 80' με 9 παίκτες!!

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ: Πατσός, Π. Γεωργαντόπουλος (46' Ν. Παπαγεωργίου), Σταυρόπουλος, Π. Βρόντος, Μπινιέρης, Δ. Γεωργαντόπουλος, Μαυροειδής, Πρεβεζιάνος, Βασιλείου (46' Συριόπουλος), Δημόπουλος (69' Καραβίας), Γ. Βρόντος.
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Σπυρόπουλος, Β. Μπαρδούσης (75' Πλώττας), Α. Δεπούντης, Σακάτος, Μαλεβίτης (80' Καραίσκος), Ξυλιάς, Γκιετάνι, Σουλελές (83' Λαζανάς), Σ. Δεπούντης, Ρουπακιώτης, Α. Μπαρδούσης.


Γήπεδο Προαστίου, Κυριακή 18/04/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Τζουανόπουλος 
Πανιώνιος/Αχιλλέας-ΑΟ Πάτραι 2008  1-4 
 (87' Πασαγιάννης / 34', 54', 67', 73' Παπουτσής)

''Σούπερ'' Θανάσης Παπουτσής, πέταγε φωτιές στο Προάστιο και πετυχαίνοντας και τα τέσσετα γκόλ της ομάδας του την οδήγησε σε μεγάλη και άνετη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο/Αχιλλέα. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς οι ''πράσινοι'' έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Αγυιάς. Με αυτή την νίκη συνεχίζουν να οδηγούν μόνοι πρώτοι την κούρσα του πρωταθλήματος 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ηλ. Δίπλας, Πασαγιάννης, Θ. Δίπλας (52' Κοντογεωργόπουλος), Καρελάς, Β. Μάγκος, Κρίθης, Α. Παπαχαραλάμπους, Αρμπάτσι, Κολλάρος (60' Μάργαρης), Φ. Παπαχαραλάμπους, Ν. Μάγκος (80' Χαρίτος).
ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ 2008: Βούλγαρης, Γιαννόπουλος, Κούντας, Φραγκουλάκης, Ζέρης (65' Σιώλος), Καπετανάκης, Παπαγεωργακόπουλος, Ζαφείρας, Φωτόπουλος (63' Βαρελάς), Τσίφας, Παπουτσής (78' Μαργέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: