Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ


Γήπεδο Σταυροδρομίου, Τετάρτη 21/04/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής:Ζαχαρόπουλος
Θύελλα Σκιαδά-Απόλλων Εγλυκάδας 1-1
(28' Χ. Δελδήμος/25' Τσιντώνης)
Αποβολή : 44' Γιαννόπουλος

Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει ο Απόλλων μέσα στην έδρα της Θύελλας Σκιαδά και να ξεκολλήσει... από τους 51 βαθμούς της βαθμολογίας. Ήταν ένα παιχνίδι που τον χτύπησαν και πάλι οι γνωστές πλέον αναποδιές, καθώς έχασε νωρίς λόγω τραυματισμού τον Ανδριακόπουλο, αλλά και τον Γιαννόπουλο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα. Και όμως κατάφερε να μην ηττηθεί. Ας δούμε τι ακριβώς έγινε :
Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα, θέλωντας την νίκη. Η Θύελλα έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν το σούτ του Ν. Δελδήμου στο 20' βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Αγοράκη. Αυτός όμως που ευτύχησε να προηγηθεί ήταν ο Απόλλων στο 25' λεπτό, όταν από εκτέλεση φάουλ του Ν. Κυριτόπουλου, ο Τσιντώνης έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 0-1. Η απάντηση της Θύελλας ήταν άμεση και στο 28' ο Χ. Δελδήμος ισοφάρισε με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 33' η Θύελλα χάνει νέα ευκαιρία όταν το σούτ του Λαμπρόπουλου απεκρούει ο Αγοράκης. Στο 36' έχουμε την αναγκαστική αλλαγή του Ανδριακόπουλου λόγω τραυματισμου και ο Λάμπης Κανταρτζόπουλος καλείται να λύσει άλλο ένα πρόβλημα από τα τόσα πολλά που αντιμετωπίζει η ομάδα το τελευταίο τρίμηνο. Και οι αναποδιές δεν σταματάνε εκεί καθώς στο 44' ο Γιαννόπουλος παίρνει την 2η κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται. Έτσι ο Απόλλων αναγκάζεται να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο. Κάπως έτσι τελειώνει το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη η Θύελλα πιέζει την άμυνα του Απόλλωνα αφού αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω, για να πετύχει ένα δεύτερο γκόλ. Ο Απόλλων παίζει με αντεπιθέσεις και προσπαθεί από αυτές να κάνει κάτι καλό. Μεγάλη ευκαιρία χάνουν οι γηπεδούχοι όταν το σούτ του Νταφογιάννη στο 53' βρίσκει το δοκάρι. Ευκαιρία για τον Χ. Δελδήμο στο 60', όταν σε έξυπνο σούτ που πιάνει, ο Αγοράκης του λέει όχι. Νέα χαμένη ευκαιρία με τον Γεωργόπουλο στο 65' να μην μπορεί εντελώς μόνος του να πιάσει καλά το σούτ και να στέλνει την μπάλα άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίζεται και ο Μπαρδάκης στέλνει ελάχιστα την μπάλα άουτ στο σούτ που επιχειρεί. Ο Απόλλων απαντάει με τον Φωτάκια στο 70' να εκτελεί μακρινό φάουλ και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κ. Κυριτόπουλου. Άλλη μια μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα στο 75' με τον Κ. Κυριτόπουλο να προλαβαίνει τον Χριστόπουλο και να απεκρούει σωτήρια για την ομάδα του. Η Θύελλα απαντάει με τον Γεωργόπουλο να πιάνει όμορφη κεφαλιά από το πέναλντυ, αλλά τον Αγοράκη να πετάγεται στην δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ. Η Θύελλα προσπαθεί αλλά κάπως ανορθόδοξα, ο Απόλλων κρατάει καλά και χάνει την τελευταία καλή φάση στον αγώνα όταν ο Σουγλέρης από πλεονέκτικη θέση σουτάρει άουτ.
Η Θύελλα άσκησε μεγάλη πίεση για την νίκη στο 2ο ημίχρονο, αλλά είναι άξια την μοίρας της που δεν κατάφερε να εκμεταλλέυτεί το γεγονός ότι ο Απόλλων έπαιζε με παίκτη λιγότερο αλλά και με δύο από αυτούς με πρόβλημα τραυματισμού (Κουλούρης-Νικολόπουλος).
Οσοι αγωνίστηκαν για την ομάδα της Εγλυκάδας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που καταφέρνουν με τόσα προβλήματα να κρατάνε την ομάδα σε τόσο αξιοπρεπές επίπεδο.
Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή στον αγώνα των τριών αδερφών ''Κυριτόπουλων'', του Νίκου και του Σπύρου για τον Απόλλωνα, που τέθηκαν αντίπαλοι του αδερφού τους Κώστα



(Το γκόλ του Τσιντώνη που έκανε το 0-1)

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ : Κ. Κυριτόπουλος, Β. Μπότης, Ι. Νταφογιάννης, Αλευρής (60' Γεωργόπουλος), Μπαρδάκης, Πλούμπης, Χ. Δελδήμος, Λαμπρόπουλος, Γκοσιμήδας, Ν. Δελδήμος, Χ. Νταφογιάννης (75' Δελέγκος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Νικολόπουλος, Κ. Αβραμόπουλος, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος (36' λ.τ Κουλούρης), Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Φωτάκιας


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, Πετεινοί και Πανιώνιος/Αχιλλέας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και έδωσαν την ευκαρία στον Αίαντα που επικράτησε 3-2 της Θύελλας Αιγείρας να ξεφύγει 8 βαθμούς, και να είναι πολύ κοντά πλέον στην απευθείας άνοδο. Το Πάτραι πέτυχε σπουδαίο διπλό στα Νιφορέικα, ενώ και ο Ωλενιακός συνέχισε με νίκη. Αναλυτικά είχαμε :

Ωλενιακός-Ολυμπιακός Π.  2-0
Λιμνοχώρι-ΑΟ Πάτραι 2008  1-2
Αμπελόκηποι-Δόξα Χαλανδρίτσας  2-1
Άρης Πατρών-Αναγέννηση Ψαθοπύργου  0-1
Πετεινοί-Πανιώνιος/Αχιλλέας  1-1
Αστέρας Μιντιλογλίου-Θύελλα Αιγίου  1-5
ΑΠΟ Αρόης-Φαραικός  4-4
Αίας Πατρών-Θύελλα Αιγείρας  3-2


Γήπεδο Κ. Ζάρρας, Τετάρτη 21/04/10, Ώρα : 16.00, Διαιτητής: Β. Γκοτσόπουλος
Αμπελόκηποι-Δόξα Χαλανδρίτσας 2-1
(39' Μούκας, 75' Μπαλασκέρης/76' Ζ. Ιατρού)
Αποβολή : 90' Σταυρόπουλος
(ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Δημήτρης Σαρρής)

Μία ανάσα από την σωτηρία τους βρίσκονται πλέον οι Αμπελόκηποι, μετά την αγχωτική νίκη επί της μαχητικής Δόξας Χαλανδρίτσας. Ήταν η 5η σερί νίκη για την ομάδα του Νίκου Σταθόπουλου, που πήρε αυτό που ήθελε, χωρίς ωστόσο να πιάσει καλή απόδοση. Μάλιστα η Δόξα ήταν αυτή που απείλησε στο 12' με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή του Γ. Βρόντου (απέκρουσε ο Σπαλιάρας) και με τον Δημόπουλο στο 34'. Οι Αμπελόκηποι άνοιξαν τελικά το σκόρ με έξυπνη κεφαλιά ''λόμπα'' του Μούκα, μετά από σέντρα του Μπάτραλη, ενώ στο 75' ο Μπαλασκέρης σημείωσε με σούτ το 2-0 (ακέραιη ευθύνη του Κούρταλη). Στο αμέσως επόμενο λεπτό (76'), η Δόξα μείωσε σε 2-1 με σούτ του Ζ. Ιατρού, ενώ σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε ο Δημόπουλος στο 84'. Λίγο νωρίτερα (στο 81'), οι Αμπελόκηποι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ρουντζαμάνη. Αποβλήθηκε στο 90' ο Σταυρόπουλος της Δόξας. Διαιτήτευσε ο Β. Γκοτσόπουλος (Γασπαρινάτου-Γραββάνης)

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Π. Σπαλιάρας, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Παπαγιαννόπουλος, Χρηστακόπουλος, Ρηγόπουλος, Μούκας (52' Ρουντζαμάνης), Κουνάδης (86' Κονταξής), Γεωργαντόπουλος, Τσαλπατούρος, Μπάλασκέρης (86' Υφαντής)
ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ: Κούρταλης, Σταυρόπουλος, Γ. Βρόντος, Μπινιέρης, Συριόπουλος, Τσίμπισης (Γ. Ιατρού), Παπαγεωργίου, Σ. Βασιλείου (46' Ζ. Ιατρού), Δημόπουλος, Φ. Ιατρού (35' Καραβίας)

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα Αμπελόκηποι-Δόξα Χαλανδρίτσας 2-1












Αστέρας Μιντιλογλίου-Θύελλα Αιγείρας  1-5
(73' Παναγόπουλος / 52' Δορλής, 61' Καβγάς, 78' Μακρυγιαννάκης, 38', 57' Λιβέρης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ
: Κακλαμάνης, Βέργης, Βγενόπουλος (70' Ανδριόπουλος), Λάγκης, Ντάρας (72' Τσιρογιάννης), Μαυροκέφαλος, Παρασκευόπουλος (65' Θεοφανόπουλος), Μπάλας, Φατούρος, Δουραμάνης, Παναγόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Σταθόπουλος, Α. Παξιμάδης, Γκινάι, Δανιήλ, Ντάλας, Βλάχος, Σαλάι (37' λ.τ. Δορλής), Α. Φουσέκης, Λιβέρης (75' Μακρυγιαννάκης), Αρβανίτης (70' Μαυρομάτης), Καβγάς.
 

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα Αστέρας Μιντιλογλίου-Θύελλας Αιγείρας  1-5



















Λιμνοχώρι-ΑΟ Πάτραι 2008  1-2
(10' Κυριακόπουλος / 55', 90' Παπουτσής)


ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ
: Φ. Γερασιμόπουλος, Π. Γερασιμόπουλος, Μιχαλόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Γκιώνης, Θ. Γερασιμόπουλος, Μπακούλιας, Πιπέρης (65' Χρυσανθόπουλος), Γιαννόπουλος, Δημητρόπουλος (70' Γκρέμι), Κυριακόπουλος.
ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ 2008: Βούλγαρης, Γιαννόπουλος, Κούντας, Φραγκουλάκης (76' Φωτόπουλος), Ζαφείρας, Καπετανάκης, Β. Παπαγεωργακόπουλος, Ζέρης (65' Ξυπολιάς), Μαργέλης (50' Σιώλος), Παπουτσής, Τσίφας.

 
Πετεινοί-Πανιώνιος/Αχιλλέας  1-1
(93' Δημόπουλος / 70' Κοντογεωργόπουλος)


ΠΕΤΕΙΝΟΙ
: Ξανθάκης, Φωτόπουλος, Αλεξόπουλος, Κατριβέσης, Φραγκούλης, Ανδρονικίδης (60' Παναγιωγόπουλος), Νικολόπουλος (46' Μαρκεζίνης), Στέλλας, Κλεισούρας, Δημόπουλος, Πολυζωγόπουλος (70' Ζάχος).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ/ΑΓΥΙΑΣ: Η. Δίπλας, Πασαγιάννης, Θ. Δίπλας, Καρελάς, Β. Μάγγος, Κρίθης (80' Κανελλακόπουλος), Αρμπάτσι (83' Κολλάρος), Μάργαρης, Ν. Μάγγος, Φ. Παπαχαραλάμπους, Κοντογεωργόπουλος (86' Βώρος).

 
Ωλενιακός-Ολυμπιακός Π.  2-0
(72' Δ. Ανδρουτσόπουλος, 85' Λαμπρόπουλος)

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ
: Καράμπαλης, Χούσα, Χριστόπουλος, Στούπας, Κοντάρης, Καναβόγιαννης, Κοντζαγιάννης (64' Δ. Ανδρουτσόπουλος), Βαγιώτης, Ντεμάι, Θ. Ανδρουτσόπουλος, Λαμπρόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Κατσουράνης (76' λ.τ. Δημόπουλος), Γιαχαλής, Κοβάτσι, Σταματακόπουλος, Κανάς, Μάνος (46' Σπυρόπουλος), Παπανίκος, Αραπάκος, Τσιχλιάς, Παπούλας (81' Δημακόπουλος), Ράφτης.



Αίας Πατρών-Θύελλα Αιγείρας  3-2
(33' Μητρόπουλος, 54', 61' Φλωράτος / 5' Λυμπερόπουλος, 43' Μπαντούνας)
Αποβολή: 90' Φλωράτος


ΑΙΑΣ
ΠΑΤΡΩΝ: Χρανιώτης, Κουνιάκης, Σπύρος (30' Σιάχος/46' λ.τ. Μπάτσικας), Κακούρης, Πανταζάτος, Μαραγκός, Ν. Μπαλής (81' Παπαδημητρίου), Μητρόπουλος, Φλωράτος, Θ. Μπαλής, Κολέσης
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Τσαπικούνης, Κοντίνος, Τσαούσης (70' Θερμός), Σταυρόπουλος, Α. Πολύζος, Λυμπερόπουλος, Τσεκούρας, Σωτηρόπουλος (77' Α. Ναγκελάρης), Μπαντούνας, Καλέλης (64' Β. Ναγκελάρης), Κουβαράς.

 
Άρης Πατρών-Αναγέννηση Ψαθοπύργου  0-1
(82' Καραμπούλας)


ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ
: Ρουντζαμάνης, Ασημακόπουλος, Καμαλακίδης, Σταυρόπουλος, Γουρδομιχάλης, Κατσαίτης, Παπουτσής, Παπαδημητρόπουλος, Ρούσος, Μούγκουλης, Μπαζάρογλου.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Νούλας, Μαννιάς, Κολύβρας, Ι. Καραμπούλας, Χατζιβασιλείου, Ζάγκλας (70' Τόλιας), Κωστόπουλος (90' Πέττας), Μπάρας, Κυδωνιάτης, Τσιμπούκης (50' Γ. Καραμπούλας), Παπαδόπουλος.


Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα Άρης Πατρών-Αναγέννηση Ψαθοπύργου  0-1
Πηγή : psathopurgosfc.blogspot.com

























ΑΠΟ Αρόης-Φαραικός 4-4
(88' Α. Μπαρδούσης, 14', 75', 81' Ρουπακιώτης / 40' Κ. Σωτηρακόπουλος, 87' Σκόνδρας, 10', 60' Α. Σωτηρακόπουλος)


ΑΠΟ ΑΡΟΗ
Σ: Γεράκος, Β. Μπαρδούσης (70' Σπίρο), Α. Δεπούντης (75' Κουτροκόης),
Ξυλιάς, Καραΐσκος (65' Λαζανάς), Γκετάνι, Σουλελές, Πλώτας, Α. Μπαρδούσης, Ρουπακιώτης, Σ. Δεπούντης.
ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Κατσαντούλας, Μακρόπουλος, Γεωργόπουλος, Κολυπέρας, Στάμος, Μπακόπουλος, Δημητρόπουλος (70' Η. Ν. Βέρρας), Πλώτας, Α. Σωτηρακόπουλος, Σκόνδρας, Κ. Σωτηρακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: